Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    08. Svibanj 2019. 12:20

_svjesna

Joj mame drage ovaj mali siki po cijelu noc 😁 ja ne mogu da vjerujem, preko dana je napravio razmak na 3 sata vecinom, ali nocu je tacan na svaka 2h. Da li nocu dojite sjedeci ili lezeci? Ispocetka sam sjedeci i dizala sam svaki put da podrigne, ali on uziva po 20min na siki pa mi je tesko sjedeci nakrevetu i neudobno mi je pa sam pocela lececi. Izvadim ga iz krevetica, polegnem i vise ga ne dizem na podrigivanje nakon sto zaspi, mislim si nema vise grceva. Je li ovo ok, kako vi to radite? I da, spava li s vama beba u krevetu? Sa nama cesto ostane, jer se komesa u kreveticu pa moram stalno ustajati i provjeravati, ovako je kod mene pa samo skicnem ili dam dudu lakse mi je.

Nasa beba spava u kreveticu do prvog hranjenja, tada ju uzmem k sebi i hranim ju lezecki, skupa zaspemo, kad se najedr pusti cicu i zaspe. Vec su veliki da bi ih podrigivali svaki put a i tako samo razbudis bebu.Naravno ako beba ima problema s stomacicem je drugo . 

cvijetic12
    08. Svibanj 2019. 12:22

Claris4

Pozdrav drage mame,
    moram priznati da me jako razveselilo kada sam pronašla ovaj forum zimske mame i bebe, iako sam ga pronašla kada je već imao 384strane, kroz sljedeće dane malo ću ga prolistat, a veselim se budućim postovima mama o našim malim zimskim bebama :) ☺️❤️

Dobrodosla 😙
    Koliko ima tvoja beba?

mmama2
    08. Svibanj 2019. 13:07

Nemamo krevetic, spava s nama od prvog dana xiki kada zeli, oduvijek lete i nocu, jer odradimo u snu to🥰

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    08. Svibanj 2019. 13:21

Onda super, dobro sve radim, neka ga nek lezi i nek siki dakle 😁

pepillu
    08. Svibanj 2019. 14:52

Moj je spava s nama prvih mjesec dana jer mi je bilo lakse dojiti ga da se ne dižem svako malo jer me sve zivo bolilo jos. Al spava je u svom jastucicu. A nakon toga smo ga stavili u krevet, ne znam svi kazu ako ste pušači da ih ne stavljate u krevet a muž je aktivni pušač pa i ne volim da mi u dite puse 🤷🏻‍♀️
    Zato ujutro kad se probudi oko 8 ga stavim u krevet da se mazimo i pricamo 🥰

• Petra05
    08. Svibanj 2019. 15:07

Moj je spavao s nama prva 2 mjeseca, sad ga stavljam u njegovoj krevetic ali muku mucim s nocnim spavanjem, zubi ga bole jucer je vristao pola dana smiri se malo nakon sta mu stavim dentinox plus naviknuo se na spavanje na jastuku i kad mu ga maknem nema sanse da tijekom noci uhvati ista sna duze od sat vremena 🙄

Ana89
    08. Svibanj 2019. 20:19

Pozdrav svima!!! Da se javimo. Mi smo dobro, štoviše odlično. Od bebe manje od 2 kg došao je na preko 8 kg i oko 72 cm.
    Pripremamo dokumentaciju za upis u vrtić, makar da na predlisti budemo ako i ne upadnemo ( daju prednost starijim jasličarima).

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    08. Svibanj 2019. 20:39

Ana super vijesti, bas mi je drago da si se javila.
    Upravo sam skuzila da je otvorena nova tema Zimske bebe 2019, ajme pa kao da je jucer bilo kad smo tek pocele tipkati na nasoj temi zimskih bebica, a sad su sve zimske bebice vec velikeee ❤️❤️

cvijetic12
    09. Svibanj 2019. 09:15

Sad kad vidim da je Ana spomenula jaslice, kako vi ostale planirate, hocete li dati bebice u jaslice kada dodje vrijeme za povratak na posao?

pepillu
    10. Svibanj 2019. 12:36

Ajjoooj kad se sjetim. Ono iščekivanje i sveee kako je proslo brzinski.... 
    ja o jaslicama nisam jos niti razmišljala al mislim da cemo to preskočiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.