Aaaa tribe, cestitam od srca, Nalani je prava curica! I predivno ime ima 🤗 Kako si to inkognito i brzinski obavila 😊
Luka ❤
Tribe,
jooj, slatkica malaaa 😍😍😍 bezz jauka? Kod nas jeci kuca hahahhaha. Isprepada me, jedva cekam da joj normalno higijenu odrzavam, sve se bojim da nije oke 😶
Da Nalani je mirna i tiha beba, samo jede i spava pa se i njen stariji braco lako navikava da je sad i ona novi član porodice. Anatomija se poroda tiče mislim da je bio lagan zato sto je drugi, prvi put je bilo bas teško ali hrabre sreća prati pa zato cure kojim je ovo prvo dijete odmah se odvažite na drugo, meni je bilo mnogo lakše a mislim i da je većini drugih mama
Napokon spavala ko beba jer muž nije išao raditi pa smo odgulili do 9. 😍
Ock, pisanje ni ne brojim to mi je pod normalno koliko puta idem po noći hehe.
Ana, ručica je premedena a imaš i lijepe tetrice 💙
Luks, lijepe vijesti i mi se nadamo da će moći spavati dulje u njemu zato smo i uzeli bas taj veći, valjda će opravdati cijenu.
Kani, molim Boga da budemo doma za Božić ali mislim da od kolača ništa, obožavam ih peci ali napokon će muž doći na svoje pa ćemo kupiti, jer on ne želi da se ja mučim s kolačima a ja u biti uživam u tome.
Mi se napapali, popili kavu i sad u horizontali i samo laganini. :)
Uživajte u vikendu curke
Napokon spavala ko beba jer muž nije išao raditi pa smo odgulili do 9. 😍
Ock, pisanje ni ne brojim to mi je pod normalno koliko puta idem po noći hehe.
Ana, ručica je premedena a imaš i lijepe tetrice 💙
Luks, lijepe vijesti i mi se nadamo da će moći spavati dulje u njemu zato smo i uzeli bas taj veći, valjda će opravdati cijenu.
Kani, molim Boga da budemo doma za Božić ali mislim da od kolača ništa, obožavam ih peci ali napokon će muž doći na svoje pa ćemo kupiti, jer on ne želi da se ja mučim s kolačima a ja u biti uživam u tome.
Mi se napapali, popili kavu i sad u horizontali i samo laganini. :)
Uživajte u vikendu curke
Zavidim na spavanju😊, muski ko muski i ovaj moj zuga sta se mucim ali nije to to jos kad su djeca tu ,to je ono sto se pamti .Uzivajte😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
AllieH hvala za ime, neobično je i znaci mirno nebo- čekali smo nekoliko dana da je upoznamo da vidimo da li će joj stajati i mislim da je potpuno opisuje
Cure, mi smo sastavili krevetic, evo konacnog rezultata, jos madrac i ogradica i to je to, gotovi smo 😊
Luka ❤
jao koje vijesti...idem redom!! tribe, mateja, cestitam od srca na bebicama! tribe, nalani je stvarno prekrasna curica i drago mi je cuti da je porod prosao tako mirno i glatko, mogu samo sanjati o tome 😂 salatice, svekrva ti je stvarno preska svaku mjeru, a i da nije tog nemilog dogadjaja, obzirom ma sve sto si pisala ovih dana-najbolje je da pronadjete svoj mir u svoja 4 zida! allie, sobica je savrsena, Luka je jedan sretan decko 😍💙
url=https://lilypie.com]
Mateja cestitam na velikom Dominiku. Zelim ti sto brzi oporavak. 💛
Tribe cestitke i tebi na curki i lakom porodu 🎉🥂
Salatice moja draga, za sveki nemam rijeci, stvarno sto si nece dopustiti. 😱Znas i sama sto sam ja prolazila sa svojom. Ja se sada nakon godina i godina kod nje, u novom stanu, jos neraspakirana osjecam KAO DOMA. Tek sad. Najbitnija je Lena sada i sto prije da odete u svoj mir. Drzi se i nemoj da te izbaci iz takta. Zelim ti da sto prije nades neki udoban stan, nemora biti veliki, stat ce sve i u mali, samo da imate svoj mir. Kako se postavio muz na tu situaciju?
Tribe cestitke na curki😍😍😍 stvarno opis poroda odlican svaka cast neka nastave svi porodi u tom smjeru, malena je presladka😍🥰❤️
Mateja jos jednom i tu iskrene cestitke a tebi sto priji oporavak 😍😍😍
Svasta se natipkale i slikale od sobica koje su prekrasne do divnih trbuha i kupivina ma uglavnom pola zaboravih
Uzivaj te u vikendu curke 😍🥰❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji