Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    24. Studeni 2018. 22:08

Salatice, ja tebe sestro potpuno razumijem... Ja sam se danas uspjela posvadat sa svekrvom, mamom i muzem... Sad se osjecam ko najveci jadnik, placem, imam osjecaj ko da me nitko ne kuzi i pun mi je kufer ove tromosti... Zelim roditi, zelim imati jedini pravi smisao u svom zivotu kojeg cu voljet vise od ikoga i icega na svijetu jer vjerujem da samo dijete mozes tako voljeti...
    Svekrva mi ide na zivce, stalno nesto forsira ali kao nije ona nista... Jel cuje nas auto (zivimo povise njih) eto ti je odmah na vrata s pitanjima di cemo, sta cemo, di smo bili ili ako joj je netko dosao u goste onda kaze "evo tu vam je xy"... Pa neka je, ako me taj netko zeli vidjet popet ce se na kat. Uzasno me to nervira...
    A muz, muz radi dva posla i kuzim da je umoran al mi ide na zivce jer ili radi ili spava... Dosadilo mi je to vise...
    I onda se idem pojadat mami koja me napadne da sta pretjerujem, kako bi ja zivjela u zajednici kao sta je ona zivjela... 
    Ma nek idu svi u tri krasna...
    Sorry cure, morala sam se ispuhati 😞

Ana89
    24. Studeni 2018. 22:08

Salatice, nemoj se dati...traži od muža da napravi što ste rekli. I to je to. Nek si postavi prioritete. Majka ili vas dvije.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 22:18

Barbie, 
    predobro si opisala situaciju... I ja tako vidim. Sta ce biti, ne znam. Vjerovatno ce odugovlaciti sa nalaskom stana, a u kakvoj selendri zivim, nije problem xD U Banja Luku da idemo je skuplje dosta, ne uklapa nam se finansijski (ali opet, on radi tamo - manje goriva). Sapunica se nastavlja.
    Joj sex hahahaha, ja sam guglala kad se smije poslije poroda 🤣 Cisto me zanimalo. Najmanje 6 nedelja sačekati je preporučljivo i sigurno cu se drzati tog. Ne nedostaje mi, stvarno, sex kao sex, ali ta neka intimnost sa muzem, da xD Ali trenutno ne, trenutno sam razocarana u njega, veoma... Razumijem ga, razumijem tu stranu, ali 6 godina... pa kako mu nije dosta da se patim, kako mu nije dosadilo slusati me 😶
    A nasmijaste me pravo sa opisima sexa ahahahahahaha. Da ne zgnijecim 🤣🤣🤣🤣

Klikerica
    24. Studeni 2018. 22:20

Bruna,
    nek si se ti ispuhala,zato smo tu. Aj ti lijepo pod topli tuš,toli kakao i mazi svoju bebicu.
    Mene češće od svekrve tako izbaci iz takta mama. Nikakve probleme ne komunicira,nego se duri. Ona je onaj tip durilice,koja nas cijeli život kažnjava durenjem. Ja sam sada u previsokom stupnju trudnoće da bi analizirala,plakala i tražila sitnice... rekla sam već 20 puta trudnica + menopauza no-no to ne može dobro funkcionirati. I sada sebe isto treniram da se toliko ne uzrujavam,jer nas naše bebe trebaju,jako jako jako puno našeg strpljenja naše bebe trebaju. Drž mi se!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 22:27

Bruna, 
    ☹️☹️☹️☹️ mrzim zajednicuuuuuu. I kod tebe jedan ulaz? 😣 A to za mamu mi je taaaaako poznatoo, dodjem i zalim se i dobijem napad da sam razmažena i kakvih ljudi ima, oni su super, ne žele zlo. Pa znam da ne kuju da me ubiju hahaha, ali tesko je i da je po ps sve, nekad te i samo prisustvo nervira, jel tako? . Inace mama nikad nije zivjela u zajednici (tata je vidio kako je prosla moja strina kad ju je stric doveo u kandze moje lude babe, recicu tako, jer je stvarno zasluzila taj opis sta je radila strini i odlucio da nece nikada zeni svojoj to uraditi).
    A za muza :( Isto te razumijem, vjerujem da mu je tesko, ali mora skupiti snage, ti si trudnica u visokom stadiju trudnoce, osjetljiva, beba kuca na vrata... Treba ti on. Pokusaj mu tako na lijep nacin objasniti i da ako moze smanji posao, ako je u prilici da to moze. Drzi se, sestro ❤️

m.girl6
    24. Studeni 2018. 22:37

Salatice, jako mi je zao zbog situacije ali kao sto sam i rekla bježi čim prije pa makar Nila i kruha gladna samo da imaš mir. 
    Bruna, samo se ti lijepo izjadao jer zato smo tu jedna za drugu. Hormoni te pucaju pa ti svi idu na onu stvar. 😂
    Allie i klikerice, i meni dođe da svoju sveki izgrlim kad čujem sa kakvim se ljudi moraju glupacsma baviti. Meni je moja super, kat je ispod nas, kuhinja zajednička i sad je ona apsolutno sve preuzela na sebe od kad sam se vratila iz bolnice i stvarno nam je dobra. Živimo mi 3 i lijepo se slažemo i znam da će uskočiti ako ću trebati i za bebija. Komunikacija je najbitnija u svemu, pa tako i u suživotu, ja svojoj mogu sve reci i kontra, otvoreno razgovaramo o svemu i nema tu ljutnje, jer drugačije se ne može.

