evo naseg krevetica. Tek mi sad sjeda da cu stvarno imat moju bebicu 😳😢❤
I skoro sam uzela danas kolica mamas i papas..skoooorooo..neznam jel mi zao ili nije sto nisam 🤔
Du, Allie, bas ste lijepe!!
Zasto nisi? Nisam u toku 😒
Zato sto sam blesava. Nista nisam proucavala kolica, a mamas i papas sam vidjela uzivo u Spkitu na sajmu beba. Odusevilo me sto se sklapaju jednom rukom i to sve sa sportskim sjedalom namontiranim! A onda nisam zapamtila da ih je ijedna ovdje spomenulaa recenzije nisam citala 😒 evo i muz, (koji je (ptico baj d vej u Slavonskom Brodu) vice da sto nisam, da su i njemu mocna. Ah. Nikad necu naucit da nekad treba bit "impulzivan kupac".
Dok smo šetale po sajmu beba,taman smo komentirale kako cu leci i čitati brat bratu 2 sata dok sve ne pročitam...
Mina i ja , smo obišle sajam i to u vrlo malo vremena... valjda zato sto nam ne trebaju velike stvari nego samo sitnice i ukrasi. Ubuduće kada vas zovem na telefon neću se predstavljati imenom,nego Klikerica-Dilerica jedino me tako svi znaju. Do sada sam vozila dianatal,aroniju,datulje,skupljala weledu,a u viši level prešla sa Interliberom i Sajmom beba. Što li je sljedeće? Pticaselico i AllieH vase su krpice na putu pa kada dodju do vas uslikajte ostatku ekipe.
Ja sam uhvatila svoje spuzvaste rešetkice na standu Dada&Rocco i bambusove tetrice na Etheralu. Od ostalih planova sam odustala. Mama ,tata i pas su otputovali... muž se vratio. Ja sam se nasukala na kauč i sada idem čitati prethodnih 15 stranica... kaže Mina da ste danas opet zanimljive kao i obično.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
bome imala sam šta čitat, ja cili dan u nekom điru i oko 5 sam promislila kako nisam bila nikako danas na forumu i kako ću imat šta za čitat 😅
Ja sam jutros morala sa malcem na nekakv pregled, pa po kući nešto pa mi mama došla na kavu... A u međuvremenu lovila online popust za sušilicu, i na kraju nisam ni kupila. Sutra ćemo otić u elipsa i sancta domenica i pogledat malo uživo. Ali dvoumimo se oko Bosch i Gorenje.
Zadranka ja sam na duphaston 2x1 tabletu pijem, al evo samo od 33tt do 36tt pa mi ukida,da spriječi prijevremeno otvaranje jer mi je beba nisko i teška...
Lovre
I da, ethereal je i u splitu imao te po par kuna popuste, ali što cure kažu, taj bambus kad ga ispod ruke osjetiš stvarno je mmmmekan. Evo ja i oprala i opeglala, pa ti ručnici i tetre su savršeni!
Lovre
I da, ethereal je i u splitu imao te po par kuna popuste, ali što cure kažu, taj bambus kad ga ispod ruke osjetiš stvarno je mmmmekan. Evo ja i oprala i opeglala, pa ti ručnici i tetre su savršeni!
Istina! Ja neki dan ukljucila tetre iz lidla i tu jednu bambus sto imam s Ethereala-Lidlove su se poguzvale kao da ih je krava zvakala, a ova bambusova meka i samo sam ju slozila, nisam ni peglala...vrijede svake kune! Meni je zao sto nisam imala prilike opipati minky dekice da vidim je li dovoljno topla jer planiram u pocetku dekicom pokrivati. allie, je li bolja noona ili ethereal? vidim da i Mali anđeo ima.. nemam pojma koju bi narucila. maggie, super za dojenje, nadam se da i ovdje ima neka savjetnica ako zapne, ako ne.. davit cu ovdje s pitanjima 😂 ptičice, krevetic je presladak i sto se kolica tice, ja sam za njih cula same pohvale! 👌 klikerice, bar nisi sama ako se muz vratio...moj otisao u nocnu pa sam si skuhala caj i nasukala se kak ti kazes...umorila sam se danas! puse svima i hvala na komplimentima 🤗🤗😘
url=https://lilypie.com]
i da nali…pitala si za trbuh, meni je cijeli hladan 🤔 hladniji nego ostatak tijela...imam bebu pingvina 😂 a sto se voznje tice...vozim najnormalnije iako kada idemo oboje, muz vozi!
url=https://lilypie.com]
Patronažna - ja svoju nazvala i pozvala na kavu,rekoh kad si vec svaki dan tu u ulici naleti na pauzi kod nas se uvijek fino kuha,a i dobru kavu skuham... svakih nekoliko dana peku se kolači... valjda ces pogoditi pravi dan. Rekla je doci na mavicu da se upoznamo,pa da ju zovem dan prije izlaska iz rodilišta i odmah dolazi k meni. Zvučala mi je presimpatično,upisala je ime,prezime i MBO. Ono što mi je susjeda rekla je da joj je ta patronažna sredila pedijatra kojeg je željela na kvartu. Samo je poslala službeno da ima nova beba u kvartu koja će se doći upisati. To vam je možda korisna info...
M.Girl6 - samo miruj! Bravo! Navijam za tvoj svaki preležani dan...Bambus male krpice su divno mekane,i ja sam ih uzela.
Du - smijes ti meni reci da sam se ja udebelila... i jesam nema veze. Zadnja tjedna konačno jedem,ono da sam se najela prvi put od početka trudnoće. Kliker ce biti veliki dečko,nema na koga biti mal,svi su grdosije u cijeloj familiji... nitko ispod 190 cm i 100 kg. Živila nemajka! Ja sebi nisam ništa gledala jer se osjećam ogromno za probavanje... jedino u čizme stanem,ali sam u adidasu kupila mužu donji dio adidas originals trenerke na -40%...ako se tko sjeća priče o njegovoj novoj trenirci od 550 kn i mome sušenju iste u sušilici koju sada ni ja ne mogu obući ,a bila je XL.
Allie - kojih je dimenzija Noona dekica? Ja sam danas te Etheral dekice vidjela uživo,i minky su prekrasno mekane,ALI po meni ove bambus pletene ne vrijede tih novaca,niti snižene. To je moja procjena... dekica toliko mala za 200+ kn comme on?! Koliko je ova Noona dekica. Ipak je personalizirana... pa ono...to bi i platila
Bruna - ovo da spava u tvom krevetiću mi je ljubav ljubav ljubav... predirljivo!
Pepe - nemoj biti razocarana bez UZV. Sad se beba vec puuuno puta slikala... jos malo cete biti stalno zajedno i gledati se u oči svaki dan. Bitno da si ti dobro,mjere su i tako nebitne...
Nali - ja još uvijek vozim,danas sam provela u autu tipa 2 sata po gužvama,znači oprao me takav umor kad sam došla kući da su muž mama i tata odlučili da ja više ne vozim. Uhvatilo me i piškenje na putu do Mine,izletila sam na Inu, wc zauzet,ali kad je tip na blagajni vidio kako divno cupkam,odveo me u wc za zaposlenike da mu se ne upišam tamo pred pultom... mislim i ja da malo trebam ohanit od vožnje po gradskim gužvama... ali još ću pregovarati.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji