Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    24. Studeni 2018. 19:28

Ja kad čitam o nekim vašim svekrvama,dobijem potrebu svojoj poslati onaj HUG sticker na Viberu. Ja ne pamtim da je mene ona ikada izbacila iz takta,da sam bas poludila... ona je imala kako kaže divnu svekrvu,i želi oduvijek biti dobra svekrva svojoj snaji. Nikad me ne davi s glupostima... jutros mi je poslala sliku kolača,i rekla da je to sada za goste,a da će ona sljedeći vikend ispeći turu samo za nas. Možda ima veze to što se muž i ja poznajemo od 15. godine,a nju poznajem od 16.godine... znači pol života me zna...i mislim da je to možda pravi put,kad te netko zna kao djevojčicu,nije problem da te voli kao žena ženu... nemam pojma! U mom slučaju jedino je s vremena na vrijeme problematična njezina kćer...a to je možda i do mene... nije da sad ja trčim biti s cijelom familijom. Dovoljni su mi svekar i svekrva da smo si u dobrim odnosima,a kad čitam druge priče... pa naši odnosi su 5+. Nasekirali su me jednom u životu,pred svadbu kad smo svi bili turbo nervozni,pa mi to niti nije realna situacija. Nije baš bio veliki problem nasekirati me tih dana...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    24. Studeni 2018. 19:29

Ana89

Ivylee

Toliki zazaostatak imam u iščitavanju foruma da potpisujem kapitulaciju! Na zadnjih par strana vidimmda je Tribe rodila pa čestitam od srca ❤️ I Mateji na njezinom velikom frajeru…to sam na fejsu pratila 😁
    Iza mene je treća kućna vjerovatno od mnogo kaotičnih noći tako da kljucam cijeli dan… Moja cura bi cicala po cijeli dan i noć po malo, svakih pola sata do sat. Nakon toga naravno kakanje i presvlačenje i eto nje, opet bi na cicu 😪 Dudu neće, samo mene 😁 Nadam se uspostavi nekog reda jer sa sinom uopće nisam imala ovakvo iskustvo 😑

Ne mogu te utješiti jer moj ima više od 3 tjedna, a pravi "problemi"su pred tjedan počeli. Bit će bolje .Kad malo porastu

Ana,a kak si ti sa zdravljem? Meni Mikael djeluje super,presladak je, raste i dobiva na kilaži... baš super radte,i mislim da super prati svoj tempo. Ti me zanimaš...😘

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    24. Studeni 2018. 19:30

Tribe i Matea cestitam vam na bebama. 😍
    Allie odlicna sobica! Luka je stvarno sretan bebac. 
    Salatica sad je najvaznije da ste ti i muz tim i da ste si vi dobri i ne svadate se. Pokusajte, ako je moguce, dovesti svekra i svekrvu pred "gotov cin". Mozda ne govoriti nikome, cak ni svojima dan-dva kad pronadete stan i u miru se spakirati, a prije odlaska zamoliti ih pristojno i mirno za razgovor i razumijevanje. Pa ako ne pristanu, to je njihov problem i znat cete da ste pokusali. Za par dana ili duze, kad se tenzije smire i shvate da je to sada to, sve ce sjesti na svoje mjesto. I pripremi muza psihicki na to da bi moglo biti nenadanih bolesti majke da se ne uplasi i ne odustane u zadnji trenutak. Koliko sam skuzila to je njen obrazac ponasanja i time privlaci paznju na sebe. I moja je takva, srecom svi su je prokuzili pa nam bude smijesno kad pocne s predstavom.
    Super mi je da zelite kupiti i svoj stan i trebate to napraviti. Mir nema cijenu!
    Ti se jako dobro drzis u svemu tome i svaka ti cast!
    Eto raspisa se ja ali stvarno vam zelim da pronadete stan i stvarate svoj dom i mir. ❤

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 19:31

Ja ssm nesto bila ubijedjena da je Barbie sljedeca. Mozda kako smo ja i ona cijelo vrijeme pisale da cekamo 37 nedelju i caos hahaha, pa mi se ne uklapa u 38,39,40 🤣🤣🤣🤣 
    Joj Ana, pogledala sam nezz koliko puta snimak hhahhaha, prejaki su. Ti si srecna zena 😍😘 Bas mi se cini dobar tata i muz. 
    Ivylee, 
    drzi se ❤️, nadam se da cete uspostaviti ritam brzo. I mi se jos ucimo. 
    Ja nahranila bebce i cekam da podrigne na stomacicu, dezuram kraj nje i nece nesto. Inace tako podriguje i opet je stukla 80ml i za sad nemaaa placaaaa, samo da ostane ovako 😍 Da idem pod tuss, joojjjj. 

Emily1801
    24. Studeni 2018. 19:35

I hvala svima za savjete vezano za h&m i dostavu. Bas mi je zao da mi nisu stigle potkosulje jer znam da ce mi trebati, mozda se zaletim u ponedjeljak do centra po njih nakon pregleda.

