Mame koliko vase bebe dobivaju mjesečno kg? Mislim na ove bebe koje su na AD.... mi dobili kilo ipo pa nas je pedijatrica malo oprala da je to previse...
Mi smo na cici, ali starije dijete je bilo na Ad-u, puno je dobivao ( neznam sad bas dal je 1,5kg ali oko 1kg sigurno). Nije nam pedijatar nikad nista govorio da je previse jer nece dobivati svaki mjesec toliko, a i kad krene puzat/hodat ce puno i gubiti. Izmedu ostalig svako je dijete drukcije pa tako drukcije dobiva. Npr. Mozda bas iduci mjesec dobije pola od toga..
Pepillu molim te se ne zamarj takvim nestrucnim izjavama. Sta predlaze da ne das bebi koliko trazi stvarno nebuloza. Neka napreduje svojim tempom i super da je tako.
Mališa ima 5mj za koji dan, i ima 8kg 😬 ali je dosta i dugačak (70cm). Na adu je i dohrani. I u mjesec dana je dobio oko kilu. Pedijatrica je zadovoljna.
Pa jel dajes kako pise na kutiji, ml i dnevno puta?
url=https://lilypie.com]
Moj je u mjesec i pol dobio 900 grama, samo ad, dosad je dobivao vise ali se ne zamaram
Pije 180ml svaka 4h nekad malo manje
Roden sa 3040g, sada 6210
Mmama2 dajem ja i manje nego sto pise na kutiji, pise 180ml 5 puta dnevno a ja dajem Max 165ml 5 puta.. a u meduvremenu dajem cicu tako da valja na isto dode... a moj ima 3 mj i 7 ipo kila i 65cm 🤷🏻♀️ Mislim, je mali bucko al doduše rodija se sa 3900 pa racunam da je okej..
ne znam, necu se previse zamarati kako i enna kaze 😊, najbitnije da dobro napreduje...
Nemoj se zamarati nisu sve bebe iste fizionomije i gradu, moj je odma na rodenju bio mrsav, sad je po meni taman, uostalom tvoj je bio tezi skoro 900grama od moga na rodenju tako da i to igra ulogu
Ma daa..
mame kako do sada vase bebe napreduju ? Sto sve znaju vec ? 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji