Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    24. Studeni 2018. 17:04

_svjesna

Cestitke novim mamama, odlicne vijesti ❤️
    Salatice, bjezi glavom bez obzira sada pogotovo kad imas i valjan razlog, ja sam svakako dobila dojam da vi tu nikad nemate svoj mir ni privatnost, jos se mijesa u sve pa sada i to oko Lene prevrsilo svaku mjeru, odite vi fino zivjeti svoj zivot, samo nemoj s muzem da se kacis i vas dvoje ostanite hladne glave i skupa u svemu tome, nemoj da ga okrene protiv tebe, naravno ni protiv njegove mame ipak mu je mama ali ja bih s njim na fin nacin razvagala sve i da se zajedno slozite na korak selidbe. A za selidbu sam deff, bolje i u 30m2 mir nego u cijeloj kuci pod stresom.
    Ja nasla dvije komode, u Jysku je nesto kraca po dubini, a u Fisu je dublja i prostranija je bar meni. Sta mislite koju da kupim, a da na nju mogu postaviti podlogu za prematanje i da imam jos prostora za sitnice poput vlaznih maramica i ostalog?
    ova druga je iz Fisa, dublja je i sira.

Jel vec imas podlogu za prematanje? Vidi koja ti pase s obzirom na te mjere 😊 i koja ti pase po visini 😊

• nali
    24. Studeni 2018. 17:05

Klikerica ovo nisi mogla Salatici reci bolje. Ti uvijek imas prave rijeci. 😁 
    Pticaselica hvala 😘
    Ana nadam se da ce grcici uskoro proci.
    Gdje su nam ostale mame? Kako ste, kako vasi beboni? 

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 17:12

Klikerice,
    hahahaha, pa kod koga cemo naci prave rijeci drugo. Profesionalna deformacija haha. I ja jedva cekam🤣Ali stvarno se ne inatim nista, niti pakostim, sad sam upravo otvorila sezonu babina, glavnih (uze familije), jer ne zelim radi muza da nam dolaze u stan i zapitkuju, takodje sam spremna da se sto manje vidi da ne pričamo nas dvije, opet radi muza i sto ovo nije odluka preko noci, odluka da se njoj svetim, vec napokon ono o cemu mastam vec koliko godina 😍 samo sto se pokrenulo na ruzan način, jbg, obicno tako ide xD
    Svjesna
    naravno, to je njegova mama, nikada rijec ne bih rekla da ga uslovljavam nesto, ali zna se da je on uz mene i bebu i jeste. Eee iz Jysk-a ista moja komodaa, samo je moja boja drveta, i mislim da Du ima istu. Odlicna je 😍 Tako cvrstaaa. Samo nemoj odjednom otvoriti sve 4 ladice, krenuce padati hahaha (ali imas dijelove da pricvrstis na zid). 

AllieH
    24. Studeni 2018. 17:15

Ja bih voljela da nam se Miranda malo javi, nije sad vec dugo 🤗
    Ja sam isto uzela separatore samo za jednu ladicu, a na kraju sam dio stavila u Malmicu, dio u komodu za prematanje, trebat cu barem jos dva kompleta. 🤦🏽‍♀️ Moram pogledati te u Jysku, ili cu slati brata u Ikeu. 😅

Luka ❤

_svjesna
    24. Studeni 2018. 17:17

Odlicno, koliko ste ju vi platile u jysku, sada je na snizenju 175KM, posto ju nisam kupila zanima me da li ce puno povisiti cijenu nakon Black Fridaya? 
    Podlogu za prematanje imam cvrstu, dimenzija je 80x45cm. Zato bih radije uzela ovu iz Fisa, jer ima vecu povrsinu. A jeste niza, ona je oko 80cm visoka, dok je ova iz Jyska visoka 100cm. Nesto budem skontala. 😏

Klikerica
    24. Studeni 2018. 17:23

du1988

klikerice, komoda je vrh! Gdje bi mogla pogledati ove organizatore kao u gornjoj slici, a da nije ikea? 😀🤔

Iskreno pojma nemam... ovi su Skubb iz Ikee. Mozda Jysk,Emezzeta...ovi su baš za Malm komodu,zato sam ih odmah uzela.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 17:47

Svjesna, 
    200KM, ako se ne varam. Nije prevelika razlika. A vidi, odluči, ali provjeri kvalitet dobro. Meni Fis ima dosta one raspad iverice, što brzo ode, kao i ladice, ova je stvarno cvrsta, nemam zamjerke na kvalitet, a ladice prelijepo klizu. Povedi muza i izvagajte dobro 😘

• Enna010
    24. Studeni 2018. 17:52

Salatice iako ne pratim pricu bas ovo sto sam pricitala bi meni bilo dovoljno da je kroz prozor izbacim bukvalno! Sretno u potrazi svaka varijanta stana ce ti biti bolja od te sadasnje😘
    Eh je li imao neko ova kolica ili cuo sta fino o njima meni se danas bas svidjela i cini mi se da su favorit za kupovinu 😊

AllieH
    24. Studeni 2018. 18:07

salatice i svjesna, dosta je skuplja komoda kod vas, kod nas je 500kn u Ikei, a mislim da je i Jysk 500-550kn. 
    Enna, nemam iskustva s tim kolicima, djeluju kvalitetno i ovako su mi lijepa izuzev sto se meni osobno ne svidjaju ti trokolica modeli. 

Luka ❤

Ivylee
    24. Studeni 2018. 18:10

Toliki zazaostatak imam u iščitavanju foruma da potpisujem kapitulaciju! Na zadnjih par strana vidimmda je Tribe rodila pa čestitam od srca ❤️ I Mateji na njezinom velikom frajeru...to sam na fejsu pratila 😁
    Iza mene je treća kućna vjerovatno od mnogo kaotičnih noći tako da kljucam cijeli dan... Moja cura bi cicala po cijeli dan i noć po malo, svakih pola sata do sat. Nakon toga naravno kakanje i presvlačenje i eto nje, opet bi na cicu 😪 Dudu neće, samo mene 😁 Nadam se uspostavi nekog reda jer sa sinom uopće nisam imala ovakvo iskustvo 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.