Ana89
    24. Studeni 2018. 19:39

Klikerica

Ana89

Ivylee

Toliki zazaostatak imam u iščitavanju foruma da potpisujem kapitulaciju! Na zadnjih par strana vidimmda je Tribe rodila pa čestitam od srca ❤️ I Mateji na njezinom velikom frajeru…to sam na fejsu pratila 😁
    Iza mene je treća kućna vjerovatno od mnogo kaotičnih noći tako da kljucam cijeli dan… Moja cura bi cicala po cijeli dan i noć po malo, svakih pola sata do sat. Nakon toga naravno kakanje i presvlačenje i eto nje, opet bi na cicu 😪 Dudu neće, samo mene 😁 Nadam se uspostavi nekog reda jer sa sinom uopće nisam imala ovakvo iskustvo 😑

Ne mogu te utješiti jer moj ima više od 3 tjedna, a pravi "problemi"su pred tjedan počeli. Bit će bolje .Kad malo porastu

Ana,a kak si ti sa zdravljem? Meni Mikael djeluje super,presladak je, raste i dobiva na kilaži… baš super radte,i mislim da super prati svoj tempo. Ti me zanimaš…😘

Ja sam odlično! Jedino mi se organi vraćaju na mjesto pa bolucka- čitaj žmika,  najdulji PMS ikad😂😂 i krepana sam od umora ali proći će.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    24. Studeni 2018. 19:45

Salatica9192

Ja ssm nesto bila ubijedjena da je Barbie sljedeca. Mozda kako smo ja i ona cijelo vrijeme pisale da cekamo 37 nedelju i caos hahaha, pa mi se ne uklapa u 38,39,40 🤣🤣🤣🤣
    Joj Ana, pogledala sam nezz koliko puta snimak hhahhaha, prejaki su. Ti si srecna zena 😍😘 Bas mi se cini dobar tata i muz.
    Ivylee,
    drzi se ❤️, nadam se da cete uspostaviti ritam brzo. I mi se jos ucimo.
    Ja nahranila bebce i cekam da podrigne na stomacicu, dezuram kraj nje i nece nesto. Inace tako podriguje i opet je stukla 80ml i za sad nemaaa placaaaa, samo da ostane ovako 😍 Da idem pod tuss, joojjjj.

Ja sad pripremam papicu sinu. Čitaj, zuji električna izdajalica😂😂. U sobi sauna, ali zbog malog i mora biti malo toplije.

url=https://daisypath.com]

mmama2
    24. Studeni 2018. 19:48

Klikerica

Ja kad čitam o nekim vašim svekrvama,dobijem potrebu svojoj poslati onaj HUG sticker na Viberu. Ja ne pamtim da je mene ona ikada izbacila iz takta,da sam bas poludila… ona je imala kako kaže divnu svekrvu,i želi oduvijek biti dobra svekrva svojoj snaji. Nikad me ne davi s glupostima… jutros mi je poslala sliku kolača,i rekla da je to sada za goste,a da će ona sljedeći vikend ispeći turu samo za nas. Možda ima veze to što se muž i ja poznajemo od 15. godine,a nju poznajem od 16.godine… znači pol života me zna…i mislim da je to možda pravi put,kad te netko zna kao djevojčicu,nije problem da te voli kao žena ženu… nemam pojma! U mom slučaju jedino je s vremena na vrijeme problematična njezina kćer…a to je možda i do mene… nije da sad ja trčim biti s cijelom familijom. Dovoljni su mi svekar i svekrva da smo si u dobrim odnosima,a kad čitam druge priče… pa naši odnosi su 5+. Nasekirali su me jednom u životu,pred svadbu kad smo svi bili turbo nervozni,pa mi to niti nije realna situacija. Nije baš bio veliki problem nasekirati me tih dana…

Apsolutno isto kod mene, sa muzem sam od 15 sa time da sam bila malkice divlja pa sam nakon 6 mj veze pocela s njima zivjet, znaci djete jos jedno je dobila doma.. a i sama je rodila mm sa 18.. nezz jel kombinacija svega ali nikada problema nismo imali.. ok dignu mi tlak nekada fore neke njihove, kao kada su malom na silu gurali koricu kruha da glode radi zubi, a on onak 3,4 mj imao al digne mi imuz tlak doma pa eto😂😂😂 znaci ovakve stvari kakve citam o svekrvama dizuuuus

barbiemama
    24. Studeni 2018. 19:56

ajme ja bih tako htjela bit iduća. spremna sam na to ful zadnjih dana. a može mi se dogodit baš i da me preduhitrite sve i da prenesem 😱😂

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 20:08

I moja svekrva nije losa zena i nije da je sve crno, ali je veoma opsesivna prema svojoj djeci (tip majke sto uzdize svoju djecu, a spusta tudju) i plus neskolovana (otac umro mlad, sa sela, preuzela brigu o mladjima, zavrsila vanredno neku srednju) i shodno tome puna tih starinskih praznovjerja, prica, opterecenosti sta misli ko, pokazivati se da se ima novca (a njega nesto nigdje veze), itd. U stvari puna kompleksa. I ja sam znala da ce biti problem sa bebom i njenim glupostima i pisala vam ovdje i evo, 12 dan od kad smo kuci desilo se, sta se desilo...
    A sad problem sa muzem, prosla ga ljutnja, normalno kao sto i mene prodje kad na svoju skocim, ali ne konta da to nije moja mama, ja ne planiram da se vracam na staro. Krenu kao gdje cemo, sta cemo sa ovoliko ulozenih para ovdje, sta cemo sa krevetom onolikim, ne moze se iznijeti, sto smo kupovali sporet i mašinu, itd. Pa krivo je i meni zbog stvari, ali sta cemo sad, ja nmg ostati ovdje, da ja i beba onda idemo kod svojih, ti ostani ovdje sa stvarima i mamom i zavrsimo pricu? Sjebo me je sad, kao on poslije trazi, gleda, ali nije mi to to. U pravu je moj tata izgleda, kad odemo izjesce ga sto je otisao na takav nacin i vratice se - rastacemo se. A ako ostanem, opet cemo se rastati, jer ja necu dugo moci u ovakvim uslovima zivjeti. I ispade kako god okrenes, mi ne mozemo opstati. I trenutno bih je opet napala, ovakva luda hahahah. Uglavnom sam se bas razočarala, ono kad ti postane svejedno više za sve, totalno down..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.