Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    23. Studeni 2018. 18:09

Maggie85

Figurica-bez-ziga – stavljam ti sliku za lilypie. Ako ti nije problem, javi točan termin i spol da te Klikerica uvede u tablicu.
    Patronažna – ja sam zvala prije poroda tek toliko da se predstavim, a zvali smo je prvi dan po dolasku doma i došla je isti dan (tj. mi smo došli u nedjelju, a ona je došla odmah u ponedjeljak.) Bila je još jednom, 4 dana nakon toga i tad je išlo prvo vaganje. Idući put dolazi za 5 dana. Mislim da će nakon toga doći još jednom da nam pokaže kupanje. Ako pupak otpadne za 5 dana, možda to sve obavimo pa je gotovo s dolascima.
    Barbiemama, mislim da možeš odbiti patronažnu, ali po mom mišljenju stvarno je dobro da ti dođe pokazati osnove baby handlinga i dojenja, pogotovo ako se prije oko toga nisi educirala.
    Sanja28, možeš ići roditi bilo gdje, ali čudno ako si iz Zagreba da te nije poslao u TA. Ja sam se tako kao padobranac pojavila u Merkuru kad sam mislila da mi curi plodna voda, a sve sam prije toga radila u Petrovoj, pa su mi se baš čudili i nerado su me primili na pregled. Ja bih, poučena svojim iskustvom, inzistirala na TA u Sv. Duhu, ili gdje već ti želiš, čisto da budu upoznati s tvojom situacijom prije nego im dođeš u trudovima.
    Leo, muž i ja danas smo prvi put izašli van. Išli smo u lokalni DZ na savjetovanje o dojenju i ima da ga sad rasturimo, iako je zadnjih 2-3 dana već išlo puno bolje. Još malo i bradavice će bit ko nove. Svima koji žive u Novom Zagrebu preporučam da se jave u DZ Siget savjetnici za dojenje (ne znam jel smijem imenovati) jer možete dogovoriti termin u kojem ćete potpuno besplatno moći pitati apsolutno sve što vas zanima, a i s bebom proći položaje dojenja. Ona je inače patronažna sestra, ali trenutno radi savjetovanje jer ima dodatnu edukaciju za dojenje. Mi smo danas bili 2.5 h, a mogli bi je cijeli dan slušati koliko je divna. Naravno nije bila riječ samo o dojenju već o svemu povezanom s bebačem.

Bravo💙💙 ja ne sumnjam u vas uopce

url=https://lilypie.com]

AllieH
    23. Studeni 2018. 18:11

Ptičice, prekrasan je kinderbet!! Bas bas! Mi nas sutra sastavljamo 🙌🏼 Lijepa su mi bas mamas & papas, sto nisi uzela? Vidjela sam i da je Joolz izbacio novi model, oni su nekako povezani ili sam nesto krivo shvatila. 
    nali, ja vozim i dalje najnormalnije, jutros sam cak isla sama u Osijek na kontrolu, 50km udaljenosti, ali bas mi se nije dalo vuci mamu sa sobom, muz je imao nesto na poslu bitno pa nije mogao izostati, a bas mi se islo samoj. Odvalila si glazbu i pjevala iz petnih zila 😂😂😂

Luka ❤

Mina93
    23. Studeni 2018. 18:12

Ptičica

evo naseg krevetica. Tek mi sad sjeda da cu stvarno imat moju bebicu 😳😢❤
    I skoro sam uzela danas kolica mamas i papas..skoooorooo..neznam jel mi zao ili nije sto nisam 🤔
    Du, Allie, bas ste lijepe!!

Zasto nisi? Nisam u toku 😒

Ptičica
    23. Studeni 2018. 18:23

Zato sto sam blesava. Nista nisam proucavala kolica, a mamas i papas sam vidjela uzivo u Spkitu na sajmu beba. Odusevilo me sto se sklapaju jednom rukom i to sve sa sportskim sjedalom namontiranim! A onda nisam zapamtila da ih je ijedna ovdje spomenulaa recenzije nisam citala 😒 evo i muz, (koji je (ptico baj d vej u Slavonskom Brodu) vice da sto nisam, da su i njemu mocna. Ah. Nikad necu naucit da nekad treba bit "impulzivan kupac". 

AllieH
    23. Studeni 2018. 18:38

Meni su bas prekrasna, uzmi ih! 😂

Luka ❤

• nali
    23. Studeni 2018. 18:39

Cure koje vozite, svaka vam cast, ja se jedva vozim na suvozacevom 😂🤣😆

Klikerica
    23. Studeni 2018. 18:52

Dok smo šetale po sajmu beba,taman smo komentirale kako cu leci i čitati brat bratu 2 sata dok sve ne pročitam...

Mina i ja , smo obišle sajam i to u vrlo malo vremena... valjda zato sto nam ne trebaju velike stvari nego samo sitnice i ukrasi. Ubuduće kada vas zovem na telefon neću se predstavljati imenom,nego Klikerica-Dilerica jedino me tako svi znaju. Do sada sam vozila dianatal,aroniju,datulje,skupljala weledu,a u viši level prešla sa Interliberom i Sajmom beba. Što li je sljedeće? Pticaselico i AllieH vase su krpice na putu pa kada dodju do vas uslikajte ostatku ekipe.
    Ja sam uhvatila svoje spuzvaste rešetkice na standu Dada&Rocco i bambusove tetrice na Etheralu. Od ostalih planova sam odustala. Mama ,tata i pas su otputovali... muž se vratio. Ja sam se nasukala na kauč i sada idem čitati prethodnih 15 stranica... kaže Mina da ste danas opet zanimljive kao i obično.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

luks
    23. Studeni 2018. 19:18

bome imala sam šta čitat, ja cili dan u nekom điru i oko 5 sam promislila kako nisam bila nikako danas na forumu i kako ću imat šta za čitat 😅
    Ja sam jutros morala sa malcem na nekakv pregled, pa po kući nešto pa mi mama došla na kavu... A u međuvremenu lovila online popust za sušilicu, i na kraju nisam ni kupila. Sutra ćemo otić u elipsa i sancta domenica i pogledat malo uživo. Ali dvoumimo se oko Bosch i Gorenje.
    Zadranka ja sam na duphaston 2x1 tabletu pijem, al evo samo od 33tt do 36tt pa mi ukida,da spriječi prijevremeno otvaranje jer mi je beba nisko i teška...

Lovre

luks
    23. Studeni 2018. 19:20

I da, ethereal je i u splitu imao te po par kuna popuste, ali što cure kažu, taj bambus kad ga ispod ruke osjetiš stvarno je mmmmekan. Evo ja i oprala i opeglala, pa ti ručnici i tetre  su savršeni! 

Lovre

du1988
    23. Studeni 2018. 19:44

luks

I da, ethereal je i u splitu imao te po par kuna popuste, ali što cure kažu, taj bambus kad ga ispod ruke osjetiš stvarno je mmmmekan. Evo ja i oprala i opeglala, pa ti ručnici i tetre su savršeni!

Istina! Ja neki dan ukljucila tetre iz lidla i tu jednu bambus sto imam s Ethereala-Lidlove su se poguzvale kao da ih je krava zvakala, a ova bambusova meka i samo sam ju slozila, nisam ni peglala...vrijede svake kune! Meni je zao sto nisam imala prilike opipati minky dekice da vidim je li dovoljno topla jer planiram u pocetku dekicom pokrivati. allie, je li bolja noona ili ethereal? vidim da i Mali anđeo ima.. nemam pojma koju bi narucila. maggie, super za dojenje, nadam se da i ovdje ima neka savjetnica ako zapne, ako ne.. davit cu ovdje s pitanjima 😂 ptičice, krevetic je presladak i sto se kolica tice, ja sam za njih cula same pohvale! 👌 klikerice, bar nisi sama ako se muz vratio...moj otisao u nocnu pa sam si skuhala caj i nasukala se kak ti kazes...umorila sam se danas! puse svima i hvala na komplimentima 🤗🤗😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.