Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MajaM
    01. Svibanj 2019. 20:16

Mi smo natovarili na kolica onu malu vjetrenjaču (smiri se dok mlataramo s tim, ili kad se okreće zbog vjetra, a po novom je počeo i sam vrtit ju), neki drveni lančić s jedne strane na drugu stranu kolica sa zvončićima, glazbenu igračku na potezanje, + još dodatne igračke za svaki slučaj 😂 barem nam kolica nisu monotona 😁
    Više se ne vozi u košari, imamo babyzen i prije mj i pol smo prebacili na 6+ dio, ali skroz u ležeći položaj. Ali smo na kraju još kupili neka kolica da bude okrenut prema nama (babyzen je bio okrenut od nas).

cvijetic12
    01. Svibanj 2019. 20:24

Evo nama je danas bolji dan 🤗 uspjela je odspavati popodne i to 2h, zaspala je na cici, jos sam ostala sjediti kraj nje jer sam bila uvjerena da ce se probuditi, a kad ono je lijepo spavala. Poslje je od nekih 18 spavala pol h na meni ali manje strasno nego prije par dana... vidjet cemo sta nas sutra ceka  🤣🤣
    Mi se vozimo u kolicima u 3. Nastavku ili u jajetu, zavisno gdje idemo, uvijek nam vise igracke , tako da smo ko cirkus 😉😉

zadranka86
    01. Svibanj 2019. 21:58

Evo i nas..mi kosaru recimo drzimo samo u kuci i u tome spava preko dana...naj cesce kad smo vani smo u tom tkz jaju i evo od danas san stavila sportski dio...i to smo u polulezecem jer realno i jaje nije skrozz ravno..a i on nebi se tako nit voza da lezi...ugl.ja san pocela polako dohranu mi ne dojimo..prihvatio je izvrsno i vidim da mi se i uzbucao..danas ga vazem ima 7372kg..bas je pravi decko..i papa brate sto god das..Bogu fala bar necu s njim imat probleme oko hrane...ugl.rastemo smije se na glas skici glasnoo jakooo😄al to je od dragosti..i noci su nam jos uvik recimo oko ure poide pa opet oko 5il 6h kako kad..al vidim kako ke krenula dohrana bolje spava..eto imamo krstenje 12.5.i to je to.. pratimo nase zimske i drago mi je da su pojedine clanice i dalje aktivne sitim se cesto dok su bebe bile u busi tjesenja jedna drugo savjeta pa i svada..🤣stos.hormoni..😄..al na kraju krajeva ostale smo tu i danas se savjetujemo..ja san doista kratka s vrimenom skola obaveze Bruno po dana malo spava pa vam se javim kad uspijem...ali vas pratim...etoooo...punooooooooo pozdrava za sve mame i bebe  😘😘😘😘

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    02. Svibanj 2019. 09:53

Zadranka, kako je zavrsilo s vodenim kozicama?

zadranka86
    02. Svibanj 2019. 10:10

cvijetic12

Zadranka, kako je zavrsilo s vodenim kozicama?

Ajme ne volim jos spomenut jer nam se blizi krstenje i zaistaaa se nadam da nas je zaobislo..al evo moram reci hvala Bogu nisu mi dobili ni Bruno ni mlad.proslo je skoro mj.dana od kad ih je seka pokupila..mislim da nema vise ni u sk.novih zarazenih..tako da se nadam da je to toooo..😍

_svjesna
    02. Svibanj 2019. 10:13

Cvijetic vidis da mozda samo zeli tvoju blizinu, testiraj jos neki put da si pored nje dok spava pa budes vidjela. 

cvijetic12
    02. Svibanj 2019. 13:26

_svjesna

Cvijetic vidis da mozda samo zeli tvoju blizinu, testiraj jos neki put da si pored nje dok spava pa budes vidjela.

Hocu, svakako ! Lakse je sjediti pored nego nosati dok place 😄

Mame koje ste uvele dohranu, koje ste namirnice prve uvele i gdje ste ih nabavile? Dali je netko narucivao s stranice  Uberi ovo ?

• MajaM
    02. Svibanj 2019. 15:20

Mi smo prvo uveli krumpir i brokulu.
    Baš je jučer probao piletinu (s krumpirom i špinatom) i bio je oduševljen. Pojeo je punu malu staklenku (hipp staklenka mi je mjerica). 😁

zadranka86
    02. Svibanj 2019. 20:12

Mi smo krenuli s mrkvicom i kumpirom..al ja imam dosta toga svoga i kasice nit ne kupujem..osim eto sad nema nesto voca pa kupim voce..al povrce imamo dosta svoje..znaci miksam i kuham..kasice ne kupujem i nisam ni curama..samo kad idemo negdi...probali smo mrkvu kumpir blitvu ...za sad pa ce mo polako i drugo...i stvarno sve pojede ma sto god das...jedino mi malo pije i tako od rodenja....valjda mu ne fali kad nece...eto kod nas je tako..i maslinovo ulje koristim u povrce jer imamo svoje a mora imat i udio masti u onom sto kuhamo kao npr to povrce...i ne solim nista..

cvijetic12
    03. Svibanj 2019. 12:41

MajaM

Mi smo prvo uveli krumpir i brokulu.
    Baš je jučer probao piletinu (s krumpirom i špinatom) i bio je oduševljen. Pojeo je punu malu staklenku (hipp staklenka mi je mjerica). 😁

Sta je vec prvi put toliko pojeo? Nakon koliko vremena ste uveli meso?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.