Evo ovako izgleda unutra, prva mi je beba i stvarno ne znam kako bi on trebao stati u tome, slikala bi i njega unutra, ali sada spava
Cure mislite da bih svom malom trebala davati da jede na tri sata? Znam da dojim na zahtjev, jede na svaka dva sata, ali on nekad trazi cak i nakon sat i pol, malo povuce, i onda se sav zbljuca, povrati cak i u mlazu vidim da nije gladan i da se samo pretrpa. Pokusam nekad da malo odgodim hranjenje ali onda pojede sve sto nadje, cijele ruke, tetre ako su u blizini, o dudi da i ne govorim bas mi salje signale da je gladan, i onda malo povuce i ostavi i slijedi nosanje po pola sata dok ne svari to sve. Zna bljucati i po sat vremena, lezeci polozaj ne dolazi u obzir, samo nosenje. Mene to bas iscrpi imam problem s ledjima i on postaje tezi i tezi.
Kako vi postupate sa svojim bebama neposredno nakon jela? Neka igra? Koji polozaj? Koliko dugo nosanje?
Da napomenem da mi fino napreduje, dobija iznad prosjeka.
Dajte ljudi pomozite sa tom nosiljkom.. sad spava al tila bi poslije slikat kako izgleda u nosiljci, uvik mislim da mu je neudobno
Ja sam svog isto htjela slikati, ali spava..
Poslala sam gor sliku nosiljke pa cekam da se javi neko iskusniji
A svjesna ja ne dojim pa nemam bas puno za reci, moj jede svaka 3-4h na adaptiranom i isto kad je gladan kao tvoj trpa u usta sve pred sobom.. nakon jela isto nekad pocne plakat pa se nosimo dok ne izbljuca prvi val vec tad mu bude lakse i onda ga pokusavam animirati s necim, jel ti bljuca mozda previse pa je zato gladan tako cesto?
Cure mislite da bih svom malom trebala davati da jede na tri sata? Znam da dojim na zahtjev, jede na svaka dva sata, ali on nekad trazi cak i nakon sat i pol, malo povuce, i onda se sav zbljuca, povrati cak i u mlazu vidim da nije gladan i da se samo pretrpa. Pokusam nekad da malo odgodim hranjenje ali onda pojede sve sto nadje, cijele ruke, tetre ako su u blizini, o dudi da i ne govorim bas mi salje signale da je gladan, i onda malo povuce i ostavi i slijedi nosanje po pola sata dok ne svari to sve. Zna bljucati i po sat vremena, lezeci polozaj ne dolazi u obzir, samo nosenje. Mene to bas iscrpi imam problem s ledjima i on postaje tezi i tezi.
Kako vi postupate sa svojim bebama neposredno nakon jela? Neka igra? Koji polozaj? Koliko dugo nosanje?
Da napomenem da mi fino napreduje, dobija iznad prosjeka.
Dojenje na zahtjev je baš to, dojiš kad god on hoće, nekad je glad a nekad mu fališ 😊 ja ne gledam na sat uopće, ona stalno traži, nekad na pola sata pa onda sat pa opet pola pa dva sata, ja njoj dam na svaki kme, a u tom prijepodnevnom periodu kad smo drijemkavi joj nudim ja sama bez da trazi jer ne zelim da prode puno vremena bez papice. Stavim ju na stomak u gym pa se malo zabavimo, pricam joj i citam pa ona gleda dugo u mene, ne nosimo se toliko po stanu vec ju ubacim u kloksu pa odemo malo po naselju prosetat i tak par puta dnevno, ona se brzo smiri. Sad je nekak manje zahtjevnija zadnja 2 tjedna cca, do tada smo ju nekim danima samo mijenjali cica-nosenje i tak u krug. Sto se tice komentara za nosenje, tako mala beba se ne moze nauciti na ruke pa tako ni na nosenje, drugo su djeca veceg uzrasta, ali beba od 2-3-4mj to ne moze niti shvatiti. Djeca tek nakon 9.mj pocinju kuzit uzrocno posljednicne veze u smislu da plac mogu povezati s tvojom reakcijom. To je vise studija potvrdilo, a jos niti jednu nisam cula koja je potvrdila da nosenjem stvaras manipulatorsku djecu ili razmazenu. Postoji nesto sto se zove cetvrto tromjesecje i to je s razlogom.
Za klokanicu meni djeluje da je okej, ali isto slabije vidim. Ima pojas koji je debel pa tebi olakaava, panel kolko vidim nije podesiv ali mislim da i nije u todler velicini, nekak mi mala beba djeluje na toj slici, mogla bi to biti babysize. Vidim da imas etiketu sa unutarnje strane klokanice, cija je to klokanica? Neko ime, bilo sta? Pa da pronjuskamo neke info o njoj
Svjesna kako podrigivate!? Kako ga drzis da podrigne?
url=https://lilypie.com]
Petra sto ti pise na infu od kojeg mjeseca moze bebica u tu nosiljku jer koliko vidim na slici nema ono jastuce a mozda je prilagodjena dizajnom najbolje da probas. Kad tek stavis bebu malo skakuci i moj je na pocetku nehodovao prva dva tri puta kad sam ga tek pocela nositi.
Ja sinoc primjetim kada se uspavljivao da je poceo blago da mase desno lijevo glavom i jutros pri razbudjivanju isto a poslije mozda par puta. Citam po netu da je to normalno i da je faza u razvoju. Ima li ko iskustva?
Na njoj pise da je prilagodena od rodenja, tocnije od 3.5kg pa na dalje
Pronjuskala sam tu jane like stone i po slikama mi izgleda da nema podesive naramenice. Mislim da nece bebi bit udobno zato sto u tom polozaju joj je kicma ravna, a to prije svega nije niti dobro za nju. Izgleda kao da sjedi na pojasu, sto ne smije. Trebala joj guza upast kao preko pojasa, bas onak kao covjek kad cucne npr. Ne znam kako bi mogla postici u toj klokanici kicmu u C i nogice u M. Imate na fb grupe nošenje beba i tamo su skolovane savjetnice koje su puno strucnije, al neka pitanja i klokanice se vec vrte cesto pa sigurno neko ima i tu Jane.
Sortiraj odgovore
Najstariji