Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    08. Travanj 2019. 19:06

Jel mi netko moze reci je li ovo dobro ili ne?

Arsancres
    08. Travanj 2019. 20:00

Petra05

Nije. Nogice trebaju ici van iz panela, a s obzirom da ovo nije prosiriv panel to nije izvedivo jer je bebi to preveliko, morala bi joj prisilno siriti nogice sto nema smisla. Isto tako, hlacice sa stopalicama se ne preporucuju jer se stvara refleks hodanja, a za to jos nije vrijeme, zatezu bebice, jel. Ako su koji broj vece onda moze proci. Beba je stisnuta jako uz tebe i ispravljena su joj leđa. Beba je premalena za tu nosiljku, a mislim da ta nosiljka nije najbolji odabir jer je kruta i koliko sam skuzila nista joj nije podesivo tako da bi bebi u njoj bilo okej samo u nekoj fazi kad bi joj bila "taman" 

mmama2
    08. Travanj 2019. 20:09

Petra05

Smanjila si panel nekako jelda? Sada vise ne ide skroz preko do glave mu? Ja bi probala jos zarotirati guzu, da upadne vise u panel ako me kuzis makar se slazem sa ovim gore napisanim

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    08. Travanj 2019. 20:17

Da malo san ga zategla jer mi je prije izgledalo prelabavo, ali slazem se i ja da je panel lose napravljen i da ga nekako ne mogu dobro namjestiti u tome, hvala vam na misljenju i msn da cu je ostaviti za preko 4 mjeseca kada ce mu sigurno bolje odgovarati
    A sto se tice hlacica sa nogavicama to uvijek nosimo tj jednodjelnu pidzamicu kad smo kuci jer mu se bez nogavica robica digne do glave i noge stalno gole za sta mi je jos jako rano iako grijemo 

pepillu
    08. Travanj 2019. 20:32

MeriM88

Bok svima.. Ako tko zna ili je vodio borbu s dermatitisom.. Beba (3i pol mj) mi ima na jednom obrazu izrazeno ljustenje koze, po noci se izgrebe, pa na stanu krastice pa opet kad se to osusi sve u krug.. Mazem a dermom, ali evo ne prolazi.. Ne bih davala kremu na bazi kortikosteroida sto mi je ped rekla ako se bas pogorsa, a na granici smo.. Pa ako itko ima iskustva s tim..

Moj je ima seboreju i pedica je isto kremu na bazi kortikosteroida, uzela sam je al nisam koristila. Mom je isto bilo po obrazima tako, ja sam ga umivala u običnoj vodi sa kap maslinovim uljem i mazala lice sa hippovom kremom, onom sto je na kornjaču i tako je i proslo relativno brzo

pepillu
    08. Travanj 2019. 20:34
    Znaci ni ovo nije dobro? Iako su mu nogice na M oblik sto je kao dobro?
    Znaci ni ovo nije dobro? Iako su mu nogice na M oblik sto je kao dobro?

mmama2
    08. Travanj 2019. 22:06

Nije dobro da.. Nogice moraju visiti van panela, ne da "stoji" u panelu. Koja je to nosiljka 

url=https://lilypie.com]

Arsancres
    09. Travanj 2019. 00:08

Petra05

Da malo san ga zategla jer mi je prije izgledalo prelabavo, ali slazem se i ja da je panel lose napravljen i da ga nekako ne mogu dobro namjestiti u tome, hvala vam na misljenju i msn da cu je ostaviti za preko 4 mjeseca kada ce mu sigurno bolje odgovarati
    A sto se tice hlacica sa nogavicama to uvijek nosimo tj jednodjelnu pidzamicu kad smo kuci jer mu se bez nogavica robica digne do glave i noge stalno gole za sta mi je jos jako rano iako grijemo

Mislila sam samo za hlacice sa stopalica kad ga nosis 🤭 nisam napisala😁 zategne im se sve pa zbog tog refleksa hodanja se ne preporuca

Arsancres
    09. Travanj 2019. 00:14

Pepillu ne vidim dobro gdje mu je stopalo, na slici kao da je stopalo ugurano u nesto, a u biti trebaju nogice "visit" bas kak mmama2 kaze. Čini mi se da je tvoja nosiljka podesiva, ako dobro vidim ove gurtne gore na panelu, a i kicma izgleda kao da je u C kako bi i trebala biti. Daj škicni šta piše na toj crvenoj etiketici pa ćemo pronjuškat kakva je to nosiljka u pitanju 😊 il baci neku slikicu s boka da vidimo kak stoji

• Petra05
    09. Travanj 2019. 07:58

Mislila sam samo za hlacice sa stopalica kad ga nosis 🤭 nisam napisala😁 zategne im se sve pa zbog tog refleksa hodanja se ne preporuca

Aha, hlacice mu ne nosim bas, nekad posto smo dobili pa da se iskoristi ali rijetko jer mu se majica digne do vrata 🙈, tako da su mi te jednodjelne pidzame spas jer je dosta na rukama
    I da vas pitam koje velicine nose vase bebe? Moj jr preko mjesec dana bio na 56 jer je slabije rastao taj mjesec i onda odjedanput bum nosimo 68/74

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.