Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    23. Studeni 2018. 09:24

Jutro cure :)
    Da vam se javim nakon dugo izbivanja, još uvijek sam u bolnici bit će već dva tjedna skoro. Isključila sam se iz svega i fokusirala se na sebe i bebicu. Stanje se je za sada smirilo,samo ležim i brojim dane. Doktor kaže da izdržim još tjedan dana i mogu rodit bez ikakvog straha. Eto toliko od mene za sada.
    Vama svima želim dobre vijesti sa pregleda,svima mamicama čestitke na malim anđelima :*

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 09:26

Cure imam pitanje, dilemu, noćnu moru već zbog toga. Jel idete sve u TA? Naime ja sam pitala svog doktora i on me blijedo gledao, pretpostavljam da ne šalje svoje pacijentice, pa me pitao imam li kakvu želju, ja sam rekla da idem rodit u bolnicu po njegovom savjetu i on meni predloži Sv. Duh, a kao doktorica koja radi u bolnici će doći kod njega u ordinaciju da me pregleda i to je kao dogovoreno za onaj idući petak. Baš me zanima šta će ona reći. Jer meni je glupo doći ko padobranac i reć : e ja sam došla roditi, ali nisam nikad ovdje bila. Ili mogu?  

mmama2
    23. Studeni 2018. 09:41

Sanja28

Cure imam pitanje, dilemu, noćnu moru već zbog toga. Jel idete sve u TA? Naime ja sam pitala svog doktora i on me blijedo gledao, pretpostavljam da ne šalje svoje pacijentice, pa me pitao imam li kakvu želju, ja sam rekla da idem rodit u bolnicu po njegovom savjetu i on meni predloži Sv. Duh, a kao doktorica koja radi u bolnici će doći kod njega u ordinaciju da me pregleda i to je kao dogovoreno za onaj idući petak. Baš me zanima šta će ona reći. Jer meni je glupo doći ko padobranac i reć : e ja sam došla roditi, ali nisam nikad ovdje bila. Ili mogu?

Ja nisam bila u TA nikada, al ne iz tog razloga, jednostavno nisam stigla.. u 38tj me slala moja soc gin, ja sam u 38 rodila.. i da, dosla sam u rodiliste i rekla bok ja sam dosla rodit, a nisam nikada bila kod vas😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    23. Studeni 2018. 09:47

Jutro curee. Super za novu stranicu,i nismo vise diskriminirane mi 2019. 
    Nasmijala sam se ranom zorom na vasa javljanja u grupu hahaha.
    Klikerice i Mgirl lijepe trudnice.
    Zadranka ti si pitala za Duphaston. Ja pijem jos 3x1 i pitala sam ga do kada cu ga pit,on je rekao neka ga jos,vidjet cemo kako ce se situacija razvijat. Tako da ce mi ga sigurno do 35-36tt drzat.
    Pticice mama ti je divna,rasplakala sam se. 
    Moja je nama kupila krevetac i kolica i nesto robice i igrackica,pelene,podloge..... 
    Zaprijetila sam joj da sstvarno vise ne smije nista,al ne..... ona i dalje dolazi kako ce ovo,ono...
    Svaki put mi stan ocisti,a da ne spominjem prije nego smo se uselili kako ga je ocistila,i sada npr.napravi generalku kupatila,posto je to muzu slava tocka,kuhinju ja odrzavam,a muz je za podove,prasinu..... al jedna je mama.....

• nali
    23. Studeni 2018. 09:49

Mgirl i Klikerica zgodne 😍
    Zadranka, neznam da li ti moj odgovor pomaze, nisam na dufastonu ali sam na cyclogestu vaginalno (isto progesteron kao dufastoni) mislim da je 1000 mg dnevno.
    Mgirl i meni je strah da u srijedu kad imam pregled da me ne posalju u bolnicu posto nisam mirovala. I isto imam toooliko toga u planu za obaviti prije poroda. Ali nece, nedamo se mi. Obje cemo docekati termin. 
    pa makar rodila 1.1. da mi bandic cestita, a to mi je najveci strah. 
    Strudlice- znala sam da nam je jos netko zapeo u bolnici ali nisam se mogla sjetiti ko, kako vas je u jednom periodu bilo puno. Zelim ti sto dulje da ostanes 2u1 i javi se koji puta. Sretno.😘
    Sanja- mozes ti doci kao padobranac roditi, nitko te nece otjerati. Ja uopce ne namjeravam ici u ta, jer se dugo ceka,ne da mi se to sve.. Makar, planiram roditi privatno,ali nikad neznas, pa mozda zavrsim u drzavnoj bolnici i nece me stjerati sto nisam isla u ta.

