Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MajaM
    03. Svibanj 2019. 14:18

cvijetic12

MajaM

Mi smo prvo uveli krumpir i brokulu.
    Baš je jučer probao piletinu (s krumpirom i špinatom) i bio je oduševljen. Pojeo je punu malu staklenku (hipp staklenka mi je mjerica). 😁

Sta je vec prvi put toliko pojeo? Nakon koliko vremena ste uveli meso?

Prvi put je pojeo pola male staklenke. Pitali smo pedijatricu koju količinu mu dati u početku i rekla je da zavisi od djeteta do djeteta. Neka pojedu pola žlice, neka cijeli obrok.
    Dohranu smo uveli kad je navršio 4mjeseca, a piletinu nakon dva i pol tjedna od uvođenja dohrane.

• Petra05
    05. Svibanj 2019. 07:45

Kako vam bebe pokazuju da su gladne?
    Ja svome napamet dajem na svaka otp 4h jer pn nikad sam ne trazi barem ja ne skuzim
    Evo bocu je popio u 2:45, sad mu dam on samo provlaci kroz usta nije mi jasno da jos nije gladan , inace dobro jede 180ml

mmama2
    05. Svibanj 2019. 10:00

url=https://lilypie.com]

mmama2
    05. Svibanj 2019. 10:02

Ove znakove daje novorodencad doduse ali otp tako nekako je kod nas.. On se strasno razmase rukicama, nogicama i "pjeva" u jednom odredeno ritmu.. Nikada se ne rasplace bas, ne stigne 😂😂

• Petra05
    05. Svibanj 2019. 11:47

Hvala 😊
    Prije sam raspoznavala po trpanju rukica u usta, ali sad sve trpa pa to vise nije pouzdano, vidim da se rasplace kad mu nedam preko 4h i tad se bas zacrveni i jako place tako da je jedino to znak 

mmama2
    05. Svibanj 2019. 12:30

Petra05

Hvala 😊
    Prije sam raspoznavala po trpanju rukica u usta, ali sad sve trpa pa to vise nije pouzdano, vidim da se rasplace kad mu nedam preko 4h i tad se bas zacrveni i jako place tako da je jedino to znak

Ali nemoj da do toga dode, teze je nahraniti uznemireno dijete nego mirno.. Ti vidi kada on pocne lagano nervozit pa mu ponudi, rade nego da se razdere pa umiri prvo pa daj jelo.. 

_svjesna
    05. Svibanj 2019. 13:46

Odlicno pitanje!! 
    Navecer nikada ne place, san ga obuzme i zakljucim da je gladan jer me probudi komesanje stalno se pomjera, ali i dalje spava, onda ga uzmem i dok ga stavim na siku on vec trazi i ne moze da doceka da mu dam da sisa, dugo sam se premisljala da li da cekam plac kao znak ali nisam. Preko dana gledam vremenski da li je proslo 2h, ako jeste a on ne daje nikakve znakove, ne nudim, tek kad vidim da se pocne nervoziti onda dam, nekad uzme, nekad ne, preko dana cesto ispusta kratke plac intervale, ja ih zovem lopovski plac 😁
    Inace, preko dana mi jako varijabilno sisa, uzme povuce ostavi, pa opet uzme povuce ispusti i tako vecina hranjenja preko dana, a navecer uredno doji i po 20 min. 
    Kod nas danas muz ima temperaturu, pa imam jos jednu bebu u kuci 😂 cak je i gori od male bebe hahah kako su samo slabici.

pepillu
    05. Svibanj 2019. 17:00

Moj se kad spava počinje isto se komesati i radi glavom lijevo desno. A kad je budan preko dana onda počne kenjkati bzvz pa po tome znam da je gladan. 
    Svjesna, izdrži 🤣🤞🏽

• Petra05
    05. Svibanj 2019. 19:14

Ja kada legnemo navecer nema sanse da ga cujem da se vrti, tek kad odvrne plakat tad cujem i to jedva 🙈, tijekom dana vasi i imaju neke znakove kad je glad umjerena dok moj smije se, igra itd i onda odjednom pocne vristati od placa vidim da je proslo 4h i da je vrijeme za bocu
    Svjesna izdrzi moj nema temperaturu, ali ga grlo boli, samo kod nas sam ja beba kad se razbolim, umirem, dok on to podnese junacki 😂

cvijetic12
    06. Svibanj 2019. 20:51

Mamice, utihnule ste 😋
    Kako su vase bebice ?
    Mi smo poceli malo bolje spavati tokom dana, nekad po pol h, nekad uopce ne, zavisi kakav je dan, alj nije previse suza sta je najbitnije ☺
    Dali je necija beba propuzala? Nasa se dize ali je busa jos teska 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.