Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    23. Studeni 2018. 22:32

Cure citam vas redovito 😊 
    Vidim da ste neke personalizirane dekice spominjali , meni nevista za jedno i drugo dijete narucila ove pokrivace i bas su mi super, nije deka nego vise kao malo poplunic 
    Pticice, meni su Mammas & Pappas preee dobra bar ovako na slikama, koja im je cijena kad se sve skupi na hrpu?
    Pozdrav cure, zakon ste 💪

mmama2
    23. Studeni 2018. 22:37

Ja budem od svoje najdraze tete sivalice uzela dekicu, vise za uspomenu onako, i da mi budu sva tri gore imena 😇
    http://lulapu.blogspot.com/2018/11/prekrivac-s-aplikacijama-vito.html?m=1

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    23. Studeni 2018. 22:41

mmama2

Ok ja sam trecerotka koja je sada u soku😂😂😂 sve vi sa urednim trudnocama, koliko cesto ste kod svijeg gin na kontroli, i dal vas gleda svaki put vaginalno
    Ja sam do sada isla svaka 4-5tj ovisi kako ispadnu radni dan, svaki put brzinski vag pregled, dal je sve cvrsto i zatvoreno🙄 vaganje, tlak.. uzv 4 do sada.. krv i ostalo sada ne brojim
    Kazu mi sada frendice da njih u trudnoci nisu uopce gledali vaginalno😵😵😵 do poroda, tj ako su prosle termin

svaki pregled vaginalni, znaci pipala me i gledala uzv i onda jos uzv preko trbuha,svakih 5 tjedana

• Kani07
    23. Studeni 2018. 22:50

Klikerica

Ja sam cca na 2-3 litre vode, i 15 do 20 piškenja…

Jednostavno me tijelo traži vodu, i na taj način djelomično uspijevam održati tlak,a da ne bude prenizak… piškim toliko često da susjedi misle da nam je neispravan vodokotlić😅

Klikerica

Ja sam cca na 2-3 litre vode, i 15 do 20 piškenja…

Jednostavno me tijelo traži vodu, i na taj način djelomično uspijevam održati tlak,a da ne bude prenizak… piškim toliko često da susjedi misle da nam je neispravan vodokotlić😅

A tako nekako😂😂😂i moj tlak pred kraj 90/60

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    23. Studeni 2018. 23:14

pepe1907

Klikerica

Dok smo šetale po sajmu beba,taman smo komentirale kako cu leci i čitati brat bratu 2 sata dok sve ne pročitam…

Mina i ja , smo obišle sajam i to u vrlo malo vremena… valjda zato sto nam ne trebaju velike stvari nego samo sitnice i ukrasi. Ubuduće kada vas zovem na telefon neću se predstavljati imenom,nego Klikerica-Dilericajedino me tako svi znaju. Do sada sam vozila dianatal,aroniju,datulje,skupljala weledu,a u viši level prešla sa Interliberom i Sajmom beba. Što li je sljedeće?Pticaselico i AllieH vase su krpice na putu pa kada dodju do vas uslikajte ostatku ekipe.
    Ja sam uhvatila svoje spuzvaste rešetkice na standu Dada&Rocco i bambusove tetrice na Etheralu. Od ostalih planova sam odustala. Mama ,tata i pas su otputovali… muž se vratio. Ja sam se nasukala na kauč i sada idem čitati prethodnih 15 stranica… kaže Mina da ste danas opet zanimljive kao i obično.

Jesam ti rekla Dilerica naša ❤

Dobro si ti rekla...😅😅😅

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    23. Studeni 2018. 23:20

Odem čitat u sobu knjigu... i zovem muža iz dnevnog... doleti on ,kao šta je šta je? A ja kao njemu...
    E...oćemo se sexat,ne mogu ostat trudna?!🤣🤣🤣
    Eto ti budale! 
    Poludio je,kaze da sam skroz prolupala...

AllieH
    23. Studeni 2018. 23:21

E da, luks. Pogledala sam sad susilicu, bit ces zadovoljna, sigurna sam. Dobro ste odabrali, odlicna cijena i 🔝 za 5 godina garancije 👌🏼

Luka ❤

Ptičica
    23. Studeni 2018. 23:41

Klikerice ti si show 😂😂
    Luks da nam nije ista ginicka? Mene je isto gledala vaginalno uzv do 12 tt i vise nikako. Kaze da sve sto treba vidi abdominalno, ako sto upitno primijeti da ce gledat i "rucno". Al da nema potrebe za cackanjem. Evo slijedeci pregled sa 31tt i najavila mi je da se pripremim odjevno za cervikometriju. I to je to 🤷‍♀️ tad valjda krecu i rucni.
    Tonka cca 8000, 2u1. AS mi je sestra kupila, maxi cosi, i uz adaptere od kojih 300tinjak kuna mi idu na konstrukciju od mamas i papas.

Klikerica
    23. Studeni 2018. 23:45

Mateja91 je u trudovima,još malo i u boksu!😍😊❤🤱😚

Ptičica
    23. Studeni 2018. 23:48

Klikerica

Mateja91 je u trudovima,još malo i u boksu!😍😊❤🤱😚

Ma oleeeeee!!! Pa bilo je i vrijeme za novu zimsku pahuljicu!! ☺☺☺☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.