Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    24. Studeni 2018. 14:18

nali, jos uvijek si sama? Ima li kod tebe kakvog pomaka? 

Luka ❤

Majana
    24. Studeni 2018. 14:22

Ooo pa mi imamo jos jednu curu, preslatka je 😍
    Tribe cestitam 😘
    Allie predivno si to poslozila, bas nekako umirujuce izgleda 😍
    Salatice koliko god tesko izgledalo biti podstanar vas mir nema cijenu pa makar u 30 m2, biti ces puno mirnija i opustenija a samim time i Lena, samo hrabro i nadam se da ste sta prije u svom novom domu  💪❤️

Slampo
    24. Studeni 2018. 14:22

Tribe, Mateja cestitke od ❤. Allie presladak je Lukina soba....joj kako se sve to blizi. Pitanje je sada tko je slijedeci?
    Salatice ti se drzi i hrabro za Lenu a i sebe.

m.girl6
    24. Studeni 2018. 14:23

Tribe, čestitke i tebi. Ime je rijetko i divno 💕
    Salatice, bježi od te stare beštije čim prije tim bolje. Tak je moja kuma imala problema isto sa posesivnom svekrvom i nakon sto se mali rodio ubrzo su otišli na stan jer je bila nepodnošljiva. Vi 3 ste sad obitelj i trebate mir a ne takve idiotarije. I najbitnije od svega da je muž na tvojoj strani jer ako nije onda nije dobro. Mora i on shvatiti da je mama pretjerala i da bek se drži po strani. Držim fige da bude sve dobro. ☺️
    AllieH, divno je sve, jako mi se sviđa. Ja jedva cekam da mi i svoj kutak upriličimo do kraja. Sutra krećem s pranjem robice 💙

Noa 💙

• Kani07
    24. Studeni 2018. 14:23

tribe

AllieH hvala za ime, neobično je i znaci mirno nebo- čekali smo nekoliko dana da je upoznamo da vidimo da li će joj stajati i mislim da je potpuno opisuje

tribe

AllieH hvala za ime, neobično je i znaci mirno nebo- čekali smo nekoliko dana da je upoznamo da vidimo da li će joj stajati i mislim da je potpuno opisuje

Tribe cestitam,divna curica i ime mi se svida😘
    AllieH divno sve za Luku po mom ukusu sve.
    Pticice da slicica je bas za okvira ,cure imaju sliku od prvog ultrazvuka i narukvice iz rodilista uokvireno,pa ce mo I Antonu napravit samo njegova je iz modernog doba😂.
    I daaa tjedni bas muz komentira da mu se svida unutra nikad duze trudna😂😂😂,bogu hvala nek je sve dobro jos malo ,jedvacekanje.
    Kolaci i moj zuga a sve pojede i ne zna stat ali sportski je tip pa mu kile se ne lijepe.
    A mislim pravit vanil rosice,cvjetice s mermeladom,kokos kifle,breskvice,polumjesece,husarce,madaricu,orahnjacu ma svasta po malo samo da sve bude ok.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    24. Studeni 2018. 14:25

Salatice drzi se,svekrva bas treba terapiju izgleda i to dobru.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 14:28

Nali, 
    mali i trazimo, za sad cemo u podstanare. A ukoliko nam se rijese poslovi, da dobijemo za stalno, mogli bi uzimati neki na kredit. Meni je ovo zelja, pa od 6 godina, 5 i pol hahahha. Tako da se samo cekalo nesto i ovo je to. Muz me iznenadio koliko je na mojoj strani, tj on je na strani djeteta, ne zeli ta posla oko djeteta, nije u skladu sa vjerom, niti bilo cim, a i znam da bi i on volio da se osamostalimo napokon. A normalno da necu stajati izmedju njih, to je njegova mama, neka nastavi sa njom normalno, to i zelim cak, takodje i beba (ali ne nasamo haha), samo sam ja otpala, na sta imam potpuna prava.
    Du, 
    jedva cekam selidbu, uzbudjena sam hahaha ❤️❤️❤️❤️
    Evo je stigla i beba nervozna, ne spava, žmiri i vrpolji se, plakace brzo i mene nervozi sto je ona dole, sto ce slusati nju kako place i misliti svasta i odmah beba nervozna. Stvarno brzo moram odavde. 
    AllieH, 
    zeno, pa predivno je. Otkud ti ukusa tolikoooo 😍 Kao iz časopisa. Ja ne znam, stvarno nisam dobra u dizajnu enterijera.
    Maggie, 
    gdje ste nam ti i Leo? Kakav je on, kako se snalazite? 

• nali
    24. Studeni 2018. 14:29

AllieH

nali,jos uvijek si sama? Ima li kod tebe kakvog pomaka?

Aha, jos sam sama 😐 Vidim  se s muzem kao da smo u nekoj vezi, navrati na kratko..kad stigne od posla. Jos nisam dobila sve svoje stvari, jer ne stigne mi nositi. Za svekrvu ni ne pitam, ali skulirala se valjda cim on nije toliko zivcan. Od sredine sljedeceg tjedna pa do kraja tjedna ce se i on preseliti. Makar mogu ti reci da mi pase ovaj mir, da sam sve to sama si poslozila u glavi i puno manje sam pod stresom kad njega ne gledam pod stresom. 

• nali
    24. Studeni 2018. 14:34

Salatica9192

Nali,
    mali i trazimo, za sad cemo u podstanare. A ukoliko nam se rijese poslovi, da dobijemo za stalno, mogli bi uzimati neki na kredit. Meni je ovo zelja, pa od 6 godina, 5 i pol hahahha. Tako da se samo cekalo nesto i ovo je to. Muz me iznenadio koliko je na mojoj strani, tj on je na strani djeteta, ne zeli ta posla oko djeteta, nije u skladu sa vjerom, niti bilo cim, a i znam da bi i on volio da se osamostalimo napokon. A normalno da necu stajati izmedju njih, to je njegova mama, neka nastavi sa njom normalno, to i zelim cak, takodje i beba (ali ne nasamo haha), samo sam ja otpala, na sta imam potpuna prava.
    Du,
    jedva cekam selidbu, uzbudjena sam hahaha ❤️❤️❤️❤️
    Evo je stigla i beba nervozna, ne spava, žmiri i vrpolji se, plakace brzo i mene nervozi sto je ona dole, sto ce slusati nju kako place i misliti svasta i odmah beba nervozna. Stvarno brzo moram odavde.
    AllieH,
    zeno, pa predivno je. Otkud ti ukusa tolikoooo 😍 Kao iz časopisa. Ja ne znam, stvarno nisam dobra u dizajnu enterijera.
    Maggie,
    gdje ste nam ti i Leo? Kakav je on, kako se snalazite?

Ma da, pa ni nemozete tako brzo izrealizirati kredite i sve. I mi smo u podstanarstvu. Budes vidjela kako ces se preporoditi. Ja sam nova osoba. I odlicno sto te muz toliko podrzava, to je uzasno bitno. Nemoj samo po fejsu pisat, javljaj i nama novosti 😊 i jos jednom sretno, nadam se da je kod vas situacija sa stanovima bolja. 

Klikerica
    24. Studeni 2018. 14:35

Evo moga baby monitora i plodovi 3dnevnog pranja i sušenja...
    Bome Malmica mi postaje tijesna,mislim da ce veca robica koju sam dobila morati van iz nje na neko drugo mjesto.

Molim vas kad složite vašu malmicu,jedan ovakav portret bebe s komodom
    Dobrodošla princeza Nalani! Baš mi je drago da nije puno mučila mamu, bravo mama!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.