Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tribe
    24. Studeni 2018. 14:51

Klikerice nisam ja iz Hrvatske nego Bosne i rodila sam u Zenici

tribe
    24. Studeni 2018. 14:51

Hvala svima na cestitkama

Duda
    24. Studeni 2018. 14:55

Tribe, čestitam! Baš sam neki dan, kad je Klikerica stavila tablicu, pomislila 'ona je sigurno rodila', drago mi je da si tako zadovoljna porodom. Znači imamo 12 bebica, Klikerica sigurno već radi na up-dateu 😉 Kad smo kod tebe, divna ti je malmica i sve je super položeno..a i trbuščić je divan! ☺
    Allie, super si to osmislila i sredila, nismo ni sumnjali! I ja mislim da iskusnije mame za mene misle da pretjerujem 😁 al ne mogu si pomoći, uživam u tim sitnicama, u osmišljavanju, izrađivanju..jedva čekam to sve pripremiti i postaviti 😍
    Salatice, opet drame s tom tvojim svekrvom, stvarno ti nije lako..i naravno da si svašta izrekla jer je stvarno prešla time svaku granicu. Drago mi je da je muž uz tebe i nadam se da ćete brzo nešto naći bi maknuti se. A Lena na slikici kao anđeo, neka što manje osjeti tvoj nemir, drži se..

• nali
    24. Studeni 2018. 14:59

Salatica9192

Klikerice,
    pa i ti za časopisa 🤣😍 Stvarno super ideje i super uredjujete 🤗 Uzivam u fotografijama.
    Nali,
    a kod tebe je problem, svekrva ne da muzu tvom da ide, tj igra na kartu neke bolesti, prijetnji, itd? I moja ce tako odraditi. Mi smo iz malog mjesta, znamo se dostaaa međusobno (centar ima 5000 stanovnika), 16 kilometara od Banja Luke - ali tamo smo svi rodjeni i tamo nam je vecina svega, i ono saznace narod sta se desilo hahahaha, a ona živi od tog kako ce se predstaviti drugima. Mislim da cemo imati velike probleme kad kazemo i da ce biti svega, raznih prijetnji, jauka, proklinjanja mene, itd xD

Moj ti se ne stigne spakirat od posla a i boji se za nju da si nesto ne napravi. Pa smo cekali da se smiri njegov posao i ona. Sve cemo dovesti u red za tjedan dana. Ali da, to su te babe, ne bi vjerovala ali veliki gradovi ti znaju imati gore babe nego male sredine. Moja svekrva je uzela nalaze stare 4 mjeseca kada smo mi bili mjesec dana pred vjencanje, pocela brijat da ima rak, kada je vjencanje proslo, vise nije imala rak. Samo da ona bude u sredistu paznje. Nemojte se dati,neka selo prica sta god oce, bitni ste vas troje i niko vise. A ona ako "naglo oboli" vjerovatno ce samo izmisljati da bude u centru paznje. To su ti te babe koje gledaju sve u svoju korist i misle da one znaju najbolje i svi drugi su nesposobni. Nedaj se

Mina93
    24. Studeni 2018. 15:03

Tribe cestitke na velikoj curi ❤️
    Allie ajme divan kutak za Luku 😍😍 super si to sredila

luks
    24. Studeni 2018. 15:16

Tribe čestitam, i uživajte !!
    Salatice bitno da se vas troje ujedinite, i vidit ćeš kako ćete biti skladna obitelj 😊😊 samo smirenost puno znači.
    Klikerice baš slatka popunjena komoda, i ja sutra ili preksutra slikam svoju, samo da popeglam sve.
    AllieH super lukin kutak. Sve skladno i ugodno. I nije to pretjerivanje, ja u prvoj trudnoći nisam imala mjesta nego samo za krevetić, a onda kad smo se preselili u veći stan naš L je već imao 3ipo godine pa smo mu i oslikali zid u sobi i masu toga stavili. Čak smo ga i snimali kad ulazi u svoju sobu napokon, nije mogao sebi doć. 
    A ovaj put u svoju sobu smo stavili malmicu i krevetić, police i naljepnicu kad dođe, pa ćemo taj dio malo posvetit Lovri 😬 

Lovre

du1988
    24. Studeni 2018. 15:27

nali, iskreno se nadam da ce se i tvoja situacija uskoro rijesiti i da cete napokon poceti uzivati i zivjeti zivot kakav svaka mlada obitelj zasluzuje! 
    klikerice, komoda je vrh! Gdje bi mogla pogledati ove organizatore kao u gornjoj slici, a da nije ikea? 😀🤔

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    24. Studeni 2018. 15:31

Mateja, Tribe, cestitam na vasim smotuljcima!! Brz oporavak vam zelim 😍😍
    Sve me vise "brine" cinjenica da nitko jos nije rodio iza termina 😂 imam gadan filing da cu ja biti ta koja ce prenijeti 😂😂

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 15:36

Nali, 
    ne mogu da vjerujem sta citam... sta je sa tim zenama? Mislim niko ne voli da bude sam, ostavljen od svih, ali neka normala bi bila, posjete, odredjeni praznici zajedno, itd. Moji nisu opsesivni stvarno, tj zato što sam ja kcerka, pa je i logično da odem? A sin ne? Zato sto je svekar napravio kucu, ja treba da budem osuđena na zajednicu i bez da imam svoje nesto cijeli zivot? Ako zaboravimo na sve probleme...
    Ja sam sa bebom sama po cijele dane, premorena jesam, umorim se do 17:00h i onda je uhvati i plac i nemir do 22:00. Ne znam gdje mi je glava i umjesto da mi se fino pomogne malo, kad ih imam blizu, ja tražim stan da se selim - u babinama xD A kako cu sutra, muz nocna, ipak je drugačije noc i sam biti... (inace muz ne da ni mojoj da dodje hahaha, kao kompromis, ali nije to oke, necu ja izdrzati sam samcita).
    Tribe, 
    gdje si zemo 😋😋😍

• nali
    24. Studeni 2018. 15:47

Salatica9192

Nali,
    ne mogu da vjerujem sta citam… sta je sa tim zenama? Mislim niko ne voli da bude sam, ostavljen od svih, ali neka normala bi bila, posjete, odredjeni praznici zajedno, itd. Moji nisu opsesivni stvarno, tj zato što sam ja kcerka, pa je i logično da odem? A sin ne? Zato sto je svekar napravio kucu, ja treba da budem osuđena na zajednicu i bez da imam svoje nesto cijeli zivot? Ako zaboravimo na sve probleme…
    Ja sam sa bebom sama po cijele dane, premorena jesam, umorim se do 17:00h i onda je uhvati i plac i nemir do 22:00. Ne znam gdje mi je glava i umjesto da mi se fino pomogne malo, kad ih imam blizu, ja tražim stan da se selim - u babinama xD A kako cu sutra, muz nocna, ipak je drugačije noc i sam biti… (inace muz ne da ni mojoj da dodje hahaha, kao kompromis, ali nije to oke, necu ja izdrzati sam samcita).
    Tribe,
    gdje si zemo 😋😋😍

Ja se samo nadam da ako cu imati sina da cu biti bolja svekrva. Jer ovo vise nije normalno, svako malo od nekog cujem slicne probleme, pa i ovo s mojom.. Sto je tim zenama? A da pobjegnes mami? Ili zaduzi frendicu/sestricnu nekoga da ti potrazi stan. Bar nesto da ti netko pomogne.
    Du hvala ti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.