oprostite na mom glupom pitanju, ali jel mora ta patronažna dolazit 😁😂😂
Mozes ju odbit ali ako si sigurna u to da dobro papate, rastete, cistis pupak i ostalo, znas posto ti je prvi😂😂 naravno ako dode, jednom, dva puta i ne pase ti lijepo kazes da nije potrebno da vise dolazi.
One se najave kad dolaze?il ih moras zvati?
Nazoves ju kada dodes iz rodilista, u svoji dz koji ti je najblizi.. imaju na netu brojevi
url=https://lilypie.com]
Cure evo me u kupnji krevetica, plizz hitno mi je jeste sve uzimale duzinu krevetica 120cm?? Ima li ih vecih? Ima li potrebe za vecim?
Moj je 110x60. Volila bi da je 120,al nema veze. Mislim da ti nema potrebe za vecim od 120
Duda nije bed, iskreno neznam po cemu odlucuju tko ide a tko ne na ctg. Mozda zato sto sam bila hospitalizirana, a bome ni tlak mi jucer nije bio tamo bajan. Bio je 140/90, doma je od hospitalizacije ok. Znam da je Gall samo skomentirala da je vodenjak dolje nesto...ja sam u gin ambulanti totalni idiot makar sam te struke. A meni je moja gin na onu prvu uputnicu koja ostaje kod njih napisala pregled, ctg i uzv.
A sto se tice patronazne, navodno iz bolnice javljaju patronaznoj prema tvom mjestu stanovanja ali to treba provjeriti
Ja napokon gotova sa pregledom, al sam razocarana jer mi nije gledala uzv 😏 samo vaginalni, kaze glavica je jako nisko dolje da je to dobro da ce bit brzi porod(rijeci joj se pozlatile) kaze da sam skroz zatvorena i da nece to jos skoro 🤔
Mi smo uzeli krevetic u Babyone u Munchenu dosta jeftino 140×70 je i mislim da veci od toga nije potreban. I 120 je taman velicina :)
Stigao kindac napokon i stigla Noona dekica, Dada&Rocco tek u ponedjeljak 😭
, bome si se nacekala, ali ajde, bitno da je sve ok. I nama je glavica skroz nisko, nadam se da ce i ostati 😊
Luka ❤
Nas krevetic je 125*65, takvi se vise ne proizvode ali ima madraca za kupiti. Maša će spavati u krevetiću u kojem joj je i mama pajkila ko beba 😁
Jel netko mozda kupovao baby alarm?
Duda, hvala ti, lajkam ali nekak sam si srce zamislila makar je malo. 🙈
Mina, hvala ti puno, a je manje je, al mi je predivno, čak bi možda i bijelu tj krem zvjezdicu uzela jer su mi zvjezdice na navlakama dada&rocco. Joj bolje da slike nisam ni vidjela hehe, samo me zanima koliko bude poštarina, da ne bude vise nego jedan jastuk 😳
AllieH, dekica je super, sviđa mi se.
Mi imamo 140*70 samo zato jer nam se taj sviđao, veći je i dijete može biti u njemu do 6.god ali dovoljan je i 120*60.
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji