Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    11. Svibanj 2019. 14:43

Prica dosta, smije se, hvata rukicama ne bi bas rekla svjesno, ali kad uhvati ne pusta, zanima ga glazba  pa plesemo na neke pjesmice baby shark itd

cvijetic12
    11. Svibanj 2019. 15:53

Mi smo poceli papati kasice, i to bas voli papat, imam dojam da se dosta smirila, pocela je spavati i to bas lijepo, ali dali je do kasica ili nije neznam!
    Dosta je zaigrana i sva se uzbudi ako vidi nesto a nemoze do toga, dize se ali naravno ne puzi jos. Obožava hvatati noge i to je trenutno hit, obujemo carapice suskalice i eto zabave !

• Enna010
    11. Svibanj 2019. 16:01

Mame cije su bebe na AD jeste li pravili formulu ikad sa onom bebi vodom iz dm-a? Znate li na koji nacin to ide samo naspem vodu i onda skupa sa flasicom u mikrovalnu?

pepillu
    11. Svibanj 2019. 16:52

Cvijetić kako kombiniraš kasice i mlijeko?
    Ne znam za tu vodu, jel to neka posebna? Ja kupujem tipa janu i samo zagrijem, bočica bude u toku od 3 min gotova.. nisam Fan mikrovalne...

• Petra05
    11. Svibanj 2019. 17:08

Cula jesam za tu vodu ali koristila nisam, ja prokuhavam vodu 5min ulijem u termosicu tako i za dan i za noc

• Enna010
    11. Svibanj 2019. 17:25

I ja prokuhavam ali me ciscenje kamenca smori. Sad razmisljam kada uvedem dohranu ne znam kako cu stici i prokuhavanjemi ciscenje kamenca i pripremu kasica. Mozda mi se sad to cini tesko vidjecemo probacu. 

• Enna010
    11. Svibanj 2019. 17:26

Danas u DM ispred mene zena kupi 10 tih tetrapaka nisam znala ni da ima tek sad citala o tome. Kupila sam danas hipp orva baby kasica sa probiotikom pa cemo sutra probati😊

Danci22
    11. Svibanj 2019. 19:05

Trudnice dali koju u trudnoći užasno boli zdjelica nemogu hodat dugo nemog sjedit peče me dok pisam jedva prohodam po trgovini ili negdje? 32 tjedan trudnoće sam ? 

Danci23

cvijetic12
    11. Svibanj 2019. 20:49

pepillu

Cvijetić kako kombiniraš kasice i mlijeko?
    Ne znam za tu vodu, jel to neka posebna? Ja kupujem tipa janu i samo zagrijem, bočica bude u toku od 3 min gotova.. nisam Fan mikrovalne…

Ja ti skuham npr. 1/3 tikvice, pol jabuke (nju samo ubacim da prokuham, i izdojim cca 20,30ml mlijeka, sve zblendam i dodam 1,2 zlicie rizinih pahuljica, akk bude gusto dodam ili jos mlijeka ili vode u kojoj se kuhalo.
    Cicu dobije oko 7 jos u krevetu, kasicu oko 9, 9ipol i nakon toga odemo na cicu. Ako izidemo van nakon toga zaspi kao top, totalno drukcije nego sta je bilo pred koji tjedan 😄

• Petra05
    12. Svibanj 2019. 08:39

Sretan vam majcin dan ❤
    Ima nas puno kojima je ovo prvi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.