Noa 💙

MareiKate
    24. Studeni 2018. 22:40

Žene drage, čitam vas stalno i svašta bih napisala ali ne znam skratiti pa ne napišem ništa, a sad moram... Ja sam živjela jedno 10 godina sama, otišla na fax i jako dugo solirala, tako da stvarno imam 0 tolerancije na život u zajednici 😅 vezana sam jako za svoju obitelj ali neka njih u svojoj kući i mene u svojoj, isto tako i njegovih. Moram priznati da sam prije puno više vremena i energije trošila na posjete njima i udovoljavanje njima,  čak na uštrb vremena koje sam možda trebala tada posvetiti dečku, sada mužu. a sad otkako čekamo bebu sve manje me to interesira i jedino što mi je bitno je da smo muž i ja sretni i zbilja mi je dom gdje smo on i ja. Nitko drugi. 
    Tako da mislim Salatice da je ovo idealna prilika za potez, kad ako ne sad. 
    I moram iskomentirati ovo što tvoj muž neće da pravi razliku između tvoje i njegove mame. Tebi se tijelo "raspalo" na porodu, ne njemu, ti si iscrpljena, premorena, pod utjecajem hormona, zašto ne bi tvoja mama mogla biti s tobom ako te njegova živcira? Tu mislim da ipak tu treba malu razliku napraviti, jer pred svojom mamom možeš i gola po stanu hodat ako ti se hoće i ako ti puknu živci, a pred njegovom baš i ne. Sad malo karikiram, ali kužite valjda što mislim. Ima ona svoju kćer ako sam dobro skužila, kad ona rodi nek nad njom bdije 😁 drugo je ako je i tebi tvoje mame dosta, ali ako želiš da je tvoja mama uz tebe (prvenstveno pomoć sada treba tebi a ne bebi, dakle ne radi se o dvije bake nego o mami i svekrvi) ovo njegovo izjednačavanje uloge majke i svekrve mi nije baš ok. Ne želim kurit frku dodatno, ali baš sam imala potrebu to iskomentirat 😁 valjda razumiješ što hoću reći 😘
    Sve u svemu, ženo, ne daj na se! 

m.girl6
    24. Studeni 2018. 22:42

Pticice, lijepo kaj si me se sjetila. 😍
    Dobro sam, hvala. Makar me danas tako bolio trbuh i rebra i jajnik i onak ko menga bolovi a samo sam nam veš speglala i cijeli dan ležala. Popila si normabel, odspavala jednu rundu i bila ko nova. Želja mi je još otići u kino sa muzicem i on mi kaže ajde spremaj se ljubavi pa nećeš ići masne kose u kino, hihi, ja se sva rastopila ali nažalost odbila ga za sutra jer stvarno se nisam dobro osjećala. 
    Tak da idemo sutra i bas se veselim 💕
    Ja sam vam curke malo robicu klavirska za pranje i gledajte kaj imam. Kaže muž jel bude to dosta? 😳😳 ustina, pola mi je sogi proslijedila 

Noa 💙

Bruna92
    24. Studeni 2018. 22:44

Klikerice, hvala na rijecima utjehe! I na savjetu, bas cu si napraviti kakao ❤️
    Salatice, imamo svoj ulaz ali oni iz svog dnevnog kroz prozor vide stepenice pa onda i vide kad dodemo/odemo... Ali to trcanje na vrata kad cuje auto me strasno nervira...
    E bas to, mama me napada da sam razmazena i da ima puno gorih ljudi, kako je njoj bilo bla bla... Kad joj kazem da zasto svaku moju situaciju mora usporedivat sa svojom ona kaze da mora jer je njoj bilo grozno. A zaboravlja da sam i ja zivjela u toj zajednici, odrastala sam uz to... Moji baka i djed su jako cudni lljudi, uvijek sam morala biti mirna, sutjeti kad oni gledaju vijesti ili neke emisije, bila sam ko u vojsci. A to necu zaboraviti dok sam ziva...
    A muz... Ne znam sta cu s njim... Vjerujem da je i njemu tesko, znam da je umoran i vjerojatno ga malo lovi panika jer beba samo sta nije dosla, ali morat cce se ukljuciti malo vise u sve i razgovarat... Sve drzi u sebi a zbog gluposti se nervira i urla, a da ne govorim koliko je tvedoglav... Tipicni jarac 😒

m.girl6
    24. Studeni 2018. 22:45

Brojevi 50, 56, 50/56, 62, ručnici, posteljina, kapice, kombinezoni, plahte, jastuk, jastuk za spavanje, carapice, i kapice.
    Tetrice sam samo par u boji posliknula.
    Vječno pitanje s znam da smo o tome već milijun puta? Na koliko ste prale? Jer na nekim bodijima piše 40, a na nekim 60? Ok tetrice ću naravno na 90. 
    Pišite curke 😘

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.