Da te utjesim, moj po danu spava jos i okej, a po noci ocaj nocas se budio opet svakih sat vremena i tako vec vise od tjedna, dok on prestane sa tim ja cu u bolnicu otic 😣😣
Da te utjesim, moj po danu spava jos i okej, a po noci ocaj nocas se budio opet svakih sat vremena i tako vec vise od tjedna, dok on prestane sa tim ja cu u bolnicu otic 😣😣
Ista stvar, mozda nam netko uleti s nekim savjetom🙄 mi imamo bebu strijelca, a oni i jesu malo zivahni, ali ovako bas ..🤣🤣🤣
Place, place, i onda nakon minute se smije, jao 🤗🙄
Mame mi smo ocajni 😭😭😭
Znaci od 6ipol od kad se probudi pa do 9 je super, tada joj se pocinje spavat i kaos, place, njurga a zaspat nikako, zaspe na cici i nakon 10min se budi, opet sve nanovo..plac i plac… u 20ipol zaspe kao da nista nije bilo i spava lijepo do jutra..
Samo dojimo, da je gladna nebi ni po noci spavala..
Mozda su zubi?
Prvo dijete je pjesma, gdje bis ga stavio bio bi mir, ali ovo..izludit cu 🙄
Nadam se da netko ima koji savjet? Osim- proci ce 😅.
Dok prodje odoh ja u Vrapce 😏
Cvijetić, cijeli dan tako njurga, nisam shvatila ovo pričaš ujutro od 6 i pol do 9 je super pa tek u 20 i pol zaspe?
Nemam savjet osim izdrži i utjehu, moja već 2 mjeseca spava po danu tako po kratko, jako rijetko me iznenadi sa 40 minuta spavanja u komadu - tad od sreće ne znam što bi 😂 i da, ima dana kad tako njurga po cijeli dan a ima dana kada se lijepo igramo i mazimo, ali, kažem utješiti ću te - moja nakon takvog dana zaspe tek u 23 ili čak kasnije, s tim da je od 20 do tih 23 ili koliko već extra nervozna, a tvoja u 20:30! Sretnice! 😅😜 Ja navečer izgledam kao da sam bila u ratu!
Mame mi smo ocajni 😭😭😭
Znaci od 6ipol od kad se probudi pa do 9 je super, tada joj se pocinje spavat i kaos, place, njurga a zaspat nikako, zaspe na cici i nakon 10min se budi, opet sve nanovo..plac i plac… u 20ipol zaspe kao da nista nije bilo i spava lijepo do jutra..
Samo dojimo, da je gladna nebi ni po noci spavala..
Mozda su zubi?
Prvo dijete je pjesma, gdje bis ga stavio bio bi mir, ali ovo..izludit cu 🙄
Nadam se da netko ima koji savjet? Osim- proci ce 😅.
Dok prodje odoh ja u Vrapce 😏
Cvijetić, cijeli dan tako njurga, nisam shvatila ovo pričaš ujutro od 6 i pol do 9 je super pa tek u 20 i pol zaspe?
Nemam savjet osim izdrži i utjehu, moja već 2 mjeseca spava po danu tako po kratko, jako rijetko me iznenadi sa 40 minuta spavanja u komadu - tad od sreće ne znam što bi 😂 i da, ima dana kad tako njurga po cijeli dan a ima dana kada se lijepo igramo i mazimo, ali, kažem utješiti ću te - moja nakon takvog dana zaspe tek u 23 ili čak kasnije, s tim da je od 20 do tih 23 ili koliko već extra nervozna, a tvoja u 20:30! Sretnice! 😅😜 Ja navečer izgledam kao da sam bila u ratu!
Kad se digne u 6ipol je super pa sve do 9, tad joj se pocne spavati pa svi nagrabusimo . Ali zanimljivo, kad smo vani onda spava. Ma te bebe nas zafrkavaju. Naravno da ce proci, to su samo faze 😊😊😊
Netko je pisao o metodi da se dijete pusti da samo zaspe, neznam tko je vise plakao, ja ili beba 😆😆
Ajde, drago mi je da nisam jedina 😏
Ma kakvi, niste jedini... Btw, naša urla i u kolicima i autosjedalici, tako da izlazak s njom je parada stresa 😂
Ma kakvi, niste jedini… Btw, naša urla i u kolicima i autosjedalici, tako da izlazak s njom je parada stresa 😂
Prikljucujem se ovome 🙈
Od rodenja urla u kolicima, sami stres kad se ide s njime negdje iako ja forsiram po 2x na dan
Jos sada faza u kojoj nema spavanja nocu 🥵
Sad ste me ohrabrile kad vidim da nisam jedina 😅najgore kad vani krene s dramom pa mi dodji iskusne tetke s pitanjem dal je gladna 😡😡😡😡da, izgladnjujem dijete 🤣
Moguće da se radi o regresiji sna. Obično je oko 4. mjeseca života, s tim da može bit ranije (oko 3.mj) ili kasnije (oko 5.mj). Trajanje ciklusa se smanjuje. Proći će.
Mi smo našeg mališu naučili da se sam uspava tako da smo ga tapkali po guzi, i svaki dan smanjivali, dok nismo došli do tog da smo ga samo stavili u kimbu i izašli iz sobe i nakon 10min je zaspao. Nije plakao, nego samo gruntao. S tim da se budi oko 7h, na spavanje ide u 9:20-10, u 12:15-14:15 (na ovom još uvijek radimo da duže spava) i onda 16:45-17, i u krevet u 19h. Prvo buđenje mu bude oko ponoć/1, popije bocu, okrene se i nastavi dalje do 4, još malo pojede, zaspe, i oko 5,5:30se probudi, priča sam sa sobom, pa ga nakon nekih 45min uspavam do 7.
S tim da ni sad nije uvijek bajno, ima noći kada se budi svaka dva sata i on, ali preživimo jer takve noći nisu prečeste.
Sad ste me ohrabrile kad vidim da nisam jedina 😅najgore kad vani krene s dramom pa mi dodji iskusne tetke s pitanjem dal je gladna 😡😡😡😡da, izgladnjujem dijete 🤣
I meni to moja prabaka govori kaze mozda je gladan, a obrazi i podbradak mu stoje ogromni 😂, sigurno je gladan
Maja nisam to znala, on je meni spava od 21 do 3, boca i nazad do 6 spavanje, a zadnji 7-8 dana vec u ponoc, 1 se budi i trazi bocu i nakon toga svakih sat vremena place, meni je to jako tesko za izdrzavat jer je stalni zaredom, nadam se skorom prolasku
I da ja sam svog isto naucila nakon zadnje boce u 21 u krevet, duda, fen i zaspe odma, dok je prije trazio nosenje za spavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji