I moram još dodati, umrla sam od smijeha na ptičicin vrtić danas i oduševljena sam slikama sobica i detalja i robice i prije svega lijepih trudnica. Du, Klikerica, Allie, oprostite ako sam nekog fulala, teško vas je sve poloviti 😊
Salatice o Bruna sve vas razumijem,svasta prosla.
Nisam u zajednici bila ali kuca do kuce i moj savjet sto prije podvuces crtu to bolje ,da sacekas idealnu situaciju nikad neces otic a tebe ce pojest psihicki i fizicki i tebe i muza i dijete.Borba je to ali nece me Bog kaznit kad kazem da nikad nisam sretnija bila 1000 km od nje i sela i prica sta ce ko rec i bolesnih odnosa.Dodi sebi ,saberi se i netko je gore rekao pred gotov cin ih dovedi.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Bruna, oprosti ali tvoj muž mora sjesti sa svojima i rješiti stvari da vam ne vise za vratom, jer vjeruj mi ako je sada tako poslije dok dođe beba bit će još gore. Neću kurit frku ali mi je zao svih cura i žena koje to moraju prolaziti. I ja sam jarac i tvrdoglava ko mazga ali ako nisam u pravu nisam i gotovo. Probaj se poslužit obrnutom psihologijom i okrenut mu priču da kak bi se on osjećao da živite kod tebe i da tak tvoji starci vam vise za vratom, vjeruj mi shvatit će jako brzo. Nemoj vrijedat njih makar znam da su ti dopizdili, nego samo spominji njihovo ponašanje, jer da ipak je njemu najgore ali dolazi beba i to se mora rješiti čim prije. Ti samo čim manje no sikiriki i probaj ignorirat, ako želiš pošaljem ti ja par normabela da se smiriš jer samo bebici štetiš tak. Znam da nije lako ali drži se i prvo s njim razgovaraj, jer to kaj gura probleme pod tepih neće s tim dobiti ništa.
Ljubim te i drži se ☺️
Noa 💙
A o sexu mi nemojte jer smo se zadnji put sexali prije transfera, 21.4. Zato curke pssst 🤭🙈 jučer sam rekla muzu da kad ga se dočekam da ću ga iscijediti do kraja, hahaha.
Bas mi fali ševa, pregorila sam 🤪🙄😘
Noa 💙
m.girl, skoro 8 mjeseciii? Ajmeeeeee sigurno vec dobivate popizditis i jedan i drugi 😯😯 hajdeee jos samo malooo doci ce i to vrijeme opet 😁
Allie i klikerice, i meni dođe da svoju sveki izgrlim kad čujem sa kakvim se ljudi moraju glupacsma baviti. Meni je moja super, kat je ispod nas, kuhinja zajednička i sad je ona apsolutno sve preuzela na sebe od kad sam se vratila iz bolnice i stvarno nam je dobra. Živimo mi 3 i lijepo se slažemo i znam da će uskočiti ako ću trebati i za bebija. Komunikacija je najbitnija u svemu, pa tako i u suživotu, ja svojoj mogu sve reci i kontra, otvoreno razgovaramo o svemu i nema tu ljutnje, jer drugačije se ne može.
Kod tebe je tim više pozitivna situacija obzirom da živite pod istim krovom. Kod mene recimo ne znam kak bi stvari išle da živimo skupa... mada ako su dvije osobe normalne i žele se poštivati mogu biti u 1 sobi i nece se posvađati. Nikada nisam bila osoba od sitnih strasti i velikih svađa. Mene to sve smara... ajmo riješiti šta imamo i život ide dalje. Da živimo skupa mislim da bi iritantniji starci bili mom mužu... oboje ne živimo sa svojima od 18 godine,i ne mogu ni zamisliti na šta bi to ličilo da smo odjednom skupa. 😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Bruna, oprosti ali tvoj muž mora sjesti sa svojima i rješiti stvari da vam ne vise za vratom, jer vjeruj mi ako je sada tako poslije dok dođe beba bit će još gore. Neću kurit frku ali mi je zao svih cura i žena koje to moraju prolaziti. I ja sam jarac i tvrdoglava ko mazga ali ako nisam u pravu nisam i gotovo. Probaj se poslužit obrnutom psihologijom i okrenut mu priču da kak bi se on osjećao da živite kod tebe i da tak tvoji starci vam vise za vratom, vjeruj mi shvatit će jako brzo. Nemoj vrijedat njih makar znam da su ti dopizdili, nego samo spominji njihovo ponašanje, jer da ipak je njemu najgore ali dolazi beba i to se mora rješiti čim prije. Ti samo čim manje no sikiriki i probaj ignorirat, ako želiš pošaljem ti ja par normabela da se smiriš jer samo bebici štetiš tak. Znam da nije lako ali drži se i prvo s njim razgovaraj, jer to kaj gura probleme pod tepih neće s tim dobiti ništa.
Ljubim te i drži se ☺️
On oduvijek ima problem za prigovorit nesto svojima, oduvijek... Ali ja nemam, pa kazem sta mislim i ne slazem se s njima u dosta toga. Meni bude smijesno/tuzno kako oni potpuno drugacije reagiraju na nesto sta ja kazem i sta im on kaze. Npr kad sam rekla kako ce se malena zvati bilo je "a bas neobicno ime, ali lijepo" a onda su kasnije njemu govorili da kakvo je to ime, tko je to odabrao itd...
Jucer sam najavila svekrvi da moze zzaboraviti na to da ce mi visiti u stanu itko od njih kad rodim. Ako cu ttrebat neku pomoc ili savjet da cu pitati a ako ne pitam nista znaci da ne primam nicija misljenja. I kao slaze se ona sa svim tim, sve je to okej, u redu itd a vidjet cemo sta ce biti. Necu ja njih trpiti ni gledati ako mi se nece htjeti, dati...
Btw, totalno sam budna i ne spava mi se. Da nije pun mjesec? 😂
Moram priznati da sam prije puno više vremena i energije trošila na posjete njima i udovoljavanje njima, čak na uštrb vremena koje sam možda trebala tada posvetiti dečku, sada mužu. a sad otkako čekamo bebu sve manje me to interesira i jedino što mi je bitno je da smo muž i ja sretni i zbilja mi je dom gdje smo on i ja. …… Tebi se tijelo "raspalo" na porodu, ne njemu, ti si iscrpljena, premorena, pod utjecajem hormona, zašto ne bi tvoja mama mogla biti s tobom ako te njegova živcira? Tu mislim da ipak tu treba malu razliku napraviti, jer pred svojom mamom možeš i gola po stanu hodat ako ti se hoće i ako ti puknu živci, a pred njegovom baš i ne. Sad malo karikiram, ali kužite valjda što mislim. Ima ona svoju kćer ako sam dobro skužila, kad ona rodi nek nad njom bdije 😁 drugo je ako je i tebi tvoje mame dosta, ali ako želiš da je tvoja mama uz tebe (prvenstveno pomoć sada treba tebi a ne bebi, dakle ne radi se o dvije bake nego o mami i svekrvi) ovo njegovo izjednačavanje uloge majke i svekrve mi nije baš ok. Ne želim kurit frku dodatno, ali baš sam imala potrebu to iskomentirat 😁 valjda razumiješ što hoću reći 😘
Sve u svemu, ženo, ne daj na se!
Potpisujem i prvi i drugi dio!
Računala sam jednom da sam otprilike 600 puta otišla u Slavoniju da ih vidim,da se družimo,da budemo skupa... na uštrb svega,džeparca,vremena,dečkiju,ispita... sada sam si preokrenula u glavi da je vrijeme da se mene posjećuje,i kao trudnicunj kao mamu s malom bebom. Jer jednaka je udaljenost od A do B kao i od B do A.
Drugi dio... apsolutno podržavam... Salatice,tvoja beba nema niti mjesec dana,svi bi te trebali maziti i paziti,slušati i poštivati... sama činjenica da si razočarana danas u muža dolazi od svega toga da ti trenutno treba podrška iz svih mogućih kuteva,i da kad on ode iz kuće na posao tvoja mama ti iste sekunde može doći,bez njegova odobrenja... jer je dovoljno da ti kažeš TREBAM POMOĆ i netko se treba nacrtati. Ne netko tko ce ti unijeti dodatni nemir,netko tko ce ti unijeti mir😘
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
A o sexu mi nemojte jer smo se zadnji put sexali prije transfera, 21.4. Zato curke pssst 🤭🙈 jučer sam rekla muzu da kad ga se dočekam da ću ga iscijediti do kraja, hahaha.
Bas mi fali ševa, pregorila sam 🤪🙄😘
Ajme, meni nikada nije bio problem seks u trudnoci, osim kaj sam si malo troma i tak to, ali poslije😵😵😵 sto rezana, sto sivama, sto krepana od umora, od zivaca, a dojenje😲😲 suha sam ko barut bila valjda svo vrijeme dojenja 🙄🙄 onda uzmes neki lubrikant i sl ali nije to to, dok se ne vrati onaj zar, ona strast zeni, a svakoj je drugacije ocito to dode nakon poroda
url=https://lilypie.com]
Curee evo u zadnje vrime nisam bass aktivna...dala san se dosta spremanju po kuci i uzivanju u ovom slatkom isvekivanju jer nekako san i u glavi punooo slobodnija jer san vec u visokim i sigurnim tjednima..zajednica.....OSAMMMMM GIDINA SAN ZUVILA U NJOJ...ja muz dvoje dice svekar svekrva i diver...moj muz je najj mladi roditelji mu imaju sad skoro 80 kad san ja dosla bili su u 70tima..diver sad 55god onda presao 40te..ja dite rodeno u gradu i zivilo 23god dosla na selo pravooo pravcato di su koke ovcice i sva dr.cuda...prosla i suza i smjeha i lipog i ruznog...ceznula san za svojim katom ali jbg trnovit i dug put...iskreno iako velika razlika u god.izmedu mene i njegovih i totalnooo drugaciji mentalitet bili smo ok...s obzirom da smo bili totalne suprotnosti u svemu...bilo je dana kad su mi isli na zivce i kad san bila ljuta i nehvacena ali bili su mi tip ljudi koji me u jednu drza ka kcer i sestru...to je bilo ono iskreno i pravo to postivanje a musica je bilo..zato cure moje nije svakom sve na pocetku bajno nekad triba i primucat nekaddd..radi onog mira pogotovo ako nemas izbor i maknut se..ja znam nije lako nije ni meni bome bilo ali sto cu znala san ja san disla k njima u njihovu kucu i znala san da ce jedan dan tome svemu bit kraj..iakooo su moji bili stvarnooo superr ali bilo je dana dovoljno je rec da san im mogla bit unuka...tako da moj savjet ako nemate izbor morate i prigrist viseee puta..zaista morate...a ako imate mogucnost maknut se svaka cast picite i ne dopustite da vam iko dize tlak i misa u zivot...ja imam iskustvo zajednice velikoooo i nisan tip koji suti samo sam naucila s godinama da ne moze tako pogotovo kad nisi svoj na svome....a kad se maknete sve ce bit drugacije i muz i vasi odnosi i odnosi s njegovima sveeee....ali eto dok ste tu di jeste mozete il primucat kazem visee puta il put pod noge i imat taj svoj mir koji zelite...nadam se da se nece nitko nac uvrijeden na ovu brutalnu iskrenost ali imam staz debeli u zajednici i smatram da zaista jakooo dobro znam sto je to..a i isto je bitno i kakva ste osoba..ali se puno i izgradite u takvim okolnostima i brze i odrastete ..vjerujte mi..😉😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji