Moj pije iz nukove kao pocetnicka boca za pijenje i onako pije, proliva se itd
Iz case ne zna
Sve mi je poznato, kad im se nešto ne da onda ne znaju! Lijepo mu reci ma znaš ti sve dušo i ne javljaj se na mobitel. Moj pak iz inata nece zvat, jer i on sve zna. Dobro, baš i ne zna, al neka mu, zna on sve 🤣 prije sam popizdila kad bi vidjela što mu je obukao i kako mu pelena stoji, a sad prešutim, pohvalim i dobro. Radi sebe. 😀 nemoj sve na svoja leđa stavljat i on je rodotelj kao i ti. Svi znamo da je mama sve, ali radi sebe pusti. I obavezno pohvaliti, ne znam na koju foru, ali to full pali. 🤣 onda ću i ja dat svome da se prolijeva sa tom vodom, pa će skužit valjda.
Imas potpuno pravo, moj je njrmu zakopcao pelenu naopako i cudi se zasto ti ne moze tako
Kad smo kod toga kakav vi odnod imate s muzevima pogotovo kojima je prvo dijete, ja imam osjecaj da se stalno svadamo otkad se mali rodio, i je svadamo se i svak je u nekom svom svijetu i uopce ne pricamo osim ono sta mroamo, nije bilo tako prije
Pa ja sam svome rekla da kad se rodi mali da više slobode nema ni spavanja koliko hoces niti lutanja po gradu i izlasci do kad zelis. Moj partner (zovemo se roditelj 1 i roditelj zbog Instabulske konvencije 🤣) puno radi pa mu treba puno sna. Prva dva tjedna ja sam bila koma, nisam znala di sam ni sto sam, probala sam dojit pa me to dotuklo, a o nespavanju nemam sto rec, to znas i sama. Roditelj 2 je uzeo slobodno i dao je sve od sebe koliko je mogao. Otisao je kupit sto treba i pomoc mi koliko je u njegovim mogucnostima. Nakon mjesec dana ja sam bila.toliko ljuta na njega jer on ide radit i medu ljudima je a ja sam.ostavila.svoj voljeni posao na pauzi. Onda smo se znali posvadat u sekundi, ali onda smo zakljucili da trebamo sjest i razgovarat jer ovo nema smisla vise. Ne mogu od njega ocekivat da ce znat sve sto i ja o bebi jer ne zna i strah ga je, ja sam nekako u toj vezi ta koja drzi sve zajedno i koja kao zna sto.radi. Ali polako sam mu predavala obveze, usisaj, operi sude, prasina, ves, promijeni pelenu, nahrani ga. I nekako je proslo tih 6 mjeseci, ja sam psihicki opet ona stara, ali smo se dogovorili da kad je nekome svega dosta, odi van i ispusi se, odi na kavu, utakmicu, izlozbu sto god te zanima jer nam to treba. Nemoj misliti da je svaki dan idealan, ali ako ja roditelju 2 dam slobodu za nesto onda je ocekujem natrag. Bila sam i prije u vezama i nekako dok postoji onaj osjecaj da zajedno mozemo sve, bez obzira na svađe onda možemo prezivit i nedostatak vremena za sebe. Kad toga osjecaja vise nema, onda se mozes postavit na trepavice i samo trpit, ali povratak na staro je tezi. Sorry na dugom postu. 😉
Mi imamo dvoje tako da se vise ni ne svadamo 😂😂😂salim se, vec smo se navikli i nije nam ovo nista neobicno.
Ako negdje odem i pustim mu malu onda isto zivka, zadnji put sam ostavila bocu s mlijekom i snasli su se. A sad sto je beba veca je lakse, vani ju i on zna uspavati, doma zaspi na cici pa je drugacije, ali kad se probudi tata ide kod bebe.
