Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    09. Travanj 2019. 18:44

Da da bez njih... sad smo šetali bas i tribalo mu je malo da se umiri, onda je zaspa.. ja i dalje nisam opuštena jer mislim da ne stoji dobro. 🙄

mmama2
    09. Travanj 2019. 22:23

pepillu

Evo ja sam sad skroz zbunjena 😂
    Ugl ja sam gledala neki video i ta nosiljka ima neki dodatak za kupit, koji ide ispod guzice bebi za stegnuti panel da mu noge tako vani idu.. MareiKate to ti ide kroz one dvi elastične ispod guze.. ugl moze se to kupiti ili sa tetricom zavezati.. sad sam opet probala tako pa pogledajte jel sad ispravno 😂😂

Bolje je da.. Jesi mu zarotirala guzu? Jel tebi udobno, za leda 

url=https://lilypie.com]

pepillu
    10. Travanj 2019. 15:30

Kak mislis zarotirati? Je okej mi je za leđa.

mmama2
    10. Travanj 2019. 21:39

Nezz ocu li dobro objasnit, primi ga dlanovima za guzu kod kukova i lagano podignes i zakrenes prema unutra, tako da mu guza upadne u panel, da su koljena ove jamice koljena u visem položaju od dna guze u panelu🙈🙈🙈

url=https://lilypie.com]

pepillu
    11. Travanj 2019. 16:12

Haha jesam skuzila sam, al nisam bila zarotirala, jedva ga jadnog i namistim u nosiljci, uvik mislim da mu širim noge vise nego sto on moze podniti 😅 al probat cu drugi put.

• leptiric00
    12. Travanj 2019. 18:32

Bokic u ranoj fazi trudnoce sam i dobila sam upalu mjehura ,dobila ove antibiotike

Doktorica opce prakse veli da su to za trudnice i da se ne moram brinuti,ali svakako me nesto bocka....ima tko slicno iskustvo?

pepillu
    12. Travanj 2019. 19:20

Nemam iskustva s tim tabletama al ja kad sam dobila upalu sam skuhala zob i tu vodu onda cili dan pila i tako par dana i proslo bi... otada imam jakoo rijetko upalu..
    Mame dali koristite ležaljka za bebe ili samo gym? Ili oboje

• Petra05
    12. Travanj 2019. 19:42

Pila sam ovako slicne tablete msn da su se zvale jako slicno i sve je proslo uredu, ali doduse to nije bilo u ranoj trudnoci nego u 33.tj
    Ja koristim oboje iako on nije odusevljen ni s jednim.
    I imam pitanje jel se ikome dogada nakon poroda pri odnosu da se osjeca koda je dolje 6 brojeva uze, ja sam mislila da ce biti sire kad ono preusko da je i bolno 🙄

pepillu
    12. Travanj 2019. 19:50

A jel im to okej za kičmu kad je onako ako reci i polu sjedecem položaju?
    Ne znam ti na to odg, nisam se jos usudila 😅

• Petra05
    12. Travanj 2019. 20:21

U ovoj njihaljki koju ja imam mogu 3 polozaja i ja koristim trenutno onaj u kojem skroz lezi
    Hahah joj, mi smo u pogonu vec mjesec dana 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.