Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    11. Kolovoz 2019. 19:18

A da li vama mame, sestre, tate hoce da pomognu oko beba kad ste u gostima ili da svrate da ih cuvaju da vi malo odmorite? Ja sam danas cijeli dan kod svojih, svi samo dodju malo ga izgrle kazu mu neku lijepu rijec i cao, svima tesko i svi imaju preca posla. Sve je ok kad bebu treba mazit ali kad treba malo nosit i cuvat nigdje nikoga. Cijeli dan sam umrla oko niega jer muza nema, nisam ni jela jer ne zelim da smaram nekog da ga preuzmu, niti ko to kuzi. Da ne spominjem da me odavno vise ne zovu u goste jer ne mogu upalit klimu pred bebom, ne mogu da puse, a kad se pozalim na sve to samo mi kazu pa nece se tebi niko prilagodjavati, to je tvoja dijete 😁 Vole ga jako, stalno zovu traze fotke, ludi su za njim, kupuju mu sve zivo ali u ovom segmentu bas ne zele nimalo da se prilagode 😤

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 19:46

_svjesna

A da li vama mame, sestre, tate hoce da pomognu oko beba kad ste u gostima ili da svrate da ih cuvaju da vi malo odmorite? Ja sam danas cijeli dan kod svojih, svi samo dodju malo ga izgrle kazu mu neku lijepu rijec i cao, svima tesko i svi imaju preca posla. Sve je ok kad bebu treba mazit ali kad treba malo nosit i cuvat nigdje nikoga. Cijeli dan sam umrla oko niega jer muza nema, nisam ni jela jer ne zelim da smaram nekog da ga preuzmu, niti ko to kuzi. Da ne spominjem da me odavno vise ne zovu u goste jer ne mogu upalit klimu pred bebom, ne mogu da puse, a kad se pozalim na sve to samo mi kazu pa nece se tebi niko prilagodjavati, to je tvoja dijete 😁 Vole ga jako, stalno zovu traze fotke, ludi su za njim, kupuju mu sve zivo ali u ovom segmentu bas ne zele nimalo da se prilagode 😤

Mi nemamo nikoga tko bi cuvao, osim svekrve, ali njen nacin cuvanja (zna ju samo nosati tako da meni poslje place) mi se ne svidja i nju zovem kad moram kod dr. Ili sl. Gdje beba ne može ici. Tesko je, ali navikli smo sve sami. Dok kuham rucak mala je na podu i igra se s starijim djetetom, tako je i kad cistim ili bilo sta drugo. 
    Nikad nam nitko nije skuhao pa donio, ali jako lijepo znaju doci na rucak.. jbg, tako je kako je.

• Petra05
    11. Kolovoz 2019. 20:08

Joj blago tebi svjesna kad vam je seks dobar, mogu nabrojat na prste jedne ruke koliko je puta akcije bilo i to sve vecinom lose, ja sam isto kao ti frustrirana sta sam kuci s malim, a on ide okolo, kad bi ja mogla negdje onda on nema pojma s malin i nakraju zavrsi da trcin kuci ili ne iden 🥵, i tako se svadamo oko svega i svacega i mi to ne rjesimo u krevetu, nego se ispolji da spavamo odvojeno jer smo ljuti ili pretezno ja nemam volje jer me razocara svaki dan, valjda to nisam tako zamislila
    Ja se na cuvanje ne mogu pozaliti, kod jedne babe jedan spavanac tjedno, moja majka dolazi svaki dan jer zivi blizu, cak i prabake inace su i one 65-70g nekad dodu cuvaju

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 21:31

Petra05

Joj blago tebi svjesna kad vam je seks dobar, mogu nabrojat na prste jedne ruke koliko je puta akcije bilo i to sve vecinom lose, ja sam isto kao ti frustrirana sta sam kuci s malim, a on ide okolo, kad bi ja mogla negdje onda on nema pojma s malin i nakraju zavrsi da trcin kuci ili ne iden 🥵, i tako se svadamo oko svega i svacega i mi to ne rjesimo u krevetu, nego se ispolji da spavamo odvojeno jer smo ljuti ili pretezno ja nemam volje jer me razocara svaki dan, valjda to nisam tako zamislila
    Ja se na cuvanje ne mogu pozaliti, kod jedne babe jedan spavanac tjedno, moja majka dolazi svaki dan jer zivi blizu, cak i prabake inace su i one 65-70g nekad dodu cuvaju

Bas mi je zao, izgleda da je bas ozbiljan taj odnos s partnerom 🤔 ajde barem sto se tice uskakanja od familije ide lijepo.

