Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    23. Studeni 2018. 11:58

Curke hvala vam 🥰💕
    AllieH, isto mrak i zgodna kao i uvijek, nema se tu puno kaj reci 😘
    Nali, želja mi je da mi se rodi 3.1. Na moj 30.rodendan, makar sam se zezala uvijek da će mi Kolinda čestitati 1.1. Hahaha 😂😂
    Tak je, nećemo se mi dati prije nove godine i obavit ćemo si sve kaj mislimo. Još bi i u kino sa dragim barem jednom otišla, kod kozmetičarke, frizerke, na koju večeru s frendovima i kumovima i tak
    Mina, ja sam pitala za jastuk. Znaci ful mali, a super? A tak mi je prekrasan i već ga mogu zamisliti s jedne strane kindija jastuk s imenom a s druge taj jastučić 💙
    Daj pliz slikajte mi ga ko bude išao ak vam se bude dalo

Noa 💙

Mina93
    23. Studeni 2018. 12:02

m.girl6

Curke hvala vam 🥰💕
    Nali, želja mi je da mi se rodi 3.1. Na moj 30.rodendan, makar sam se zezala uvijek da će mi Kolinda čestitati 1.1. Hahaha 😂😂
    Tak je, nećemo se mi dati prije nove godine i obavit ćemo si sve kaj mislimo. Još bi i u kino sa dragim barem jednom otišla, kod kozmetičarke, frizerke, na koju večeru s frendovima i kumovima i tak
    Mina, ja sam pitala za jastuk. Znaci ful mali, a super? A tak mi je prekrasan i već ga mogu zamisliti s jedne strane kindija jastuk s imenom a s druge taj jastučić 💙

Da iskreno po meni premali, to mi je vise onako da ih zaredas vise, slikam, ful je mekan minky

_svjesna
    23. Studeni 2018. 12:06

I ja sam na Utrogestanu 2 uvece vaginalno jos uvijek, rekla je da tako bude do 36 tjedana, iskreno se plasim kako cemo se otvoriti prirodno od tolikog progesterona, kazu cure koje su bile dugo na terapiji da su se jako sporo i tesko otvarale na porodu. Uvijek ima izuzetaka naravno, ali ja se toga najvise plasim. Ali sta je tu je sve za nase bebice 🤷🏽‍♀️

Duda
    23. Studeni 2018. 12:07

m.girl6

Curke hvala vam 🥰💕

Imaš ovdje npr. isto s jedne strane minky jastučić plavi, više od duplo veći, a nije samo dekorativan nego ima i funkciju..samo nije srčeko pa ne znam jel ti se uklapa u tvoju viziju 😉
    http://www.bebenova.eu/jastuk-leptir-plave-zvjezdice.html

Mina93
    23. Studeni 2018. 12:09

Mina93
    23. Studeni 2018. 12:10

zadranka86
    23. Studeni 2018. 12:11

Daj svjesna tocno me uplasi sad s tim..ono imala san porode bas lagane i brze..sad me cisto strah da budem imala problem radi dufastona da se ne budem tako otvarala...prekudam ja s njim sto prije i bacam se u akciju sa 37tj...iako kazem samo jedan pijem pa mislim da je to kao i bez njega...bass si me sad s tim strecnula🤤🤤....mogla bi i ja po caj od lista maline i datulje...hahaha

url=https://lilypie.com]

AllieH
    23. Studeni 2018. 12:20

_svjesna

I ja sam na Utrogestanu 2 uvece vaginalno jos uvijek, rekla je da tako bude do 36 tjedana, iskreno se plasim kako cemo se otvoriti prirodno od tolikog progesterona, kazu cure koje su bile dugo na terapiji da su se jako sporo i tesko otvarale na porodu. Uvijek ima izuzetaka naravno, ali ja se toga najvise plasim. Ali sta je tu je sve za nase bebice 🤷🏽‍♀️

Ne brini se, mislim da to nema nekog pravila. Evo frendica je bila na Utrogestanu skoro do samog kraja, mislim taman nekako do 34. ili 35. tt, neki dan je rodila. Ujutro je skuzila da su joj krenuli lagano trudovi, dosla u bolnicu, otvorena vec 6cm, usla u radjaonu oko 10h, rodila oko 13h, sve proslo najbolje moguce, doslovno porod za pozeljeti. Prvorotka. 

Luka ❤

_svjesna
    23. Studeni 2018. 12:21

Zadranka nije mi bila namjera 😪 
    Gle stvarno me nemoj drzat za rijec, to je od par prijateljica kojima je moja dr vodila trudnocu i isti su tretman imale i takva iskustva s otvaranjem, ali to nista ne mora da znaci, nemoj brinuti ako si dosad imala brze i lagane porode sad ce ti najlakse biti, opusteno samo. ❤️
    Cure evo me u kupnji krevetica, plizz hitno mi je jeste sve uzimale duzinu krevetica 120cm?? Ima li ih vecih? Ima li potrebe za vecim? 

AllieH
    23. Studeni 2018. 12:24

Ima 140x70, ali ako mene pitas, nema potrebe za vecim. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.