Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    03. Travanj 2019. 09:54

Ja ga nisam budila sa 6tj, molila sam boga da sta duze spava, ako dobro napreduje mislim da nema potrebe... mi smo na spavanju kako koju noc, vecinom zaspe oko 21:30 i prvo budenje sinoc je bilo u 3 ujutro, i onda oko 5 je bilo plakanje 5min i spavali smo do 6i30, zadovoljna sam s time jer ima noci kad je svaki sat vremena budan, ali uglavnom onu prvu turu prije hranjenja bolje spava nego drugu pred jutro

mmama2
    03. Travanj 2019. 10:40

busybee

Mislila sam na komentar od mama2, ne da mi je drago sto si ti svjesna iscrpljena😂

Ako ima bar 10 cicanja kroz 24 sata i uredno puni pelene jedno duze spavanje se u toj dobi tolerira, naravno ako je sve drugo ok

url=https://lilypie.com]

Arsancres
    03. Travanj 2019. 11:13

Moja isto spava cijelu noc, zadnje cicanje oko 22-23h i onda do 6 u komadu, malo se meskolji kad tati zvoni sat za posao i tu je obicno podojim u snu, a nekad bude uspavana toliko da ni nece, al nakon toga jos do 10 sigurno lezimo i samo mijenjamo strane il polozaje al drijemkamo, malo papa pa zaspe na cici pa i ja s njom i tamo negdje oko 12 se bas skroz razbudi. Ona od prvih dana iz bolnice tako spava, prva 3 dana sam ju budila svaka 3 sata, ali s obzirom na pelene i to da se preko dana stalno al stalno nacicavala jednostavno vise nisam htjela. Umore se i oni na cici, pogotovo tako maleni.. Mislim da bi se ona sad sigurno probudila da je gladna pa se vodim za tim. Prvi mj je dobila 1560g,drugi 1120 pa očito ona ima svoj ritam 😊 samo osluškujte svoje bebe, sve će one pokazat

• Petra05
    03. Travanj 2019. 11:48

Po ovome mozemo vidjeti kako su sve bebe jako razlicite, npr moj nema sanse da iza 6,7h ostane u krevetu i da drjemka on je odma spreman za akciju...
    Meni je super kad on odspava 4-5h u komadu, to smo tek sad poceli

Arsancres
    03. Travanj 2019. 11:52

Petra05

Po ovome mozemo vidjeti kako su sve bebe jako razlicite, npr moj nema sanse da iza 6,7h ostane u krevetu i da drjemka on je odma spreman za akciju…
    Meni je super kad on odspava 4-5h u komadu, to smo tek sad poceli

Nije imalo šanse ni da moja dok je spavala u krevetiću, onda doslovno je to buđenje oko 6 i zadnje i onda nastupa akcija cijeli dan, ali otkad spava s nama se preporodila, a i mi s njom 😁 meni dobro dođe i to još malo što ulovim sna s njom prijepodne, nisu to sad neki dugi periodi, al meni super što mogu npr kavu popit, uspijem se otić tušnit brzinski ili započnem ručak pa onda već nekako ga završim dok muž dođe s posla

• Petra05
    03. Travanj 2019. 12:09

Da i meni bi dobrodoslo, ali kod mene ni to ne pali jer je on spavao s nama u krevetu i svejedno se budio u 6, sad bar imam krevet na komod, nadam se da ce i moj uskoro poceti spavati cijelu noc, zasad sam zadovoljna i s ovih par sati u komadu jer znam ih trenutno i gorih puno pa tako da uvijek moze i bolje, ali i gore

• Enna010
    03. Travanj 2019. 12:12

Nama je pedica isto rekla da nema potrebe za budjenjem i da bebe ne spavaju gladne tako da uzivajte😊 neko je pitao za lezaljku mi smo kupili chicco balloon ona ide do 18 kg kada se prevazidje bouncer moze se koristiti kao stolica ima mogucnost vadjenja jastucica koji se koriste do 6mj uglavnom nama se odlicno pokazala i zabavlja se u njoj bas

Arsancres
    03. Travanj 2019. 12:16

Petra05

Da i meni bi dobrodoslo, ali kod mene ni to ne pali jer je on spavao s nama u krevetu i svejedno se budio u 6, sad bar imam krevet na komod, nadam se da ce i moj uskoro poceti spavati cijelu noc, zasad sam zadovoljna i s ovih par sati u komadu jer znam ih trenutno i gorih puno pa tako da uvijek moze i bolje, ali i gore

Ma hoće, sve se to mijenja s vremenom.. I ovo sad ti je i više nego super. Ima beba koje se doslovno al doslovno bude svakih sat i pol, tako da.. Sretnica si jos 😊

• Petra05
    03. Travanj 2019. 12:43

Arsancres ma da i ja kazem, navikla sam se na to, inace sam ja u trudnoci i to cijelu spavala po min. 10-11h, svi su se cudili, cak i ginekologica 🤭

Arsancres
    03. Travanj 2019. 13:04

Petra05

Arsancres ma da i ja kazem, navikla sam se na to, inace sam ja u trudnoci i to cijelu spavala po min. 10-11h, svi su se cudili, cak i ginekologica 🤭

Svaka čast 😁🙊 ja nisam imala nikakvih problema sa spavanjem, budila sam se jedino za wc sat vremena prije alarma za posao i onda vise nisam ni zaspala kak treba. Nisam ni inace neka spavalica tak da meni to nista nije bila drama u trudnoci 😊 sad vise cak mi je gust tak drijemkat s njom nego sto bi bas spavala od umora. Meni je ovo prva beba i ja bi nju stalno samo gledala i ljubila i mazila se s njom, ne znam kak mi je vec proletilo skoro 3mj ❤️👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.