Ok ja sam trecerotka koja je sada u soku😂😂😂 sve vi sa urednim trudnocama, koliko cesto ste kod svijeg gin na kontroli, i dal vas gleda svaki put vaginalno
Ja sam do sada isla svaka 4-5tj ovisi kako ispadnu radni dan, svaki put brzinski vag pregled, dal je sve cvrsto i zatvoreno🙄 vaganje, tlak.. uzv 4 do sada.. krv i ostalo sada ne brojim
Kazu mi sada frendice da njih u trudnoci nisu uopce gledali vaginalno😵😵😵 do poroda, tj ako su prosle termin
ja sam svaka 4 tjedna na kontroli i svaki put me prvo pogleda vaginalno i onda napravi uzv!
url=https://lilypie.com]
Ok ja sam trecerotka koja je sada u soku😂😂😂 sve vi sa urednim trudnocama, koliko cesto ste kod svijeg gin na kontroli, i dal vas gleda svaki put vaginalno
Ja sam do sada isla svaka 4-5tj ovisi kako ispadnu radni dan, svaki put brzinski vag pregled, dal je sve cvrsto i zatvoreno🙄 vaganje, tlak.. uzv 4 do sada.. krv i ostalo sada ne brojim
Kazu mi sada frendice da njih u trudnoci nisu uopce gledali vaginalno😵😵😵 do poroda, tj ako su prosle termin
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mamma2 mene svaki put brzinski pogleda vaginalno, sad svako dva tjedna idem,i eto zadnja 2 puta oba me je gledao vag. Opet me je za 2 tjedna,i vjerovaatno ce me opet cackat. Mislim dosadio mi vise,a nije ugodan pregled,jos pogotovo prstima
Poslala ga danas jadnog u CITY, a bio taj ludi crni petak kaže da je bila gužva ko da se dijeli nešto.
E da, za krevetić u adaxu, rjeseno sve, nacrt je bez veze od starih krevetića, a pakete pakiraju studenti pa zaborave pola sarafa i ostalih stvari za sklapanje, tak da je sve ok i krevetić spojen. Evo slikica i ogradica dada&rocco 💙
Noa 💙
Hvala cure što ste nam pomogle oko odabira sušilice, nama je oboma taj uređaj nešto novo jer ga nismo imali nikad prije. I bome, upravo kupila na sanctadomenica webshop, bilo je danas - 20% preko Amex. 3.439,20 kn. Evo link, pa vi koje imate sušilice ćirnite ako vam se da, gledali smo da je kvaliteta marke, garancija 2+3 je ovdje, i do 3500kn.
https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/pranje-i-susenje-rublja/susilice-rublja/susilice-s-toplinskom-pumpom/WTH83000BY
Nadam se da vas nisam upilala sa sušilicom, sebe jesam 😬🙄🙄
I da, što se tiče pregleda u ginekologice, mene prvih 12 tt gledala samo vaginalni uzv, svaka 4 tjedna, i onda samo preko stomaka uzv, i sad mislim od 28 il 30tt uzv preko stomaka i vaginalno rukom. Ugl, moja uvijek na svakom pregledu radi uzv.
Lovre
Pa jeste vi cule od frendica i susjeda ili koga god da se to je radi... bas sam sada onak, ok uzv i je treba svaki put, to da svaku 2,3x mi radi mi je ok.. kada malo bolje razmiskim ustvari tamo do nekog cca 25,30 tj zakaj ustvari i gledaju vaginalno :/ ako je trudnoca uredna naravno i ako se zena ne zali na peckanja, iscjetke itd
url=https://lilypie.com]
ja sam svaka 4 tjedna na kontroli i svaki put me prvo pogleda vaginalno i onda napravi uzv!
Mene takodjer svaki put gleda vaginalno, vec sam se navikla, a i moja je stvarno njezna, nista ne boli, nije mi neka drama, a sad je li to potrebno ili ne, ne razmisljam, vjerujem joj.
Kani, preslatko 😍😍
m.girl, super pa je sve rijeseno!
Klikerice, sto je na kraju bilo s tvojim zidnim naljepnicama, jesi uzela nove?
Luka ❤
Kani, medenko maleni slatki. Još malo i u tvojim je ručicama.
Da, allie, hvala Bogu, nekako sam mirnija sad 😊
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji