Nije ni nama, sami smo pitali jer nas je strah Rote.
Nema na cemu. 😊
Mame iskusne pomoc..starija mi je dobila vodene kozice..moje pitanje da li ste vi koje ste prosle ako vas ima vodile doktorici ili same u ljekarni uzela od preparata sto vam treba...cujem po novom nisan u toku al evo da pitam..da ju ne smim doves zbog moguce zaraze dr.djece..ali ja ne bi cekala red ja bih odma usla..jer nisan pametna da ja lijecim dite sama na svoju ruku..evo moze savjet..
url=https://lilypie.com]
Mame iskusne pomoc..starija mi je dobila vodene kozice..moje pitanje da li ste vi koje ste prosle ako vas ima vodile doktorici ili same u ljekarni uzela od preparata sto vam treba…cujem po novom nisan u toku al evo da pitam..da ju ne smim doves zbog moguce zaraze dr.djece..ali ja ne bi cekala red ja bih odma usla..jer nisan pametna da ja lijecim dite sama na svoju ruku..evo moze savjet..
Ja bi nazvala pedijatricu prije i pitala sto napraviti. Mislim da tu nema neke posebne terapije osim skidanja povisene tjelesne temperature i tretiranja tih promjena na koži kupkama hipermangana i onim puderom s anestezinom.
Mame koje izdajate, kako da znam koju kolicinu izdojiti za bebu od 3,5mj? Necu biti u mogucnosti dojiti 'jedan obrok' pa bi probala izdojiti, no kako znati koliko ce biti otprilike dosta?
Naravno, prvo bi probala dok sam ja s njom u slucaju da ne uspije boca da dam cicu ..
Mame kako vama bebe zaspu, moja samo na rukama i to mora čvrsto zaspati jer ako nije čim je spustim vrisak. I ako ne uspije zaspati kad joj dođe, onda se razbudi i bude prenervozna. Jučer od 3 do 11 navečer je provela na našim rukama. I ako možda ima netko slično ponašanje bebe da me smiri a da ne idem u dr jer muž kaže da pretjerujem, ona se često isteze ali cijela je u nekom grcu, ispruži nogice mlatara rukicama ali toliko grčevito i snažno da je nekad jedva držim . Da je stavim na noge imam osjećaj da bi stajala, čak se ponekad i preznoji od tog naprezanja . I zna se izvijati unatrag ,samo šta joj ja ne dozvoljavam.
Mame kako vama bebe zaspu, moja samo na rukama i to mora čvrsto zaspati jer ako nije čim je spustim vrisak. I ako ne uspije zaspati kad joj dođe, onda se razbudi i bude prenervozna. Jučer od 3 do 11 navečer je provela na našim rukama. I ako možda ima netko slično ponašanje bebe da me smiri a da ne idem u dr jer muž kaže da pretjerujem, ona se često isteze ali cijela je u nekom grcu, ispruži nogice mlatara rukicama ali toliko grčevito i snažno da je nekad jedva držim . Da je stavim na noge imam osjećaj da bi stajala, čak se ponekad i preznoji od tog naprezanja . I zna se izvijati unatrag ,samo šta joj ja ne dozvoljavam.
Molim te zarazi uputnicu pedijatara za pregled kod fizio, ovo je klasici hipertonus, jel ima sakice cvrsto stisnute isto? Kako ju nosite!? Jesi cula za babyhendling?
Mame iskusne pomoc..starija mi je dobila vodene kozice..moje pitanje da li ste vi koje ste prosle ako vas ima vodile doktorici ili same u ljekarni uzela od preparata sto vam treba…cujem po novom nisan u toku al evo da pitam..da ju ne smim doves zbog moguce zaraze dr.djece..ali ja ne bi cekala red ja bih odma usla..jer nisan pametna da ja lijecim dite sama na svoju ruku..evo moze savjet..
Hipermangan se vise ne preporuca bas jer je dosta agresivan, mozes ju kupati u kupki od zobi, kozice mazi obicnim sudocremom jer je on na bazi cinka, koji isusuje, od a derme ima super sprej pa sprica po njima samo isto i neka bude cim vise gola i lufta se
Bok svima.. Ako tko zna ili je vodio borbu s dermatitisom.. Beba (3i pol mj) mi ima na jednom obrazu izrazeno ljustenje koze, po noci se izgrebe, pa na stanu krastice pa opet kad se to osusi sve u krug.. Mazem a dermom, ali evo ne prolazi.. Ne bih davala kremu na bazi kortikosteroida sto mi je ped rekla ako se bas pogorsa, a na granici smo.. Pa ako itko ima iskustva s tim..
Sudocrem ima propylene glycol u sastavu i ne preporuca se za koristenje.
Ovo sa kupkom od zobi sam prije cula i mislim da cu isprobati kad M bude imala kozice.
Molim te zarazi uputnicu pedijatara za pregled kod fizio, ovo je klasici hipertonus, jel ima sakice cvrsto stisnute isto? Kako ju nosite!? Jesi cula za babyhendling?
Već sam sama posumnjala na to i kada smo bili u privatne pedijatrice na pregledu pitala sam i rekla je da ima naznaka ali da još ne bi ništa poduzimala, sakice redovito otvara, i ja pokušavam koliko mogu pratiti babyhandling. Sada kad budemo na redovnoj kontroli pitati ću i njezinu pedijatricu iako ona nije posumnjala u to .
Sortiraj odgovore
Najstariji