Barbie, nadam se da ce ti se pokrenuti nesto skoro i da si ti sljedeca ❤
Luka ❤
Odvedem dijete u vrtic i doceka me enciklooedija svega i svacega!
Tribe cestitam na prelijepoj djevojcici! Drago mi je da su mastitisi i tegobe prosle, sad mazi svoje mirno nebo ❤
Allie Lukina je soba prekrasna. Mame s vise djece, koje smatraju da pretjerujes/pretjerujemo, samo su ljubomorne jer nazalost nemaju ideje, volje i/ili zelje da nesto naprave. Ja bi S V E i bas me briga.
Klikerice famozna slija😀 ja kupih samo jedne organizatore za ladice, a sad vidim kako je kod tebe u svakoj i super je! Splico ce u utorak u Ikee bome 🤣 ps jel jucer urodilo plodom? Jbti se, nemos ostat trudna 😂😂
Salatice muzu ne smije i ne moze biti vaznija njegova mama od Lene na prvom mjestu, i od tebe- svoje obitelji. Moras se izborit. Nije lako, ali pojest ce te. Znas kad je prvi pravi momenat za konfrontaciju i promjenu? Onda kad si prvi put pomislila. U tvom slucaju ima 5 ipo godina. Znas kad je drugi? Sad. Budi hrabra, vjerujem da ce sve proc dobro.
Barbie drago mi je da si spremna ☺😘
Ptico koji si kvart u Splitu?
Nali znas onu - odmori se zasluzio si-? E pa mozak na pasu, sve 4 u zrak i pjevaj iz sveg glasa o svojoj slobodi 💃💃
Mgirl kako si ti?
Tko nam ono skida prsten ovih dana?
Dijete u vrtic? Dijete u VRTIC??? Kakvu sam budalastinu napisala zaboga miloga 😲🤯🤦♀️
Subotom popodne vodim dijete od 10 godina u vrtic... HAHAHAHAHAHAHHA
U kino. U kino sam ga vodila 😂
AnaAnaAna pa gdje tebe zaboravi! Prelijepo mi je kako se mazite i presretna sam da je tvoje zdravlje dobro! Pazi na sebe koliko i na Mikaela 😘
Ps gledam neki dan seriju Bones i ako znas i gledala si- u seriji Angela i Hodgins imajunsina Michaela Vincenta. Pa sam vas se sjetila i poslala mentalni hug 😊
Tribe, čestitam na malenoj slatkici 😍
Allie, sobica je krasnaa 😍
Salatice, sad ti je najbitnije da se nekako suzdrzis od svog tog stresa i zbog svog zdravlja i zbog malene. Nadam se da cete se skoro preselit i nac svoj pravi mir. ❤
Klikerice famozna slija😀 ja kupih samo jedne organizatore za ladice, a sad vidim kako je kod tebe u svakoj i super je! Splico ce u utorak u Ikee bome 🤣 ps jel jucer urodilo plodom? Jbti se, nemos ostat trudna 😂😂
Prvo sam 3 minute razmišljala kakav prsten,tko skida kakav prsten,zar se netko rastaje?! O jebemti ovakav mozak😅
Ma ništa,ne smijem jer doktorica neda ... rekla je što sam cupkala,cupkala sam... a muž mi se samo rekao "Ne izazivaj me! Poludila si skroz! Dobit ćeš po guzici!"
E a jedva čekam, da istiskam,odkrpaju,zakrpaju,šta već trebaju... još malo boka... i onda klikeru mini čepove za uši😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, super je Malmica. i ja sam kupila za svoju Ikea komodu organizator u Ikei. jako sam zadovoljna. svima bih preporučila. ipak su to presitne stvari da stoje po ladicama bez organizatora.
Salatice, nažalost, nekako sam očekivala ovakav rasplet događaja. zašto? njemu je dobro doma. u biti samo ti imaš problem s njegovom mamom. a on bi mir i da ne mora ništa mijenjati jer je tako lakše. ovako mora seliti, povrijediti mamu, slušati propovijedi cijele familije i sela. i nada se da ćeš se ti smiriti. no, ja na tvom mjestu nikako ne bih pristala ostati u toj kući. jer će ovakvih situacija kroz Lenino odrastanje biti mali milijon. ne treba ti takav primitivan, a izravan utjecaj na dijete. ja sam imala takav utjecaj kroz odrastanje, od bake, mamine mame. božemesačuvaj s kakvim sranjima mi je punila glavu. čak je tračala mamu, vlastitu kćer, meni djetetu. ne kaže se džaba - puno baba, kilavo dijete. budi pametna i odseli na vrijeme ❤️
Ajme Klikerice i ja! Onako opusteno, bez mentalnih i tjelesnih barijera. Mislim da cu se preporodit nakon.. 🤣
mi se još uvijek seksamo. ali nije to to. ja se osjećam teško i nepokretno, on pazi da me ne stisne. ful mi fali seks od prije. jedva čekam ❤️
Joj barbie da mi je nagovorit ovog moga makar i na takav oprezan 😤 u pocetku nismo smjeli, velike ciste blabla..pa smo mogli na kratko, jedva 2 puta. I mozemo i sad, al je splico sa mnom na svakom uzv-u i doktorica je komentirala ima mjesec dana da je mala glavom dolje. Otad nece nema sanse. Uzbudi se, sve 5, al nema sanse da bi isao do kraja. Pas mater.. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji