Prica dosta, smije se, hvata rukicama ne bi bas rekla svjesno, ali kad uhvati ne pusta, zanima ga glazba pa plesemo na neke pjesmice baby shark itd
Mi smo poceli papati kasice, i to bas voli papat, imam dojam da se dosta smirila, pocela je spavati i to bas lijepo, ali dali je do kasica ili nije neznam!
Dosta je zaigrana i sva se uzbudi ako vidi nesto a nemoze do toga, dize se ali naravno ne puzi jos. Obožava hvatati noge i to je trenutno hit, obujemo carapice suskalice i eto zabave !
Mame cije su bebe na AD jeste li pravili formulu ikad sa onom bebi vodom iz dm-a? Znate li na koji nacin to ide samo naspem vodu i onda skupa sa flasicom u mikrovalnu?
Cvijetić kako kombiniraš kasice i mlijeko?
Ne znam za tu vodu, jel to neka posebna? Ja kupujem tipa janu i samo zagrijem, bočica bude u toku od 3 min gotova.. nisam Fan mikrovalne...
Cula jesam za tu vodu ali koristila nisam, ja prokuhavam vodu 5min ulijem u termosicu tako i za dan i za noc
I ja prokuhavam ali me ciscenje kamenca smori. Sad razmisljam kada uvedem dohranu ne znam kako cu stici i prokuhavanjemi ciscenje kamenca i pripremu kasica. Mozda mi se sad to cini tesko vidjecemo probacu.
Danas u DM ispred mene zena kupi 10 tih tetrapaka nisam znala ni da ima tek sad citala o tome. Kupila sam danas hipp orva baby kasica sa probiotikom pa cemo sutra probati😊
Trudnice dali koju u trudnoći užasno boli zdjelica nemogu hodat dugo nemog sjedit peče me dok pisam jedva prohodam po trgovini ili negdje? 32 tjedan trudnoće sam ?
Danci23
Cvijetić kako kombiniraš kasice i mlijeko?
Ne znam za tu vodu, jel to neka posebna? Ja kupujem tipa janu i samo zagrijem, bočica bude u toku od 3 min gotova.. nisam Fan mikrovalne…
Ja ti skuham npr. 1/3 tikvice, pol jabuke (nju samo ubacim da prokuham, i izdojim cca 20,30ml mlijeka, sve zblendam i dodam 1,2 zlicie rizinih pahuljica, akk bude gusto dodam ili jos mlijeka ili vode u kojoj se kuhalo.
Cicu dobije oko 7 jos u krevetu, kasicu oko 9, 9ipol i nakon toga odemo na cicu. Ako izidemo van nakon toga zaspi kao top, totalno drukcije nego sta je bilo pred koji tjedan 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji