Ajme Klikerice i ja! Onako opusteno, bez mentalnih i tjelesnih barijera. Mislim da cu se preporodit nakon.. 🤣
mi se još uvijek seksamo. ali nije to to. ja se osjećam teško i nepokretno, on pazi da me ne stisne. ful mi fali seks od prije. jedva čekam ❤️
Joj barbie da mi je nagovorit ovog moga makar i na takav oprezan 😤 u pocetku nismo smjeli, velike ciste blabla..pa smo mogli na kratko, jedva 2 puta. I mozemo i sad, al je splico sa mnom na svakom uzv-u i doktorica je komentirala ima mjesec dana da je mala glavom dolje. Otad nece nema sanse. Uzbudi se, sve 5, al nema sanse da bi isao do kraja. Pas mater.. 😅
Kakav je vaš BF ulov,jel samo ja imam dojam da su opet zavaljali ovaj napaćeni narod,koji je pohrlio kao guske u magli u nadi da je stvarno sve sniženo? Čula sam da je ispred određenih shopping centara policija zabranjivala ulaz zbo prevelikog broja ljudi na cesti i parkingu A ono u biti dignute reodvne cijene i prikazani lažni popusti. Priča o Linksu mi je baš kriminal. Takve stvari treba kažnjavati.
Ja sve što sam čekala da bude sniženo nije niže ni lipe... tipa iRoomba,tako da ju mogu kupiti kada god poželim, ništa mi Black Friday nije pomogao.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pticice i Klikerice koma ste bas me nasmijaste mi ni pred kraj nemamo dozvolu😊 .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Joj salatice, stvarno kad tvoju situaciju pročitam i ja svoje volim do neba i nazad, i svoje i muževe. Doduše ja sam tako odgajana, moj tata je uvijek govorio (3 smo sestre i 1 brat) nemojte mi daleko, udajte se tako da možete u mene na kavu, i onda svak svojoj kući😅😅 i to i je najzdravije!
Što se tiče sexa i kod nas je celibat, nije nam branjeno, al mom mužu kao da je, on ni ne pokušava jer se nelagodno osjeća, a tako je bilo i u prvoj trudnoći. Ja sam si toliko kilava i nepokretna da... 🤪🤪 Danas cijeli dan samo razmišljam kako jedva čekam rodit i da sve prođe u redu i dođem doma i super.... Baš mi je tlaka više
I ja imam samo separatore za prvu ladicu malmice, a za ostale sam počela nekako slagat i ok je i uredno.
Što se tiče BF ja sam kupila sušilicu, to sam odradila napokon, drugo i nisam gledala... A i meni se smučilo kad sam čitala komentare ljudi na taj bf....
Lovre
I mi se jos seksamo, svaka 2 tjedna kad dode dragi doma, ali obavljamo to jos uvijek bez problema osim kaj nikak nemrem bit gore bojim se da ga jadnog ne zdrobim 😂 i jedva cekam onaj praaaavi seks od prije trudnoce 😁
AnaAnaAna pa gdje tebe zaboravi! Prelijepo mi je kako se mazite i presretna sam da je tvoje zdravlje dobro! Pazi na sebe koliko i na Mikaela 😘
Ps gledam neki dan seriju Bones i ako znas i gledala si- u seriji Angela i Hodgins imajunsina Michaela Vincenta. Pa sam vas se sjetila i poslala mentalni hug 😊
Što da? Bones sam i ja gledala, nisam nikad ubrala da se njihov mali tako zove 😅😅. Pazim ja na sebe da, koliko stignem😀😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nisam upratila nista oko BF prevara, kupovala isto nista nisam osim to sitno na Mangu sto mi je od ranije bilo na wishlisti, a nije bilo velicina. Na kraju je ispalo da sam ugrabila na 30% i jos su nadopunili velicine, bas su me pozitivno iznenadili.
E da, lazem. Narucile smo frendici za babinje hranilicu koja je bila 900kn (skicamo je vec mjesec i pol dana), a sad snizena na 750kn i svekrvi sam narucila usisavac kao nas, bio je 300kn manje no sto smo ga mi platili. 🔝
Uzimala sam samo ciljano i ne bih kupila nista da nisam bila sigurna da je stvarno na akciji.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji