Da Nalani je mirna i tiha beba, samo jede i spava pa se i njen stariji braco lako navikava da je sad i ona novi član porodice. Anatomija se poroda tiče mislim da je bio lagan zato sto je drugi, prvi put je bilo bas teško ali hrabre sreća prati pa zato cure kojim je ovo prvo dijete odmah se odvažite na drugo, meni je bilo mnogo lakše a mislim i da je većini drugih mama
U kojoj bolnici si rodila?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice,
pa i ti za časopisa 🤣😍 Stvarno super ideje i super uredjujete 🤗 Uzivam u fotografijama.
Nali,
a kod tebe je problem, svekrva ne da muzu tvom da ide, tj igra na kartu neke bolesti, prijetnji, itd? I moja ce tako odraditi. Mi smo iz malog mjesta, znamo se dostaaa međusobno (centar ima 5000 stanovnika), 16 kilometara od Banja Luke - ali tamo smo svi rodjeni i tamo nam je vecina svega, i ono saznace narod sta se desilo hahahaha, a ona živi od tog kako ce se predstaviti drugima. Mislim da cemo imati velike probleme kad kazemo i da ce biti svega, raznih prijetnji, jauka, proklinjanja mene, itd xD
Aha, jos sam sama 😐 Vidim se s muzem kao da smo u nekoj vezi, navrati na kratko..kad stigne od posla. Jos nisam dobila sve svoje stvari, jer ne stigne mi nositi. Za svekrvu ni ne pitam, ali skulirala se valjda cim on nije toliko zivcan. Od sredine sljedeceg tjedna pa do kraja tjedna ce se i on preseliti. Makar mogu ti reci da mi pase ovaj mir, da sam sve to sama si poslozila u glavi i puno manje sam pod stresom kad njega ne gledam pod stresom.
Vjerujem ti, najbitnije je da si sebe smirila. Znam komentirati s frendicama kako i kad ti je sve kako treba, nekad bas pase 2-3 dana biti sam, doslovno mozak na pasu gdje ne brines ni o komu ni o cemu, samo o sebi.
Hvala cure, ustvari nismo nista posebno napravili, a lijepo je i skladno ispalo, zadovoljna sam. Mozda je curama koje vec imaju djecu to sve malo pretjerano, ali eto, ne mogu si pomoci, prva je beba i bas uzivam u spremanju i opremanju.
Klikerice, odlicna slika, prekrasno ti je sve slozeno! Meni je Malmica isto tijesna, da nemam komodu za prematanje, ne znam gdje bi mi sve stalo.
Salatice, mislim da ste donijeli najbolju mogucu odluku za vas, Lena je sad najbitnija i mislim da stvarno nije vrijedno da dijete vec u ovoj dobi prozivljava ikakve traume i nervoze. Nadam se da cete brzo naci neki stan i cim prije preseliti, vidjet ces da ce biti puno lakse. Nisi nesposobna, nemaju svi pomoc sa strane i naravno da ces se snaci.
Luka ❤
Tribe, čestitam! Baš sam neki dan, kad je Klikerica stavila tablicu, pomislila 'ona je sigurno rodila', drago mi je da si tako zadovoljna porodom. Znači imamo 12 bebica, Klikerica sigurno već radi na up-dateu 😉 Kad smo kod tebe, divna ti je malmica i sve je super položeno..a i trbuščić je divan! ☺
Allie, super si to osmislila i sredila, nismo ni sumnjali! I ja mislim da iskusnije mame za mene misle da pretjerujem 😁 al ne mogu si pomoći, uživam u tim sitnicama, u osmišljavanju, izrađivanju..jedva čekam to sve pripremiti i postaviti 😍
Salatice, opet drame s tom tvojim svekrvom, stvarno ti nije lako..i naravno da si svašta izrekla jer je stvarno prešla time svaku granicu. Drago mi je da je muž uz tebe i nadam se da ćete brzo nešto naći bi maknuti se. A Lena na slikici kao anđeo, neka što manje osjeti tvoj nemir, drži se..
Klikerice,
pa i ti za časopisa 🤣😍 Stvarno super ideje i super uredjujete 🤗 Uzivam u fotografijama.
Nali,
a kod tebe je problem, svekrva ne da muzu tvom da ide, tj igra na kartu neke bolesti, prijetnji, itd? I moja ce tako odraditi. Mi smo iz malog mjesta, znamo se dostaaa međusobno (centar ima 5000 stanovnika), 16 kilometara od Banja Luke - ali tamo smo svi rodjeni i tamo nam je vecina svega, i ono saznace narod sta se desilo hahahaha, a ona živi od tog kako ce se predstaviti drugima. Mislim da cemo imati velike probleme kad kazemo i da ce biti svega, raznih prijetnji, jauka, proklinjanja mene, itd xD
Moj ti se ne stigne spakirat od posla a i boji se za nju da si nesto ne napravi. Pa smo cekali da se smiri njegov posao i ona. Sve cemo dovesti u red za tjedan dana. Ali da, to su te babe, ne bi vjerovala ali veliki gradovi ti znaju imati gore babe nego male sredine. Moja svekrva je uzela nalaze stare 4 mjeseca kada smo mi bili mjesec dana pred vjencanje, pocela brijat da ima rak, kada je vjencanje proslo, vise nije imala rak. Samo da ona bude u sredistu paznje. Nemojte se dati,neka selo prica sta god oce, bitni ste vas troje i niko vise. A ona ako "naglo oboli" vjerovatno ce samo izmisljati da bude u centru paznje. To su ti te babe koje gledaju sve u svoju korist i misle da one znaju najbolje i svi drugi su nesposobni. Nedaj se
Tribe cestitke na velikoj curi ❤️
Allie ajme divan kutak za Luku 😍😍 super si to sredila
Tribe čestitam, i uživajte !!
Salatice bitno da se vas troje ujedinite, i vidit ćeš kako ćete biti skladna obitelj 😊😊 samo smirenost puno znači.
Klikerice baš slatka popunjena komoda, i ja sutra ili preksutra slikam svoju, samo da popeglam sve.
AllieH super lukin kutak. Sve skladno i ugodno. I nije to pretjerivanje, ja u prvoj trudnoći nisam imala mjesta nego samo za krevetić, a onda kad smo se preselili u veći stan naš L je već imao 3ipo godine pa smo mu i oslikali zid u sobi i masu toga stavili. Čak smo ga i snimali kad ulazi u svoju sobu napokon, nije mogao sebi doć.
A ovaj put u svoju sobu smo stavili malmicu i krevetić, police i naljepnicu kad dođe, pa ćemo taj dio malo posvetit Lovri 😬
Lovre
nali, iskreno se nadam da ce se i tvoja situacija uskoro rijesiti i da cete napokon poceti uzivati i zivjeti zivot kakav svaka mlada obitelj zasluzuje!
klikerice, komoda je vrh! Gdje bi mogla pogledati ove organizatore kao u gornjoj slici, a da nije ikea? 😀🤔
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji