Salatice zao mi je da pored svega novog sto ti se desava sa bebom, nespavanje, umor i sve sto sa sobom nosi novo poglavlje zivota, ti moras voditi bitke na temu svekrva. Stvarno uzasno. Zato sam ti i savjetovala da s muzem ostanes hladne glave i da sve bude razgovor i kompromis. Sada je tesko ali najbolje sve prespavati pa kad vas malo popuste umor i hormoni da onda o tome razmisljate. Neko je vec napisao da to razradjujete u tajnosti i da, ukoliko se odlucite odseliti, samo ih sve stavite pred svrsen cin. Nadam se da ce se to razrijesiti najbolje po vas dvoje. Ali iz iskustva znam, gdje god je doslo do takve situacije, jedino je zaseban zivot donio mir i olaksanje.
Moja Salatice bas te sve snaslo, nadam se da ce muz razmisliti i da cete se radi vaseg mira preseliti
Taj mir nema cijenu
Barbie vjerujem da ti je puna pipa i da bi radjala
Svasta jos procitah al zaboravih od koga, uhodavanje s bebom i sisanje svako malo, lijepa djecja sobica, svekrve vegete....
Salatice, zasto se stvari ne bi mogle iznijeti? Cini mi se da on trazi izlike da ne idete, to su sve gluposti, tko hoce - nadje nacin, tko nece - nadje opravdanje. Mislim, nema ni smisla da te mi ovdje savjetujemo, ti najbolje znas svoju situaciju, ali uz sve sto zadnjih mjeseci ovdje pises, ja tu najiskrenije ne vidim normalnu buducnost i zao mi je Lene da odrasta u takvom okruzenju. 😶
Stvarno nisam bila svjesna da tih situacija sa svekrvama toliko ima, moji su meni Bogom dani i obozavam ih i sad ih samo cijenim jos vise nakon svega sto sam se nacitala. ☹
Luka ❤
Barbie, nadam se da ce ti se pokrenuti nesto skoro i da si ti sljedeca ❤
Luka ❤
Odvedem dijete u vrtic i doceka me enciklooedija svega i svacega!
Tribe cestitam na prelijepoj djevojcici! Drago mi je da su mastitisi i tegobe prosle, sad mazi svoje mirno nebo ❤
Allie Lukina je soba prekrasna. Mame s vise djece, koje smatraju da pretjerujes/pretjerujemo, samo su ljubomorne jer nazalost nemaju ideje, volje i/ili zelje da nesto naprave. Ja bi S V E i bas me briga.
Klikerice famozna slija😀 ja kupih samo jedne organizatore za ladice, a sad vidim kako je kod tebe u svakoj i super je! Splico ce u utorak u Ikee bome 🤣 ps jel jucer urodilo plodom? Jbti se, nemos ostat trudna 😂😂
Salatice muzu ne smije i ne moze biti vaznija njegova mama od Lene na prvom mjestu, i od tebe- svoje obitelji. Moras se izborit. Nije lako, ali pojest ce te. Znas kad je prvi pravi momenat za konfrontaciju i promjenu? Onda kad si prvi put pomislila. U tvom slucaju ima 5 ipo godina. Znas kad je drugi? Sad. Budi hrabra, vjerujem da ce sve proc dobro.
Barbie drago mi je da si spremna ☺😘
Ptico koji si kvart u Splitu?
Nali znas onu - odmori se zasluzio si-? E pa mozak na pasu, sve 4 u zrak i pjevaj iz sveg glasa o svojoj slobodi 💃💃
Mgirl kako si ti?
Tko nam ono skida prsten ovih dana?
Dijete u vrtic? Dijete u VRTIC??? Kakvu sam budalastinu napisala zaboga miloga 😲🤯🤦♀️
Subotom popodne vodim dijete od 10 godina u vrtic... HAHAHAHAHAHAHHA
U kino. U kino sam ga vodila 😂
AnaAnaAna pa gdje tebe zaboravi! Prelijepo mi je kako se mazite i presretna sam da je tvoje zdravlje dobro! Pazi na sebe koliko i na Mikaela 😘
Ps gledam neki dan seriju Bones i ako znas i gledala si- u seriji Angela i Hodgins imajunsina Michaela Vincenta. Pa sam vas se sjetila i poslala mentalni hug 😊
Tribe, čestitam na malenoj slatkici 😍
Allie, sobica je krasnaa 😍
Salatice, sad ti je najbitnije da se nekako suzdrzis od svog tog stresa i zbog svog zdravlja i zbog malene. Nadam se da cete se skoro preselit i nac svoj pravi mir. ❤
Klikerice famozna slija😀 ja kupih samo jedne organizatore za ladice, a sad vidim kako je kod tebe u svakoj i super je! Splico ce u utorak u Ikee bome 🤣 ps jel jucer urodilo plodom? Jbti se, nemos ostat trudna 😂😂
Prvo sam 3 minute razmišljala kakav prsten,tko skida kakav prsten,zar se netko rastaje?! O jebemti ovakav mozak😅
Ma ništa,ne smijem jer doktorica neda ... rekla je što sam cupkala,cupkala sam... a muž mi se samo rekao "Ne izazivaj me! Poludila si skroz! Dobit ćeš po guzici!"
E a jedva čekam, da istiskam,odkrpaju,zakrpaju,šta već trebaju... još malo boka... i onda klikeru mini čepove za uši😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, super je Malmica. i ja sam kupila za svoju Ikea komodu organizator u Ikei. jako sam zadovoljna. svima bih preporučila. ipak su to presitne stvari da stoje po ladicama bez organizatora.
Salatice, nažalost, nekako sam očekivala ovakav rasplet događaja. zašto? njemu je dobro doma. u biti samo ti imaš problem s njegovom mamom. a on bi mir i da ne mora ništa mijenjati jer je tako lakše. ovako mora seliti, povrijediti mamu, slušati propovijedi cijele familije i sela. i nada se da ćeš se ti smiriti. no, ja na tvom mjestu nikako ne bih pristala ostati u toj kući. jer će ovakvih situacija kroz Lenino odrastanje biti mali milijon. ne treba ti takav primitivan, a izravan utjecaj na dijete. ja sam imala takav utjecaj kroz odrastanje, od bake, mamine mame. božemesačuvaj s kakvim sranjima mi je punila glavu. čak je tračala mamu, vlastitu kćer, meni djetetu. ne kaže se džaba - puno baba, kilavo dijete. budi pametna i odseli na vrijeme ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji