Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    04. Travanj 2019. 14:22

Petra imam i ja upute al mi ne znače puno, jos sam ja mislila kupiti maramu kao ja cu to... dobro da nisam jer nisam mislila da cu tako smotana biti 😅
    Btw imam pitanje, ako neko zna super ako ne nije ni bitno... jel prostin infuzija Tzv drip ili nesto drugo? 

Sofiiva
    04. Travanj 2019. 14:22

Jesam izdajala, ali vjerojatno ne skroz do kraja.A rekli su mi da bolje da ne dojim jer moze uzrokovati grceve bebi, a mozda bolje da sam dojila, jer sam sad uzrokovala glavobolju sebi 

Baby S 🧚‍♀️24.12.2018.
    New baby girl🧚‍♀️ 01.07.2021.

• Petra05
    04. Travanj 2019. 14:28

Pepillu ista situacija, meni ove upute nista ne znace 😂😂

mmama2
    04. Travanj 2019. 15:59

sofiiva

Jesam izdajala, ali vjerojatno ne skroz do kraja.A rekli su mi da bolje da ne dojim jer moze uzrokovati grceve bebi, a mozda bolje da sam dojila, jer sam sad uzrokovala glavobolju sebi

Ja bi na tvom mjestu izdajala i dojila na zahtjev dalje, znaci nakon sisanja jos neko vrijeme izdajat makar na prazno da organizam dobije podrazaj za vecu kolicinu mlijeka.. Kaj si rekla i dalje ad dajes, koliko? Puta na dan i koliko kol? 

url=https://lilypie.com]

• Enna010
    06. Travanj 2019. 18:43

Mame je li vam se desavalo da beba ima stolicu nakon svakog hranjenja znaci 5-6 puta dnevno otprilike? Stolica je normalna a bebanje raspolozena ne bi rekla da ga boli stomak ili nesto slicno..

mmama2
    06. Travanj 2019. 20:04

Enna010

Mame je li vam se desavalo da beba ima stolicu nakon svakog hranjenja znaci 5-6 puta dnevno otprilike? Stolica je normalna a bebanje raspolozena ne bi rekla da ga boli stomak ili nesto slicno..

Na ad ili cica? Moji cica i sada sa 3 mj isto jos ima cesto stolicu poslije svakog podoja, to je normalno za ad klince ne znam 🤔

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    07. Travanj 2019. 10:52

Mame koje ste cjepile bebu, jeste li uzele ono dodatno za rota virus, ja nisam ni znala da se to moze dok mi poznanica nije rekla 

cvijetic12
    07. Travanj 2019. 13:40

Petra05

Mame koje ste cjepile bebu, jeste li uzele ono dodatno za rota virus, ja nisam ni znala da se to moze dok mi poznanica nije rekla

Mi nismo, niti nam je pedijatar to spomenuo

Emily1801
    07. Travanj 2019. 14:23

Petra05

Mi jesmo. 465 kn jedna doza u ljekarni farmacia. Idu 2 doze. Daje se na usta. Ako bljucne ili povrati dok se lijek jos nije resorbirao imate pravo na rezervnu dozu ( tako pise u uputama ).
    Nakon primjene lijeka treba dobro, dobro paziti na higijenu ruku nakon sto ste presvlacili pelenu a beba je imala stolicu jer se virus izlucuje jos par dana u stolici.

• Petra05
    07. Travanj 2019. 14:34

Ni nama pedijatar nije spomenuo, da je uzela bi sigurno, ali kako nije obavezno to uopce ne spominju
    Hvala emily na pojasnjenju 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.