Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    24. Studeni 2018. 13:06

Ptico cekam mog dalamtinca zaljubljenog u Slavoniju da sd vrati, pa cemo ih uzeti. Nadam se 😅 javim sve naravno, al mogle su i Nika i Antonela koji put zajedno u setnju 😎
    Kani slika UZVa je izlozbena!! A vidi ti tvoje tjedne! Antonu se ocito svida slusat mamine otkucaje. Neka ga jos ☺
    Salatice jesi ziva? Zvrkicu isto dozivam vec neko vrijeme..Jesu se ivylee i truskawka javljale na FB? Miranda daj i ti koje slovo. Maggie se neda, ne  napusta nas ❤ 
    Barbie kako si danas?

Ptičica
    24. Studeni 2018. 13:07

Mateja Dominik je prava okruglica!! Cestitke i brz oporavak! 😘

Mamica2
    24. Studeni 2018. 13:13

Mateja cestitam na velikom decku

Mama5
    24. Studeni 2018. 13:16

Mateja čestitam, brz oporavak želim! 

zadranka86
    24. Studeni 2018. 13:21

Mateja CESTITAM NA DOMINIKU...ljubite se grlite mazite i pazite..sretno vam...

url=https://lilypie.com]

Duda
    24. Studeni 2018. 13:29

Čestitam, Mateja! Pravi veliki dečko! Dobro se odmorite sad pa nam se javi kad uhvatiš vremena.
    A mi imamo 11. bebicu, čekamo 12. - tko li će sljedeći? 😉
    Već sam si mislila 'pa valjda je već rodila, da se nije toliko odužilo'.. Dosta su fulali veličinu, iako znam da je i to normalno skroz.. Jel zna tko u kojoj je bolnici?
    Ana, rukica je preslatka! 😍😍 Nema do mame i njene blizine ☺
    H&M - isto nikad nisam imala takvu situaciju, uvijek sve dobro i brzo..al možeš biti sigurna da ćeš novac dobiti natrag.
    Kolači, mmmm...volim pravit sve vrste! Planiram i ove godine barem keksića suhih napravit, a sve ovisi kad će Mila poželjeti van 😉

tribe
    24. Studeni 2018. 13:34

Sa velikom radošću vam javljam da je naša princeza Nalani stigla 13.11.2018. U 07.12, duga cijelih 52cm i teška 3.760 kg. Porod kao iz bajke, pukao mi je vodenjak u 02.30 i odmah smo otišli u bolnicu, lagane kontrakcije na svakih šest minuta sve do 06.30 kada je doktor utvrdio da sam otvorena 9 cm i rukom mi do kraja prokinuo oboje. Porodila sam se nakon šestog potiska i uz asistenciju doktora koji mi je malo pritisnuo stomak jer je beba bila (za moja očekivanja) malo pokrupna. Mala rana od epiziotomije sa tri vanjske i dvije unutrašnje kopče.  Princeza jako voli mamine sike ali ipak se pojavio mastitis deseti dan (imam previše žlijezda pa mi je to i poslije prethodnog poroda bio problem), uz visoku temperaturu i bolove ali je jedna divna, stručna babica “odcepila” mi grudi pa sad opet lijepo sisamo.

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 13:34

Tu sam, cureee 😍 Nije me svekrva jos ubila hahaha (dok dodje sa posla). Za cure bez fb, desila se drama sa svekrvom, meni iza ledja dijete nesto umivala naizvrat xD protiv uroka, kad je ostajala sama s njom (dok ja jedem, kako niskoo) i onda sam saznala, rekla da to ne radi, ona se uvrijedila, kasnije uzivo napala mene i muza, teske rijeci su pale od strane mene, nikad nikome nisam tako nesto izgovorila (mama bear hahahaha) i razvoj situacije je da idemo na stan, u potrazi smo, zato me nema, u pauzama kad beba spava, trazim stanove haha.
    A beba preplakala opet od 5 do 10 navece, tacno ima alarm xD jede i po 90ml, definitivno skok u razvoju, danas su joj 3 nedelje. Evo je sad budne, samo da ne pocne ranije plakati. 
    I molim vas nemojte mi dijete vise uricati preko slika 🤣 zato place 🤣🤣🤣🤣🤣
    Uff, zaostataka masu. Procitala sam da je bilo dosta ulovaa, ves masina mi zapala za oko 🤣 🤗 Idete li i danas? Meni nije bila plata, a i da jeste, sad def ne mrdam, ne ostavljam bebu budalama haha (moze mama ponekad samo 🤣).
    Mateja, 😍😍😍😍 cestitke i ovdje na velikom djecakuu 😍🤗🤗 Cekamo sliku. 
    Ana, rukicaaa 😍😍😍 od zetica mog haha. 😍

tribe
    24. Studeni 2018. 13:35

Uglavnom to je bio razlog zašto vam se nisam odmah javila (izvinjavam se). Želim vam svima lagan i lijep porod kao sto je bio moj i da vam se dojenje uspostavi bez problema

Salatica9192
    24. Studeni 2018. 13:36

Tribe, 
    cestitammmm 😍😍😍😍 Neka je ziva i zdrava. Prava curka 🤗😍😘 I super porod 😎 
    Cure, porodi kod nas su sve pozitivni, bez drama, stvarno bas pozitivu unosi 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.