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 09:56

nali

Mgirl i Klikerica zgodne 😍
    Zadranka, neznam da li ti moj odgovor pomaze, nisam na dufastonu ali sam na cyclogestu vaginalno (isto progesteron kao dufastoni) mislim da je 1000 mg dnevno.
    Mgirl i meni je strah da u srijedu kad imam pregled da me ne posalju u bolnicu posto nisam mirovala. I isto imam toooliko toga u planu za obaviti prije poroda. Ali nece, nedamo se mi. Obje cemo docekati termin.
    pa makar rodila 1.1. da mi bandic cestita, a to mi je najveci strah.
    Strudlice- znala sam da nam je jos netko zapeo u bolnici ali nisam se mogla sjetiti ko, kako vas je u jednom periodu bilo puno. Zelim ti sto dulje da ostanes 2u1 i javi se koji puta. Sretno.😘
    Sanja- mozes ti doci kao padobranac roditi, nitko te nece otjerati. Ja uopce ne namjeravam ici u ta, jer se dugo ceka,ne da mi se to sve.. Makar, planiram roditi privatno,ali nikad neznas, pa mozda zavrsim u drzavnoj bolnici i nece me stjerati sto nisam isla u ta.

Ma znam da, u pravu si, naravno da me neće otjerati. Ma vidjet ću uostalom šta će doktorica reći za tjedan dana. Ja se isto opterećujem bez veze. 

pepe1907
    23. Studeni 2018. 10:03

samo da javim, eto me u TA Merkur, cekam vec 1.5h a jos nisam ni bila na ctgu...😶 do 15h cu valjda bit gotova

Emily1801
    23. Studeni 2018. 10:07

Klikerica i mgirl koje zgodne buše. 😍
    Imam pitanje za vas koje ste mozda kupovale madrac. Koji uzeti? 
    I za cure koje imaju iskustva s h&m narucivanjem, za koliko vam obicno stigne posiljka? Ja sam prije tjedan dana narucila i jos nije stiglo. 

• Figurica_bez_ziga
    23. Studeni 2018. 10:23

pepe1907

samo da javim, eto me u TA Merkur, cekam vec 1.5h a jos nisam ni bila na ctgu…😶 do 15h cu valjda bit gotova

😱

Sve vise mi se svidja ona gore opcija ne odlaska u TA 😅🙈

None

AllieH
    23. Studeni 2018. 10:24

Emily, ja sam uzela Vitapur madrac za kindac, nije mi se dalo izmisljati, vjerujem da je njihov dobar i da ce posluziti. 
    Klikerice i m.girl, pa preslatke ste! 😍😍 Taman sam planirala staviti fotku, bas dugo nitko nije 😊
    Ethereal popusti su zalosni, sto reci 😤
    Moj nalaz kolposkopije/biopsije dosao i sve je super. Nikakav niskorizicni niti ikakav HPV, samo polipic koji je povezan s promjenama u trudnoci. 😅 
    Strudlice, bas smo uzasne, od toliko zena u bolnici, mi ocito nismo povezale tko nam fali. Drago mi je da si dobro i da ste jos u komadu, izgurat cete vi do kraja❤
    I meni mama upravo dosla popeglati, kod svekrve cemo na rucak, stvarno nismo ni svjesne koliko mame znace dok se ne nadjemo u ovakvim situacijama. 💕
    Sto se TA tice, kod nas salju u cca. 37. tjednu. 
    I za kraj, evo i busice 😊

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.