Klikerica je obavila veci soping i sredila narudzbe tako da ona ima sta za slikat 😁😍😁
već ste gotove?
Dada dosle oko 11, napravile krug, a ono kad nam takoreci nista posebno nije trebalo nego smo isle u djiric, svaka vec ima ove velike stvari tako da smo uzimale ove detalje 😊
Ja sam danas obavila napokon ethereal shopping, odgađam stalno. Jastuk pokrivač, 6 bambus tetri i 2 bambus ručnika.I h&m grudnjake naročila, pa ćemo vidjeti kako će biti. Lako uzmem kasnije još poslije dok vidim stanje
I naručila cijeli paket sa Plan T, imaju popust cijeli vikend pa ako kome treba škicnite. Dobije se ulje za bradavice, kapi protiv grčića i ulje za masiranje trbuščića, puder na biljnoj bazi i kapi za mamu za mlijeko, sve nekih 360 kn. Sve je na biljnoj bazi, a mislim da će sve trebati, pa sam mirna s tim.
Poslikati ću sve kad dođe.
Meni stigle danas hm potkosulje, u shoppingu sam bila nemajka i kupila si cizmice i pidzamu 😂 i ruksak za rađaonu! Pidzama je na mickey mousea iz hm-a, na kopcanje je pa ce biti ok i za dojenje. i evo kad ste krenule sa slikama, saljem i ja nas! i pepe super da je sve ok, a ovo da nece skoro ne znam jel ti pase 😂
url=https://lilypie.com]
AllieH, o pa to je super cijena 3kom za cijenu jedne kupke kod nas, odlično. 😊
Mina, ma zakon ste i ti i klikerica.
Jedva cekam i njezine slikice.
Joj vuče me na te MALE bambus krpice jer ovih ogromnih imam tetrica i čak si ih mislim dati na pola prerezati, još imam i 4 rucnikica iz kika i još 4 manje tetrice od lola baby iz dm. A ako su ove tak mekane kak kažeš uzet ću pa makar bile snižene samo 3 kn hehe 😎😁
Noa 💙
Du, da bi bila ispunjena majka svom malom zlatu moraš i sebi udovoljiti, zato nemajka izgledas mrak ☺️💕😍
Mina, tnx za popust 😘
Noa 💙
Mgirl ja velikih tetrica imam more, a malih imam isto bar 10, al eto neda mi vrag mira, cim sam ih opipala morala sam iz uzet 😂😂 taj bambus je cudo 😍
Du neka si i ti malo sebe opremila 😉🤗 super ste ❤️
Pepeee citam i placem od smiha..jer mi muz i dica obuvaju patike navlacu carape...i onda ja kukam dica uvik pitaju mama jel ti places il se smijes...reko nezz ni ja visee oboje bice..😂😂
url=https://lilypie.com]
Du krasne ste cureeee😍😍😍😍
Salatice i mi cemo s tobom slavit Bozic,i meni ce bit prvi put da slavim vas... mozda se i cura rodi do vaseg Bozica kad vec nece za nas😍😍 uzivaj sa curkom,nedaj da te sekiraju.
Du, bas ste preslatke, i ti si samo stomak dobila, nista drugo! 😍🤗
Luka ❤
Jel koju od vas probada jako oštra bol u predjelu jajnika? Kao da netko zareže nožem.
Sortiraj odgovore
Najstariji