Hvala, bas cu tamo malo pronjuskati da ne ispadne da sam bezveze bacila novce
Na njoj pise da je prilagodena od rodenja, tocnije od 3.5kg pa na dalje
Onda je babysize, ali niti jedna nosiljka na kopce se ne preporuca od samog rodenja, vec od 1mj+ uredan uzv kukova+cca 4kg. Mislim sad vise i nemas taj problem kad je bebo veliki decko vec👶
On meni ima sad sigurno preko 5500g i ima 60cm
Kukovi su mu uredni, bas me namuci ova nosiljka jer nemam nikakvog iskustva s njima
Mame, trebala bih jedan savjet.moja beba ima 3 ipo mjeseca. Prije par dana sam zavrsila na tabletama zbog kojih nisam mogla dojiti bebu 4 dana, bila je do tada iskljucivo dojena, i super nam je islo. Kako sam joj dala dohranu, dobro je i to prihvatila i jela je svako 3ipo-4h bez problema je mogla izdrzati sa 150-80 ml kako koji obrok. Nakon tih 4 dana primjetila sam da se kolicina mog mlijeka smanjila, odnosno vidim da mi trazi svako ni 3 h,a prije je mogla izdrzati 3 h bez problema kad je podojim. ne zelim skroz prestati dojiti,ali ne znam nacin na koji kombiniram AD i dojenje, totalno sam zbunjena,izgubile smo ritam, inace bi pojela oko 20-21 i spavala do 3 podojila 5-10 min ,pa do 6 ujutro...sto je bilo okej, cak je par dana imala fazu da spava 21-05 bez hranjenja, bilo je kratko ,ali slatko :D haha...a sad se probudi u 1:30,ono sto nije radila od 1mjeseca zivota. Stalno se budi, ne znam je li gladna, bas mi to stvara pritisak. Moze netko s iskustvom tko je kombinirao ili zna kako se to radi, jer mi je prva beba i ne znam sto ciniti. ..
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Mma 2, drzim ga na ramenu odmah podrigne cim ga dignem i nosim ga neko vrijeme ali onda mi postane tesko pa pokusa ga spustiit u gym ili legnemo da se igramo ali pocne da place. Ne znam sta da radim s njim tih pola sata nakon obroka. Samo sto ga svari, eto vrijeme za novi 😁
Evo ubiti imam sliku..ovo sam se slikala prije mjesec dana, mislim da ne stoji dobro..
Jos cu vidit i na fejsu u onoj grupi
Evo ubiti imam sliku..ovo sam se slikala prije mjesec dana, mislim da ne stoji dobro..
Jos cu vidit i na fejsu u onoj grupi
Presirok ti je panel, ako se da suzi da dode tocno do jamica kod koljena mu
url=https://lilypie.com]
Mame, trebala bih jedan savjet.moja beba ima 3 ipo mjeseca. Prije par dana sam zavrsila na tabletama zbog kojih nisam mogla dojiti bebu 4 dana, bila je do tada iskljucivo dojena, i super nam je islo. Kako sam joj dala dohranu, dobro je i to prihvatila i jela je svako 3ipo-4h bez problema je mogla izdrzati sa 150-80 ml kako koji obrok. Nakon tih 4 dana primjetila sam da se kolicina mog mlijeka smanjila, odnosno vidim da mi trazi svako ni 3 h,a prije je mogla izdrzati 3 h bez problema kad je podojim. ne zelim skroz prestati dojiti,ali ne znam nacin na koji kombiniram AD i dojenje, totalno sam zbunjena,izgubile smo ritam, inace bi pojela oko 20-21 i spavala do 3 podojila 5-10 min ,pa do 6 ujutro…sto je bilo okej, cak je par dana imala fazu da spava 21-05 bez hranjenja, bilo je kratko ,ali slatko :D haha…a sad se probudi u 1:30,ono sto nije radila od 1mjeseca zivota. Stalno se budi, ne znam je li gladna, bas mi to stvara pritisak. Moze netko s iskustvom tko je kombinirao ili zna kako se to radi, jer mi je prva beba i ne znam sto ciniti. ..
Jesi izdajala dok ona nije dojila? Zelis dalje isključivo dojiti? Jesi se dobro raspitali za tablete i dojenje jer velika vecina je kompatibilan, samo se doktorima ne da pogleda u bazu pa rade kazu da se ne doji,🙄
url=https://lilypie.com]
Hmmm , neda se suziti al pokusat cu ga danas opet staviti pa cu vidit dokle mu dode... a u principu da ga ne stavljam u to dok god mi ne dode do te jamice?
Evo upustva za moju nosiljku, znaci bas sam smotana za ove nosiljke 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji