i da nali…pitala si za trbuh, meni je cijeli hladan 🤔 hladniji nego ostatak tijela...imam bebu pingvina 😂 a sto se voznje tice...vozim najnormalnije iako kada idemo oboje, muz vozi!
url=https://lilypie.com]
Patronažna - ja svoju nazvala i pozvala na kavu,rekoh kad si vec svaki dan tu u ulici naleti na pauzi kod nas se uvijek fino kuha,a i dobru kavu skuham... svakih nekoliko dana peku se kolači... valjda ces pogoditi pravi dan. Rekla je doci na mavicu da se upoznamo,pa da ju zovem dan prije izlaska iz rodilišta i odmah dolazi k meni. Zvučala mi je presimpatično,upisala je ime,prezime i MBO. Ono što mi je susjeda rekla je da joj je ta patronažna sredila pedijatra kojeg je željela na kvartu. Samo je poslala službeno da ima nova beba u kvartu koja će se doći upisati. To vam je možda korisna info...
M.Girl6 - samo miruj! Bravo! Navijam za tvoj svaki preležani dan...Bambus male krpice su divno mekane,i ja sam ih uzela.
Du - smijes ti meni reci da sam se ja udebelila... i jesam nema veze. Zadnja tjedna konačno jedem,ono da sam se najela prvi put od početka trudnoće. Kliker ce biti veliki dečko,nema na koga biti mal,svi su grdosije u cijeloj familiji... nitko ispod 190 cm i 100 kg. Živila nemajka! Ja sebi nisam ništa gledala jer se osjećam ogromno za probavanje... jedino u čizme stanem,ali sam u adidasu kupila mužu donji dio adidas originals trenerke na -40%...ako se tko sjeća priče o njegovoj novoj trenirci od 550 kn i mome sušenju iste u sušilici koju sada ni ja ne mogu obući ,a bila je XL.
Allie - kojih je dimenzija Noona dekica? Ja sam danas te Etheral dekice vidjela uživo,i minky su prekrasno mekane,ALI po meni ove bambus pletene ne vrijede tih novaca,niti snižene. To je moja procjena... dekica toliko mala za 200+ kn comme on?! Koliko je ova Noona dekica. Ipak je personalizirana... pa ono...to bi i platila
Bruna - ovo da spava u tvom krevetiću mi je ljubav ljubav ljubav... predirljivo!
Pepe - nemoj biti razocarana bez UZV. Sad se beba vec puuuno puta slikala... jos malo cete biti stalno zajedno i gledati se u oči svaki dan. Bitno da si ti dobro,mjere su i tako nebitne...
Nali - ja još uvijek vozim,danas sam provela u autu tipa 2 sata po gužvama,znači oprao me takav umor kad sam došla kući da su muž mama i tata odlučili da ja više ne vozim. Uhvatilo me i piškenje na putu do Mine,izletila sam na Inu, wc zauzet,ali kad je tip na blagajni vidio kako divno cupkam,odveo me u wc za zaposlenike da mu se ne upišam tamo pred pultom... mislim i ja da malo trebam ohanit od vožnje po gradskim gužvama... ali još ću pregovarati.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
luks, izmedju Gorenja i Boscha nema dvojbe, Bosch je kopljima ispred, nemas ste sto premisljati. Gorenje su ti unazad par godina kinezi tako da izbjegni slobodno.
Du, nisu dekice za usporedbu jer su skroz drukciji materijali i djir. Ethereal minky je bas debela zimska, a ova je 100% organski pamuk, jako topla i mekana, ali koncana je. Mislim da ce Noona biti vise koristena, ali obzirom da smo zimska beba, htjela sam jednu minky deblju tako da sam s objema prezadovoljna. Jos jednu mi strika prijateljicina mama pa cemo taman biti mirni s 3 dekice 😊 Za ljeto sam uzela Ethereal bambus tetra dekicu.
Luka ❤
klikerice, nisam uopce mislila da si se udebljala iako znam da si navijala za svaku kilu! nego mi izgledas turbo zenstveno, zaobljeno...sexy da moram rec 😂😂 nemoj me krivo shvatit, nadam se da mogu dati iskreni kompliment kao zena zeni! i daj mi reci za ethereal minky kad ih vec spominjes...jesu tople? dovoljno da mogu samo njom pokriti po noci?
url=https://lilypie.com]
I da, zove mene neki broj, ja taman usred neke price s mamom, govori Klikerica "Marija je!", ja totalno pogubljeno "Koja Marija?" 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Preneugodno mi je bilo, a kad imam stvarno puno Marija oko sebe, a skroz sam smetnula s uma da je taj sajam danas i da ona obavlja shopping za sve nas 😂
Luka ❤
Pepe, ni ja nisam bila na uzv-u u TA ovaj tjedan. vjerojatno ni sljedeći neću. ali nekako nema potrebe. osjećam ga, dakle bitno mi je da samo doktor kaže kakvo je stanje i hoću li uskoro roditi 😂 a gledali smo se 100 puta, zadnji put 2.11. što se mene tiče, nek ga procijene prije poroda, težinu i to, a do tada ne treba uzv 👌🏻
Klikerice, evo info.
E da, od icimici sam odustala, jer sam skuzila da ce mi nakiceno izgledati u sobi uz sve ostalo. nenadolls medo je isto stigao i divan je. 🤗 Mislim da sam sad gotova s dekoracijama i tim stvarima koje nam je instagram nametnuo 😂🤦🏽♀️
Luka ❤
Klikerice AKO si se "udebljala"- neka si. Dosta si i gladovala! Nego gdje da ja vidim to tvoje seksi zenstveno tijelo? Jesam ja preskocila neki sliku? Hocu vidjet! 😤
Dekoracije i tu tek pocinjem 😅 kao skoro najmladi clan grupe je super sto ste sve prosle pa mi mozete pomoc, a s druge strane cu vas gnjavit za info. A 'ko vam je kriv 😂
klikerice, nisam uopce mislila da si se udebljala iako znam da si navijala za svaku kilu! nego mi izgledas turbo zenstveno, zaobljeno…sexy da moram rec 😂😂 nemoj me krivo shvatit, nadam se da mogu dati iskreni kompliment kao zena zeni! i daj mi reci za ethereal minky kad ih vec spominjes…jesu tople? dovoljno da mogu samo njom pokriti po noci?
Hehe,kak si slatka... pa hvala ti! Zato sam i napisala da sam si valovita... bas puna oblika kojekakvih... nije da mi trbuh ne stoji,uklopio se skroz dobro😅🤣💪
Minky dekica mi je super,mislim da je turbo topla. Ja bi ju kupila danas da vec nemam 4 ili 5 dekica opranih. Mislim još jedna može biti samo neka personalizirana za uspomenu. Nemam više gdje s tolikim dekicama. Malmica mi postaje pretijesna.
I da, zove mene neki broj, ja taman usred neke price s mamom, govori Klikerica "Marija je!", ja totalno pogubljeno "Koja Marija?" 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Preneugodno mi je bilo, a kad imam stvarno puno Marija oko sebe, a skroz sam smetnula s uma da je taj sajam danas i da ona obavlja shopping za sve nas 😂
Da... a Mina i ja smo se smijale... kao prvo je Mango napala,sad će i mene... ahahahha ... kao ko si sad pak ti😆
Sortiraj odgovore
Najstariji