Oboje smo roditelji i beba nas treba oboje a ne 100% mamu, jer kad je mama nervozna onda od svega bude nista. Ako mama doji to ne znaci da onda tata ne moze raditi bas nista, moze, samo ih treba stisnuti, cudne su oni biljke 🧐
Ja ostavim muzu bebaca bez jebemti. Ako place ili kao neato ne zna napravit tipa tesko mu ide obuci ga, nije me briga izvoli se snaći i ne zovi me kad odem negdi. Tako da sam ja sebična po tom pitanju. A sto se tice odnosa naših imamo bolje i gore dane al to je sve okej
Pa ja sam svome rekla da kad se rodi mali da više slobode nema ni spavanja koliko hoces niti lutanja po gradu i izlasci do kad zelis. Moj partner (zovemo se roditelj 1 i roditelj zbog Instabulske konvencije 🤣) puno radi pa mu treba puno sna. Prva dva tjedna ja sam bila koma, nisam znala di sam ni sto sam, probala sam dojit pa me to dotuklo, a o nespavanju nemam sto rec, to znas i sama. Roditelj 2 je uzeo slobodno i dao je sve od sebe koliko je mogao. Otisao je kupit sto treba i pomoc mi koliko je u njegovim mogucnostima. Nakon mjesec dana ja sam bila.toliko ljuta na njega jer on ide radit i medu ljudima je a ja sam.ostavila.svoj voljeni posao na pauzi. Onda smo se znali posvadat u sekundi, ali onda smo zakljucili da trebamo sjest i razgovarat jer ovo nema smisla vise. Ne mogu od njega ocekivat da ce znat sve sto i ja o bebi jer ne zna i strah ga je, ja sam nekako u toj vezi ta koja drzi sve zajedno i koja kao zna sto.radi. Ali polako sam mu predavala obveze, usisaj, operi sude, prasina, ves, promijeni pelenu, nahrani ga. I nekako je proslo tih 6 mjeseci, ja sam psihicki opet ona stara, ali smo se dogovorili da kad je nekome svega dosta, odi van i ispusi se, odi na kavu, utakmicu, izlozbu sto god te zanima jer nam to treba. Nemoj misliti da je svaki dan idealan, ali ako ja roditelju 2 dam slobodu za nesto onda je ocekujem natrag. Bila sam i prije u vezama i nekako dok postoji onaj osjecaj da zajedno mozemo sve, bez obzira na svađe onda možemo prezivit i nedostatak vremena za sebe. Kad toga osjecaja vise nema, onda se mozes postavit na trepavice i samo trpit, ali povratak na staro je tezi. Sorry na dugom postu. 😉
👌 bravo roditelju 1, super napisano !
Ja sam u jednoj svadji rekla dragome da kada vidi da ludim da se samo makne, uzme djecu i pusti me. Tako i prakticiramo, uzme ih na 20min, ja popijem kavu, istusiram se, sta god mi treba i dodjem na sebe.
Potpisujem
Onda ocito jedino mi imamo uzasan odnos i sta mali ide stariji sve gore i gore, umjesto obratno... kad pokusavamo pricat da se vise ne svadamo to je isto isforsirano pa onda nakon par h po starome, ocito su stvari koje su se prije bebe skrivale pod tepih dosle na povrsinu
Potpisujem
Onda ocito jedino mi imamo uzasan odnos i sta mali ide stariji sve gore i gore, umjesto obratno… kad pokusavamo pricat da se vise ne svadamo to je isto isforsirano pa onda nakon par h po starome, ocito su stvari koje su se prije bebe skrivale pod tepih dosle na povrsinu
Ne mora znaciti, sve ce doci na svoje, kad beba poraste i bude manje ovisna o tebi a svjesnina tate sve ce biti drukcije🤗
Mi smo takodjer bili kao pas i macka, ali se skupi ta napetost i onda sve to ispoljimo u krevetu i sve pet 😁👍 bar nam sex nije bio nikad bolji hahaha
On pomaze sa svime, u sve je upucen zna ga uspavati i kaze mi da ostavil bocicu i da idem di hocu
Ja sam ta koja je nervozna, jer nigdje ne idem, posao sam ostavila, nemam frendica u gradu u kome sam trenutno, dok on ide na kafu s prijateljima, na utakmice, na posao, njemu je sve ok ali ja sam ta koja je u krizi i koja njemu to nabija na nos i jos gore mi je jer sam bespomocna i oboje znamo da je majka uvijek ta koja se vise zrtvuje. Nista ne mogu pa se na njemu iskaljujem, ali znam da ce biti bolje 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji