Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    23. Studeni 2018. 16:38

Du, bas ste preslatke, i ti si samo stomak dobila, nista drugo! 😍🤗

Luka ❤

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 16:38

Jel koju od vas probada jako oštra bol u predjelu jajnika? Kao da netko zareže nožem. 

zadranka86
    23. Studeni 2018. 16:56

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    23. Studeni 2018. 16:58

Ovo san ja danas uzela....neki dan san uzela avent izdajalicu kremice pelene svu kozmetiku i njegu za pupak usput fiziolosku za nis ali veeliku onu bicu sto se spricom vadi..sve san opeglala spremila samo krevetic nisan namistila sacekat cu jos 20 tak dana...i to je to sve je spremno..

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    23. Studeni 2018. 17:24

Figurica-bez-ziga – stavljam ti sliku za lilypie. Ako ti nije problem, javi točan termin i spol da te Klikerica uvede u tablicu.  

Barbiemama, mislim da možeš odbiti patronažnu, ali po mom mišljenju stvarno je dobro da ti dođe pokazati osnove baby handlinga i dojenja, pogotovo ako se prije oko toga nisi educirala. 
    Sanja28, možeš ići roditi bilo gdje, ali čudno ako si iz Zagreba da te nije poslao u TA. Ja sam se tako kao padobranac pojavila u Merkuru kad sam mislila da mi curi plodna voda, a sve sam prije toga radila u Petrovoj, pa su mi se baš čudili i nerado su me primili na pregled. Ja bih, poučena svojim iskustvom, inzistirala na TA u Sv. Duhu, ili gdje već ti želiš, čisto da budu upoznati s tvojom situacijom prije nego im dođeš u trudovima.
    Leo, muž i ja danas smo prvi put izašli van. Išli smo u lokalni DZ na savjetovanje o dojenju i ima da ga sad rasturimo, iako je zadnjih 2-3 dana već išlo puno bolje. Još malo i bradavice će bit ko nove. Svima koji žive u Novom Zagrebu preporučam da se jave u DZ Siget savjetnici za dojenje (ne znam jel smijem imenovati) jer možete dogovoriti termin u kojem ćete potpuno besplatno moći pitati apsolutno sve što vas zanima, a i s bebom proći položaje dojenja. Ona je inače patronažna sestra, ali trenutno radi savjetovanje jer ima dodatnu edukaciju za dojenje. Mi smo danas bili 2.5 h, a mogli bi je cijeli dan slušati koliko je divna. Naravno nije bila riječ samo o dojenju već o svemu povezanom s bebačem.

• nali
    23. Studeni 2018. 17:25

Du divna 😍
    Pepe super za pregled, a ko zna mozda te iznenadi i budes skoro 😊
    Cure,kupnje ste obavili.
    Jel koja od vas jos uvijek vozi? 
    I primjetila sam da mi je donji dio trbuha topliji nego gornji.. jel i vama tak?

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 17:29

Maggie, nisam iz ZG, ali je on u ZG. A doktorica koja radi s njim radi i na sv. Duhu u TA, pa možda on misli da je to dovoljno. Mislim meni paše. Neću se buniti ako i ona kaže da ne moram dolaziti. 

• nali
    23. Studeni 2018. 17:30

nali

Cure,kupnje ste obavili.
    I primjetila sam da mi je donji dio trbuha topliji nego gornji.. jel i vama tak?

Htjela sam napisati da ste super kupnje obavile, ah 

Mina93
    23. Studeni 2018. 17:35

nali

Dudivna 😍
    Pepesuper za pregled, a ko zna mozda te iznenadi i budes skoro 😊
    Cure,kupnje ste obavili.

Ja vozim bez problema jos uvijek, iako mi prvo zet komentirao za to da se svadjao s mojom sestrom jer ono zadnji mjesec, ne ovisim u prometu samo o sebi vec o svakakvim idiotima.. Pa da nebi slucajno bilo necega.. Al iskreno ne vozim svaki dan.. Par puta tjedno i to vecinom sve blizu, trening, ducan, kvart.. Muz takodjer poceo prigovarat tako da sam to smanjila za mir u kuci 😂

Ptičica
    23. Studeni 2018. 17:58

evo naseg krevetica. Tek mi sad sjeda da cu stvarno imat moju bebicu 😳😢❤
    I skoro sam uzela danas kolica mamas i papas..skoooorooo..neznam jel mi zao ili nije sto nisam 🤔
    Du, Allie, bas ste lijepe!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.