• Petra05
    11. Kolovoz 2019. 21:34

Da pretezno lose, jos kad procitam da vecini dobro ide tek tad vidim stvarnu sliku nas, pa eto da se barem tu pojadam, volimo se mi, ali se nikako ne mozemo naci na istoj stranici, doduse tako slicna nam je i veza bila pa ne znam sta sam ocekivala, ruzicaste naocale 🙄
    da, barem to ide odlicno

MareiKate
    11. Kolovoz 2019. 21:39

Joj žene čitam vas i malo mi je lakše... Suprug i ja se češće svađamo od kad je beba zbog sličnih stvari - imala sam neka očekivanja koja se nisu ostvarila i baš mi teško to pada. Pomaže dosta ali imamo neke različite stavove oko uloge drugih ljudi u našim životima - ja bi sve sama jer ne volim da mi se itko petlja a on hoće da tražim svoje, njegove, koga god sa mi pomažu... I onda kad ja krenem prigovarat njemu da nešto ne stižem on mi kaže: zovi si mamu, sestru... Meni to nije normalno 🙄 radi odgovoran posao i znam da mu je teško ali onak, nekad stvarno očekujem više... Ali ok, sve će to proći. Kad sam najljuća na njega - pogledam bebanu i mislim si koliko god da mi je danas glup suprug, da ga nema nebi bilo ni tog najslađeg zvrka pa mi je lakše. A i brzo se suprug iskupi pa nekako to ide...
    Rutinu imamo, jer je dosta osjetljiva beba pa joj treba 😅 ali nas to ne sprečava da negdje idemo. Samo odlaske usklađujemo s rutinom.
    Evo nas drugi dan na moru, iznenađujuće dobro to sve podnosi. I puno ljepše spava nakon cijelog dana na zraku...
    I onak bazenčić iz pepca što sam spominjala - pun pogodak!

_svjesna
    11. Kolovoz 2019. 21:54

Petraa promijeni taktiku ponasanja, ja sam bila stalno napeta i znali smo ne pricati danima jer on nije tip kojo ce hodati za mnom i pitati sta mi je, tako da napetost raste, ali nekim djelima pokazuje da mu je stalo, zato sam jednom probala da se prva ispricam jer sam napeta i da se pojadam na fin nacin bez ljutnje i tona i vjeruj da upali. Umjesto da se dernjam nekad zaplacem kad mi je tesko. Nije ni njima jednostavno, ali mi smo jaci pol koliko god to smijesno zvucalo, dosta vise mozemo da podnesemo. Naravno, ima razlicitih muskaraca, ali mislim da jedno mora biti vatra jedno voda. 
    A sex, pa za divno cudo pali, ne znam sta klikne ali mi svu tu ljutnju prebacimo u krevet, posvadjamo se, pomirimo i tako to ide 😁

MareiKate
    11. Kolovoz 2019. 21:56

Petra, budi sretna da ti ima tko uskočiti... Meni suprug dolazi s posla u najboljem slučaju u 18 sati, a malu kupam u 19 i ide spavat... Dakle cijeli dan sam sama s njom, nemam nikog blizu. Imam neke frendice srećom koje su također na porodiljnom pa se često čujem s njima, ako ništa drugo, pa mi je lakše tako...
    Ako negdje idem, ona samnom, ostavim ju max na sat vremena sa suprugom ako idem nešto kupiti. 
    A savjet za tebe: smanji očekivanja i to će ti olakšati! Tako je barem meni. Poslužim si u glavi da je to moj posao i svaka pomoć mi je suuuuuper! Kad je nema, ok ja ću. Brzo prođe ta prva godina a onda krenu jasle i eto malo slobode 😁

mmama2
    11. Kolovoz 2019. 22:04

Mi se ne svada o oko djece jer bude onako kako ja kazem jbg🤣🤣 makar moram priznati da je naspram prvog sada sa trecim to drugi covjek kaj se tatinstva tice.. Njemu su recimo decki sada spica jer se hrvaju, pa nogomet, o igricama da ne pricam, muska spika, dok bebu izgnjavi i vraca meni 🤷‍♀️ ali neka, ja uzivam u tome, i za ovog malog i bas nista nije tesko 

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 22:15

MareiKate

Joj žene čitam vas i malo mi je lakše… Suprug i ja se češće svađamo od kad je beba zbog sličnih stvari - imala sam neka očekivanja koja se nisu ostvarila i baš mi teško to pada. Pomaže dosta ali imamo neke različite stavove oko uloge drugih ljudi u našim životima - ja bi sve sama jer ne volim da mi se itko petlja a on hoće da tražim svoje, njegove, koga god sa mi pomažu… I onda kad ja krenem prigovarat njemu da nešto ne stižem on mi kaže: zovi si mamu, sestru… Meni to nije normalno 🙄 radi odgovoran posao i znam da mu je teško ali onak, nekad stvarno očekujem više… Ali ok, sve će to proći. Kad sam najljuća na njega - pogledam bebanu i mislim si koliko god da mi je danas glup suprug, da ga nema nebi bilo ni tog najslađeg zvrka pa mi je lakše. A i brzo se suprug iskupi pa nekako to ide…
    Rutinu imamo, jer je dosta osjetljiva beba pa joj treba 😅 ali nas to ne sprečava da negdje idemo. Samo odlaske usklađujemo s rutinom.
    Evo nas drugi dan na moru, iznenađujuće dobro to sve podnosi. I puno ljepše spava nakon cijelog dana na zraku…
    I onak bazenčić iz pepca što sam spominjala - pun pogodak!

Kako ju stavis u taj bazen, sjedi ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.