Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    29. Ožujak 2019. 21:10

pepillu ja sam kupila nekog sarenog medu koji suska i s time ga se moze jako dobro zabavit, voli i ljuljacku neki dan mi je u njoj bio 3h i takoder se zabavalja s onim iznad krevetica sta se vrti,  a inace tijekom dana skoro nista ne spava, rukice jos ne primjecuje i ne moze uhvatiti predmete

pepillu
    30. Ožujak 2019. 07:51

Moj jos ne doživljava te igrače niti svoje ruke ali ih trpa u usta.. jedva cekam da počne i on tako doživljavati, onda su preslatki kad otkrivaju svijet i čude se svemu 😄

cvijetic12
    30. Ožujak 2019. 19:25

Mi igracke nesto slabo dozivljamo, ruke isto, njih jedino u usta ali to nije neka novost 😹. Vise joj je zanimljiva visilica iznad ljuljacke, to lupa i vristi 🤣
    Sutra cu joj montirati ono iznad krevetica pa cemo vidjeti. Ponekad kad smo same bi dobro doslo nesto da je animira na 10min bar da wc obavim 😁😁

_svjesna
    30. Ožujak 2019. 20:04

I ja kontam da ce biti mnogo lakse kada budu u stanju sami da se igraju bar na kratko da obavim osnovne fizioloske potrebe 😂 bar da uzme igrackicu i da ju istrazuje sam, stavlja u usta i slicno, ovako ja moram baratati sa svim a on samo zacudjeno me gleda kao dvorsku ludu 😁

cvijetic12
    30. Ožujak 2019. 21:35

_svjesna

I ja kontam da ce biti mnogo lakse kada budu u stanju sami da se igraju bar na kratko da obavim osnovne fizioloske potrebe 😂 bar da uzme igrackicu i da ju istrazuje sam, stavlja u usta i slicno, ovako ja moram baratati sa svim a on samo zacudjeno me gleda kao dvorsku ludu 😁

Upravo tako. Nama je npr. Kad izademo na kavu super, ali nakon nekog vremena joj dosadi i pocne njurgati, jos malo pa ce natezati igracke i biti ce lakse 😋😋
    Jel koristi netko baby gym, od kada ste pocele?

_svjesna
    30. Ožujak 2019. 22:10

Mi imamo baby gym, stavim ga svako jutro da se “igra” dok ja pijem kafu, uziva iako jos ne zna svjesno dotaknuti igrackice, po pola sata gleda iznad sebe u sarene igrackice koje se okrecu, i koprca se, a kad slucajno rukom udari po igrackicama cijelo mu se lice ozari i hoce da poludi, preslatko mi ga gledati. Jedva cekam svaki novi dan koji je pred nama ❤️

pepillu
    31. Ožujak 2019. 10:07

Ja sam isto pocela stavljati u baby gym. i zanimljivo mu je gledati sve to, pa se cili rita, a kad dotakne igračku stane i čudi se i tako u krug 😂 nakon nekog vrimena mi i zaspe u njemu

• Petra05
    31. Ožujak 2019. 12:00

Kakve su vase bebe s odlascima na kavu ako idete, je li miruju? Moj dopusti 5min da popijemo i onda se zaceni 

pepillu
    31. Ožujak 2019. 12:05

Hahahah 😂 ja pokušavam ici kad mislim da ce čvrsto spavati pa ugl mi dopusti najviše po ure da umiru popijem...

• Petra05
    31. Ožujak 2019. 12:12

Uff to ti je super, moj cvrsto spava dok setamo i ja se ponadam super idemo na kavu, konobar nosi kavu, a evo njega vec place, uglavnom cim skuzi da se vise ne vozimo nego stojimo gotovo 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.