Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    24. Studeni 2018. 15:31

Mateja, Tribe, cestitam na vasim smotuljcima!! Brz oporavak vam zelim 😍😍
    Sve me vise "brine" cinjenica da nitko jos nije rodio iza termina 😂 imam gadan filing da cu ja biti ta koja ce prenijeti 😂😂

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 15:36

Nali, 
    ne mogu da vjerujem sta citam... sta je sa tim zenama? Mislim niko ne voli da bude sam, ostavljen od svih, ali neka normala bi bila, posjete, odredjeni praznici zajedno, itd. Moji nisu opsesivni stvarno, tj zato što sam ja kcerka, pa je i logično da odem? A sin ne? Zato sto je svekar napravio kucu, ja treba da budem osuđena na zajednicu i bez da imam svoje nesto cijeli zivot? Ako zaboravimo na sve probleme...
    Ja sam sa bebom sama po cijele dane, premorena jesam, umorim se do 17:00h i onda je uhvati i plac i nemir do 22:00. Ne znam gdje mi je glava i umjesto da mi se fino pomogne malo, kad ih imam blizu, ja tražim stan da se selim - u babinama xD A kako cu sutra, muz nocna, ipak je drugačije noc i sam biti... (inace muz ne da ni mojoj da dodje hahaha, kao kompromis, ali nije to oke, necu ja izdrzati sam samcita).
    Tribe, 
    gdje si zemo 😋😋😍

• nali
    24. Studeni 2018. 15:47

Salatica9192

Nali,
    ne mogu da vjerujem sta citam… sta je sa tim zenama? Mislim niko ne voli da bude sam, ostavljen od svih, ali neka normala bi bila, posjete, odredjeni praznici zajedno, itd. Moji nisu opsesivni stvarno, tj zato što sam ja kcerka, pa je i logično da odem? A sin ne? Zato sto je svekar napravio kucu, ja treba da budem osuđena na zajednicu i bez da imam svoje nesto cijeli zivot? Ako zaboravimo na sve probleme…
    Ja sam sa bebom sama po cijele dane, premorena jesam, umorim se do 17:00h i onda je uhvati i plac i nemir do 22:00. Ne znam gdje mi je glava i umjesto da mi se fino pomogne malo, kad ih imam blizu, ja tražim stan da se selim - u babinama xD A kako cu sutra, muz nocna, ipak je drugačije noc i sam biti… (inace muz ne da ni mojoj da dodje hahaha, kao kompromis, ali nije to oke, necu ja izdrzati sam samcita).
    Tribe,
    gdje si zemo 😋😋😍

Ja se samo nadam da ako cu imati sina da cu biti bolja svekrva. Jer ovo vise nije normalno, svako malo od nekog cujem slicne probleme, pa i ovo s mojom.. Sto je tim zenama? A da pobjegnes mami? Ili zaduzi frendicu/sestricnu nekoga da ti potrazi stan. Bar nesto da ti netko pomogne.
    Du hvala ti 😘

Pticaselicazgst
    24. Studeni 2018. 15:57

Pticice naravno da mozemo, nas 4 zenske cemo ic u đir cim malo zatopli. Curke na svjez zrak i sunceko a mi na kolace 😍🤗 Splico zuri kuci, morate po kolica 😁😁
    Tribe cestitke od srca, malena je preslatka 🤗 
    Allie wooow jakoo lijepo 😍😍 sve mi se svida, super si to osmislila. Zid sa balonoma i oblacima izgleda odlicno 🔝 ma sve je bas kako treba, Luka ce bas uzivati 😊
    Nali drzi se, vjerujem da ti nije lako. Ja ne znam kako bi reagirala u toj situaciji. Trebala bi uzivati u trudnoci i maksimalno odmarati i imati podrsku od najblizih a ne ovako. Bolje da si se makla, barem imas mir koji ti sada treba 🤗😊
    Salatice pametno ste odlucili, vi lijepo pod svoj krov a ova zabadala pod svoj. Svekrva kao da je poludila čini mi se. Vi lijepo na svoju stranu i uzivajte, ne daj da te bilo tko stresira. Lena to sve osjeti 😊
    Du mislim da te separatore imas i u jysku, samo ako imas malmicu nisam sigurna da ce ti pasat. Oni imaju bas specificnu mjeru. Ja ti ionako moram do ikee ovih dana, mogu ti uzet i poslat postom ako ti treba. Nije frka 🤗
    Klikerice ajme slatke robice za klikera 😍😍 super si to slozila, izgleda odlicno. Trbuscic i komoda su 🔝😍

Slampo
    24. Studeni 2018. 16:03

Klikerice pohvala za organizaciju malimice jakoo mi se svida, ja sam jako zalosna kaj si nisam kupila te separatore ali to ce morati cekati kasnije. Uzela sam ja u jysku ali su maleni, i iskreno sada kada je sve slozeno neda mi se raskopati a to nije to tako da nakon nekog posjeta ikei ide preuredivanje/preslagivanje. A ja na ormaru ima 2 ogromne vakumirane vrece koje su +68

Ana89
    24. Studeni 2018. 16:12

Dok ja vas popratim. Izgubila sam vas. Salatice, nadam se da ide na bolje i da će potraga za stanom biti uspješna i plodonosna. A babu ucjenjivačicu ignoriraj.

Sve druge, lijepe trudnice vidjeh, lijepe nove stvari kupljene, lijepe kutke uređene
    čestitke našoj Mateji91 na rođenju sina. Dobrodošao u obitelj beba klokanice 😍😍😍

Ja danas imam neke svoje drame, izmorena sam i ja i uz te drame, ali kako želim svima samo mir i sreću, neću vam ni pričati.

Svekrve. Moja je ok inače, ali i ona zna "vegetirati" previše. Ali u redu. Sve to riješim odmah kad vidim znakove.

Evo Mikael leži na meni, koliki zločesti mu ne daju mira. Jest da su uz kapi manjeg intenziteta pa je lakše. Miran je, spava, sad će u krevetić da ja spremim slijedeći obrok za sat vremena. 

I tako. Držite se curice. Uživajte u ostatku dana.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    24. Studeni 2018. 16:22

ptico, hvala ti na ponudi 🤗 pogledat cu u jysku jer imam njihovu komodu (ona sto je ista kao malmica) pa vjerujem da ce odgovarati! ana, nadam se da ce grcici sto prije proci! 😘

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    24. Studeni 2018. 16:25

tribe

Klikerice nisam ja iz Hrvatske nego Bosne i rodila sam u Zenici

Ma super! Bitno da je ona nama zdrava pitam zbog naše tablice

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 16:27

Hvala cure na podrsci. Valjda cemo naci nesto u ovom mom selu haha, za sad neuspjesno, pretezno su na prodaju ili nije uredjeno grijanje ili preveliko.. Moji me odgovaraju, misle da ce drama ispasti i da to nece moci tako fino sve, da cu ispasti kriva za sve, da ce se on htjeti vratiti, itd. Cijeli dan se raspravljamo. Inace tip ljudi, budi mudra, bjezi nama kad je problem, pa se vrati 🤣 E Ne moze tako vise, sad imam pratnju... plus da nisam to radila od pocetka braka, davno bih sasjekla ili otisla i ne bi ovo sad se desavalo.
    Ana, 
    danas nam je dan D xD Pratimo se. A glupi grcici, kad ih muce ovakve malene :(

m.girl6
    24. Studeni 2018. 16:31

Klikerice, vrh! 💙
    Kad vidim kak ste sve lijepo posložile jedva cekam da i ja krenem. Peglala sam nam malo robu i pospremila sobu i već me leđa bole pa natrag u horizontalu. 
    DU, i mene isto zanimaju ti organizatori, bas su mi simpa. 
    Klikerice, pucaj di si kupila, nije valjda ikea hihi?? 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.