Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Kolovoz 2019. 15:48

cvijetic12

Frajla

Hvala bogu nemam komplikacija, pa nisam na bolovanju. I prošlu T sam cijelu radila…Iako moram priznati da mi sad preko ljeta puno teže pada sjedenje
    I naravno zbog novca-da sam išla s porodiljnog na komplikacije dobivala bi onu mizeriju od 800 knjer mi nemaju iz čega računati prosjek.
    Dok sam skupila 3 mjeseca što treba imati za prosjek već je evo skoro kraj ljeta, pa budem izgurala do kraja 9mj, onda je porodiljni već.
    Nisam radila baš od početka trudnoće (jer sam bila na porodiljnom), dok sam došla nazad na posao već se i kužilo da sam trudna

Kako su reagirali na poslu na ponovnu trudnocu? 😊

Bolje od moje mame 
    Prvi komentar je bio "Već?!" Al dobro, donjela sam cugu, pa su mi čestitali 
    Ma mi smo neki plodni tim, ima nas 10, kolegica ima malu od 2 god, pa sam ja bila trudna, jedna kolegica se sad treba vratiti, jedna treba roditi, pa ja opet () i još dvojica kolega imaju djecu ispod godine
    A kažu da nam natelitet pada 

cvijetic12
    09. Kolovoz 2019. 16:17

Frajla

cvijetic12

Frajla

Hvala bogu nemam komplikacija, pa nisam na bolovanju. I prošlu T sam cijelu radila…Iako moram priznati da mi sad preko ljeta puno teže pada sjedenje
    I naravno zbog novca-da sam išla s porodiljnog na komplikacije dobivala bi onu mizeriju od 800 knjer mi nemaju iz čega računati prosjek.
    Dok sam skupila 3 mjeseca što treba imati za prosjek već je evo skoro kraj ljeta, pa budem izgurala do kraja 9mj, onda je porodiljni već.
    Nisam radila baš od početka trudnoće (jer sam bila na porodiljnom), dok sam došla nazad na posao već se i kužilo da sam trudna

Bolje od moje mame
    Ma mi smo neki plodni tim, ima nas 10, kolegica ima malu od 2 god, pa sam ja bila trudna, jedna kolegica se sad treba vratiti, jedna treba roditi, pa ja opet () i još dvojica kolega imaju djecu ispod godine

Haha.. 😃😃😃 
    Tako su sad svi oko mene trudni, slatko, ali nebi vise 😅🙂

pepillu
    09. Kolovoz 2019. 16:44

Moj hvata mobitel al nedam mu, ni mob ni TV da gleda.
    Uvik pokušavam skrivečki nesto obavit na mobitelu. 😂
    Cure,kad cu znati dal je vrime za 2 obrok? Kad se inace uvodi? 

cvijetic12
    09. Kolovoz 2019. 17:12

pepillu

Moj hvata mobitel al nedam mu, ni mob ni TV da gleda.
    Uvik pokušavam skrivečki nesto obavit na mobitelu. 😂
    Cure,kad cu znati dal je vrime za 2 obrok? Kad se inace uvodi?

2 mjeseca nakon prvog  ili ako vidis da mu bas fali onda uvedi i prije

• Petra05
    09. Kolovoz 2019. 17:43

Moj je poceo super sa kasicama i sad vec 20 dana pojede 5 zlica i hoce samo mlijeko, pije po 1200ml u 24h, ali na zlicu nece nista cak ni jabuku koja mu je prije bila super
    A sta se tice televizije, mobitela, dam mu da gleda baby tv, na yt bumbu jer to je jedini 10 15min mira da napravim nesto

mmama2
    09. Kolovoz 2019. 21:11

Nego, mi i dalje nemamo ni jedan obrok🤣🤣🤣 5 zlica je meni puuuuuno, ja bi skakala od srece da toliko pojede

url=https://lilypie.com]

mmama2
    09. Kolovoz 2019. 21:13

Frajla

cvijetic12

Frajla

Bolje od moje mame

Znaci vristim na prvu recenicu😂😂😂😂
    Bitna je taktika velis za ove na poslu hahhahha, neka, neka je beba cim vise ❤️

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 10:23

Evo da malo podgnemo temicu.. 😋
    Mame kakav ste vi tip?
    One koje se strogo drze bebinog ritma, dakle kad beba spava tada se mora biti doma u tocno vrijeme, jelo uvijek u isto vrijeme, obavezno skuhano doma s provjerenim namirnicana... itd.
    Ili ste malo opustenije po tom pitanju?
    Ja mislim da spavadam u opustenije, ako sam vani a bebi se spava, spavat ce u kolicima, kupovne kasice jedemo ako ne stignemo doma na rucak..
    Ali imam prjjateljicu koja se strogo drzi ritma bebe, nema sanse da ce izaci van ako beba mora spavati...

pepillu
    11. Kolovoz 2019. 10:58

Ja sam po svim točkama opuštena, spava kad i di oce, jede kad je gladan, jedino navecer nastojim da zaspe do 9 ipo.
    Mozda bi bolje bilo da ima svoj ritam al jbg. 

• Petra05
    11. Kolovoz 2019. 12:36

Ja sam kao tvoja prijateljica 😂
    Moj mali nece zaspe vanka, a ako preskoci turu onda je nervozan i ne moguce ga je uspavati, tako da izlazimo vanka nakon popodnevnog spavanja i hranjenja, nikako ne idem ako mi on tad treba spavati
    I kuci se vracamo do 20:30 da ga mogu srediti za spavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.