Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    30. Travanj 2019. 10:35

Da, a da li i nakon kupanja iznesete bebu u drugu malo hladniju prostoriju? Ja recimo zagrijem samo dok se kupamo i obucemo onda ga nosim npr u dnevni boravak gdje je i dalje ugodna temperatura nisu to prevelike razlike u temp. Pri tom mi muz sugerise da mu stavim kapicu nakon kupanja ali mi se to cini pretjeranim, mislite da bih trebala?
    Ovaj toplomjer za uho mi djeluje primamljivo, je pouzdan? Koji imas i kako se krecu cijene otprilike?

• Petra05
    30. Travanj 2019. 10:54

Zagrijem wc i prostoriju u kojoj cu ga oblaciti, u wcu mu osusim kosu fenom jer moj ima kose na bacanje kao griva, sad za kapicu ne znam nema potrebe ugrij mu malo glavicu rucnikom
    Ne znam za taj toplomjer ja imam onaj obicni sto se temp penje na njemu i da kazem nemam pojma cijenu odavno mi je u kuci i dosta je pouzdan 
    Znam da oni koji su duda pa na dudi pokaze temp nisu pouzdani a skupi su

_svjesna
    30. Travanj 2019. 12:05

A je li u wc kupas pod tusem neko ti pomaze ili u njegovoj kadici? Ja imam onaj plasticni dio na koji se beba polegne uspravno, njega stavim u kadicu ali odavno mi sa tog hoce da padne, na stranu se dize. 🤷🏽‍♀️ ne voli se bas kupati ali bude miran dok ne zavrsim.

• Petra05
    30. Travanj 2019. 12:18

Imam to isto i isto je non stop se vrtio i nije mi se to vise svidalo i sad mu stavim rucnik u kadu, jedan pod glavu, kadu napunim sa malo vode i legnem ga unutra i puno mu se vise svidja nego sa ikakvim postoljima, kadama itd iako takoder nije ljubitelj kupanja

• Enna010
    30. Travanj 2019. 13:32

Mi imamo onaj kao stalak na koji se navuce peskiric koji dodje uz to. On malo upadne u to sve i bude super za kupanja udobno. Mada mi se cini da ce uskoro prerasti pa cemo ga unositi sa sobom u kabinu jednomdrzi drugo kupa😄

MareiKate
    30. Travanj 2019. 14:26

Svjesna, mi ne grijemo već neko vrijeme. U stanu nam je oko 22 stupnja i to je ok. Ja ju kupam u njenoj sobi na podu i tamo sve pripremim. Tako mi najlakše. Svi se išćuđavaju kako na podu, eto, ima mjesta, tepih, ručnik prebacim preko njene stolice za ljuljanje i samo je izvadim u to kad smo gotove i onda ju tu dobro obrišem i golišavu prebacim na prematalicu i tu je pokrijemo tetrom dok joj češljam kosicu, čistim uha itd... Isto nije voljela kupanje prije i ja sam bila najsigurnija s njom na podu ,😅

pepillu
    30. Travanj 2019. 17:27

Mi kupamo u dnevnom boravku na stolu, imamo onu plastičnu kadu. Al i da ga nosiš iz wc u dnevni ne bi mu tribalo nista bit 😊 
    Ja imam za uho od brauna kosta oko 400 kn. To sam na preporuku uzela i koristila ga moja kuma i jos par njih, svima se za oko 2 godine pokvario  😅 ali točan je. Svakako mi je lakse sekund izmiriti mu ako mislim da je vruć nego ga skidat i stavit u guzu pa se cijeli unervozi. 

mmama2
    30. Travanj 2019. 18:48

Pa kolko cesto vi mjerite temp🙈 mi smo za sada 1 u guzi i to jer mi je cijeli bio vruc i temp je bila povisena da.. Imam obicni zivin toplomjer, u guzi se tada oduzme 0,5 od prikazane temp.. Kupala sam ga u kadi u kadici njegovoj koja mu je premala sada pa ide u veliku kadu, samnom ce se kupati ionako ga ne perem svaki dan, tj ne kupam

url=https://lilypie.com]

pepillu
    30. Travanj 2019. 18:55

Mmama2 ti si iskusnjara sa 3 sina. Nama sto je prvo na sve trzamo 😅

cvijetic12
    01. Svibanj 2019. 09:55

Mame mi smo ocajni 😭😭😭
    Znaci od 6ipol od kad se probudi pa do 9 je super, tada joj se pocinje spavat i kaos, place, njurga a zaspat nikako, zaspe na cici i nakon 10min se budi, opet sve nanovo..plac i plac... u 20ipol zaspe kao da nista nije bilo i spava lijepo do jutra..
    Samo dojimo, da je gladna nebi ni po noci spavala..
    Mozda su zubi? 
    Prvo dijete je pjesma,  gdje bis ga stavio bio bi mir, ali ovo..izludit cu 🙄 
    Nadam se da netko ima koji savjet? Osim- proci ce 😅.
    Dok prodje odoh ja u Vrapce 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.