Ja danas naručila mustelu, kupku i losion jedva cekam da dođe 😊
Mina, jesi ti kaj uzela od ethernala?
Noa 💙
Narucilica sad ti slikam link. 68kn kupka, a losion 140kn 500ml
Noa 💙
Evo izvolis, samo joj zahtjev pošalješ i preko Messengera narucis, ima uvijek toga na zalihi 💙 nek naši bebani fino mirise 👶🏻
Noa 💙
Pepe,
odlicne vijesti 🤗 A pusti dr, mozes se ti otvoriti kad god, pogotovo nisko glavica. Cure, sad ste slobodne da setate, radite 😍🤗 Ako uspjevate od stomi?
Strudlice,
e znas kad me kopkalo da neko fali, ali nisam posjecivala redovno forum. Super da je sve u redu, ti si u sigurnim nedeljama vec, kad predjes 33 pogotovo 😍🤗 Javi nam se jos kada mognes.
Svjesna,
moj je dusek 120x60 - znaci i krevetac xD Ne treba veci apsolutno.
Kad ce izvjestaji iz sopingaaaa 😍 I slike 😊 Neko je postavio premeden bodic, jooj jedva cekam Bozic 🤗
A vidim masa nas je sto volii, i dekoracije kad krenu, jos sad napokon imamo i kome to sve urediti (muz govorio sta ce ti to, a ja odem i cak krpe nadjem novogodišnje hahhaha). A ja cu slaviti dva puta Bozic hahha, sa vama i onda u januaru 🤣😍 Moze? 😋 Bas me zanimaju tradicionalna jela kod vas i obicaji. Na zalost, nisam imala prilike da prisustvujem Bozicu po gregorijanskom kalendaru, iako u porodici imam dosta katolika, ali daleko svi od mene :(
Narucilica sad ti slikam link. 68kn kupka, a losion 140kn 500ml
Hvala ti, htjela sam znati radi usporedbe. Meni sestricna radi te grupne narudzbe sa cocooncenter.de, pa ce me izaci ovako:
3 kupke od 500ml cca. 120kn (za sve 3)
Sampon za tjemenicu 150ml cca 50kn
Cold krema 200ml cca 50kn
Luka ❤
Duda, hvala ti, lajkam ali nekak sam si srce zamislila makar je malo. 🙈
Mina, hvala ti puno, a je manje je, al mi je predivno, čak bi možda i bijelu tj krem zvjezdicu uzela jer su mi zvjezdice na navlakama dada&rocco. Joj bolje da slike nisam ni vidjela hehe, samo me zanima koliko bude poštarina, da ne bude vise nego jedan jastuk 😳
AllieH, dekica je super, sviđa mi se.
Mi imamo 140*70 samo zato jer nam se taj sviđao, veći je i dijete može biti u njemu do 6.god ali dovoljan je i 120*60.
A pitaj za postarinu, mislim da ti je oko 20-30kn, tako je inace posvuda.. Slatki su i mekani jastucici al iskreno po meni premali, a nisam ni pitala za cijenu.
Ja danas naručila mustelu, kupku i losion jedva cekam da dođe 😊
Mina, jesi ti kaj uzela od ethernala?
Minky dekicu mint boja i 3male tetrice bambus 😁 dekica 95, tetrice 35kn, velikih imam na bacanje, a ove bambus su premekane pa nisam mogla izdrzat da ne uzmem 😂
Klikerica je obavila veci soping i sredila narudzbe tako da ona ima sta za slikat 😁😍😁
Pepe,
odlicne vijesti 🤗 A pusti dr, mozes se ti otvoriti kad god, pogotovo nisko glavica. Cure, sad ste slobodne da setate, radite 😍🤗 Ako uspjevate od stomi?
Strudlice,
e znas kad me kopkalo da neko fali, ali nisam posjecivala redovno forum. Super da je sve u redu, ti si u sigurnim nedeljama vec, kad predjes 33 pogotovo 😍🤗 Javi nam se jos kada mognes.
Svjesna,
moj je dusek 120x60 - znaci i krevetac xD Ne treba veci apsolutno.
Kad ce izvjestaji iz sopingaaaa 😍 I slike 😊 Neko je postavio premeden bodic, jooj jedva cekam Bozic 🤗
A vidim masa nas je sto volii, i dekoracije kad krenu, jos sad napokon imamo i kome to sve urediti (muz govorio sta ce ti to, a ja odem i cak krpe nadjem novogodišnje hahhaha). A ja cu slaviti dva puta Bozic hahha, sa vama i onda u januaru 🤣😍 Moze? 😋 Bas me zanimaju tradicionalna jela kod vas i obicaji. Na zalost, nisam imala prilike da prisustvujem Bozicu po gregorijanskom kalendaru, iako u porodici imam dosta katolika, ali daleko svi od mene :(
Gegamo se, dišeno na škrge a muž kad je doma pomaže mi sa čarapama i oblačenjem donjih djelova😁
Sortiraj odgovore
Najstariji