Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    09. Travanj 2019. 08:52

Petra, ista stvar za velicinu odjece, nesto malo 62, preskocili smo totalno 68, i bas kao sto kazes bum u 74, i to budemo uskoro prerasli. 

pepillu
    09. Travanj 2019. 09:02
    Ovako s boka?
    Ovako s boka?

pepillu
    09. Travanj 2019. 09:03

Ovo je manduca

Arsancres
    09. Travanj 2019. 11:28

pepillu

Ovo je manduca

Manduce su dobre i one podržavaju ispravan način nošenja :) neće mi zalijepit fotku ali ubaci u gugl manduca carrier i imas prvih 7,8 fotki sa istom tom nosiljkom, nogice ti moraju biti preko pojasa, nikako unutra. Imas i video kolko sam vidjela, tak ce ti bit lakse skuzit. Isto tako trebas malo podesiti panel i naramenice da bebica ima potporu glavice. Sve ti brzo ide kad malo skuzis, a vec ces i ovak po osjecaju skuzit jel dobro "upao". I oblaci mu isto hlacice i carapice, ne ove sa stopalicama

Arsancres
    09. Travanj 2019. 11:34

pepillu

Ovo je manduca

Evo gle s boka:

Tu imas taj model
    Tu imas taj model

MareiKate
    09. Travanj 2019. 13:38

Pepillu imam i ja manducu i ne nosim ju još u njoj. Za bebe do 3 mjeseca ima onaj umetak i nogice bi trebale stati u unutra kad je u tom umetku, kako si ga ti stavila, ali meni se to ne čini ok. Zato čekam da prijeđe 3 mjeseca da ju stavim bez tog umetka i da mogu nogice van. Možda bi već sad mogla, ali sam bila lijena probavati...  

MareiKate
    09. Travanj 2019. 13:41

Arsancres

pepillu

Ovo je manduca

Manduce su dobre i one podržavaju ispravan način nošenja :) neće mi zalijepit fotku ali ubaci u gugl manduca carrier i imas prvih 7,8 fotki sa istom tom nosiljkom, nogice ti moraju biti preko pojasa, nikako unutra. Imas i video kolko sam vidjela, tak ce ti bit lakse skuzit. Isto tako trebas malo podesiti panel i naramenice da bebica ima potporu glavice. Sve ti brzo ide kad malo skuzis, a vec ces i ovak po osjecaju skuzit jel dobro "upao". I oblaci mu isto hlacice i carapice, ne ove sa stopalicama

A zašto u uputama proizvođača pipe da nogice idu unutra za bebe do 3 mjeseca. Zato ja svoju ne nosim jer vidim da joj stišće nogice 🤔

pepillu
    09. Travanj 2019. 17:11

Evo ja sam sad skroz zbunjena 😂
    Ugl ja sam gledala neki video i ta nosiljka ima neki dodatak za kupit, koji ide ispod guzice bebi za stegnuti panel da mu noge tako vani idu.. MareiKate to ti ide kroz one dvi elastične ispod guze.. ugl moze se to kupiti ili sa tetricom zavezati.. sad sam opet probala tako pa pogledajte jel sad ispravno 😂😂

Btw jel ovako dobro sa čarapama 😅
    Btw jel ovako dobro sa čarapama 😅

MareiKate
    09. Travanj 2019. 17:50

pepillu

Evo ja sam sad skroz zbunjena 😂
    Ugl ja sam gledala neki video i ta nosiljka ima neki dodatak za kupit, koji ide ispod guzice bebi za stegnuti panel da mu noge tako vani idu.. MareiKate to ti ide kroz one dvi elastične ispod guze.. ugl moze se to kupiti ili sa tetricom zavezati.. sad sam opet probala tako pa pogledajte jel sad ispravno 😂😂

To sam i ja vidjela, dobro si se sjetila tako s maramom zavezati... Dakle ti si svog stavila bez one potpore dodatne za novorođenče,mine neke platnene gaćice što se kače iznutra?

MareiKate
    09. Travanj 2019. 17:50

mine=one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.