Klikerice AKO si se "udebljala"- neka si. Dosta si i gladovala! Nego gdje da ja vidim to tvoje seksi zenstveno tijelo? Jesam ja preskocila neki sliku? Hocu vidjet! 😤
Stranica 15
Znas kak to kod nas ide,od ujutro do popodne makar 10 stranica natipkamo,nije ni cudno da nesto fulaš😆
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Trudna i glupa, sta reci!! 🤯
Ma daj... pa svima nam je tako... znači mama,tata i kuma su se jučer samnom 3 minute igrali asocijacije da pokusam pogoditi tko je jedan lik kojeg fulndobro poznam,dali mi inicijale,rekli da nam je bio na svadbi i gdje je sjedio... a ja blijedo gledam... kao sorry ekipa... ja sam trudna,recite mi,necu sigurno nikada pogoditi
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
luks, izmedju Gorenja i Boscha nema dvojbe, Bosch je kopljima ispred, nemas ste sto premisljati. Gorenje su ti unazad par godina kinezi tako da izbjegni slobodno.
Du, nisu dekice za usporedbu jer su skroz drukciji materijali i djir. Ethereal minky je bas debela zimska, a ova je 100% organski pamuk, jako topla i mekana, ali koncana je. Mislim da ce Noona biti vise koristena, ali obzirom da smo zimska beba, htjela sam jednu minky deblju tako da sam s objema prezadovoljna. Jos jednu mi strika prijateljicina mama pa cemo taman biti mirni s 3 dekice 😊 Za ljeto sam uzela Ethereal bambus tetra dekicu.
I mi naginjemo više za Bosch, pa ćemo sutra valjda odlučit 😉
Lovre
Cure bome ima sta procitat,bravo za sve dobre preglede,strudlice drzi se bit ce sve ok,vidila samo bome zgodne trudnice imena sam pobrkala😉,divne krevetice i ostale stvarcice sve mi se svida,bome smo u punoj spremi sve.
Mi smo danas na kontroli bili sve ok sad samo cekamo dogovoreni termin ili ce mo prije jer se bas dobro spustio i krsta me bole konstantno pa vidit ce mo.Nalazi i brisevi sve ok ,sad samo cekamo😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
i nisam komentirala za patronaznu…mene je zvala nakon sto sam radila profil secera i rekla da zovem kad god i sta god trebam...znaci da oni imaju u sustavu i mislim da same zovu. Ili mozda ovisi od grada do grada, nemam pojma. Cini mi se skroz simpa i isto sam rekla da navrati na kavu kad bude u blizini da se upoznamo! A sto se tice minky dekice s ethereala, narucujem 😊 iskoristit cu ovaj popust sto ste stavile danas,hvala jos jednom 😊
url=https://lilypie.com]
Klikericeeee mrnjauuuuu 😸 a moram se slozit s Du, bas si mocna. Vidi ti te obline, a ruke, obrazi, noge - nigdje viska!
A i mgirl sam preskocila! Ne svida se ovo mom karakteru, ja moram sve streberski upratit. Mgirl ti ces nam mkrat slozit neki kolaz timeline u mornarskoj haljini. Divne ste!
Moj savjet Bosch....najbolji omjer kvalitete i novaca. Vecinu kućanskih aparata imam od Boscha i moram priznati da sam jako zadovoljna. A ove dekice su presimpa...ja sam dobila 3 komada, 1 sama napravila...i ta mi je najdraza sa jedne strane svijetloplava minky a sa druge pamuk bijela podloga sa medekima. Ali iskreno razm da uzmem u bližoj buducmosti neku personaliziranu sa imenom...cisto za uspomenu.
Klikerice i ptičice hvala vam. 😊 hehe to i planiram, samo kaj mi sad ta ti ima jedva guzu pokrije kak je na početku bilo, hehe, ali neka nek bebi raste.
Da klikerice, i ja sam ponosna na svaki svoj dan tj tjedan. Za sad stavila u košaricu od ethernala 3 bambus krpice, ono srčeko kaj mi je mina slikala plavo, još bi možda i zvjezdicu makar mislim da je nepotrebno, možda bilje da uzmem još kompletic krpica od bambusa umjesto toga ali za srce me svakak vuče i rukavicu od bambusa za kupanje.
Klikerice jesi još kaj uzela od njih osim tih bambus krpica? Gledala sam i velike tetre bambus, joj sve bi 🤗🙈🧸
Noa 💙
Ok ja sam trecerotka koja je sada u soku😂😂😂 sve vi sa urednim trudnocama, koliko cesto ste kod svijeg gin na kontroli, i dal vas gleda svaki put vaginalno
Ja sam do sada isla svaka 4-5tj ovisi kako ispadnu radni dan, svaki put brzinski vag pregled, dal je sve cvrsto i zatvoreno🙄 vaganje, tlak.. uzv 4 do sada.. krv i ostalo sada ne brojim
Kazu mi sada frendice da njih u trudnoci nisu uopce gledali vaginalno😵😵😵 do poroda, tj ako su prosle termin
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji