Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Figurica_bez_ziga
    23. Studeni 2018. 10:26

Sanja28

Cure imam pitanje, dilemu, noćnu moru već zbog toga. Jel idete sve u TA? Naime ja sam pitala svog doktora i on me blijedo gledao, pretpostavljam da ne šalje svoje pacijentice, pa me pitao imam li kakvu želju, ja sam rekla da idem rodit u bolnicu po njegovom savjetu i on meni predloži Sv. Duh, a kao doktorica koja radi u bolnici će doći kod njega u ordinaciju da me pregleda i to je kao dogovoreno za onaj idući petak. Baš me zanima šta će ona reći. Jer meni je glupo doći ko padobranac i reć : e ja sam došla roditi, ali nisam nikad ovdje bila. Ili mogu?

Ma mozes naravno 😊 Ja nisam isla kroz trudnocu u TA (UZV sam obavljala privatno) ici cu tek pred kraj prvi put (s 37 tj). 

None

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 10:26

Figurica_bez_ziga

pepe1907

samo da javim, eto me u TA Merkur, cekam vec 1.5h a jos nisam ni bila na ctgu…😶 do 15h cu valjda bit gotova

😱

Sve vise mi se svidja ona gore opcija ne odlaska u TA 😅🙈

Moj ginić izgleda ne voli isto čekanja, pa ne šalje pacijentice 😇😇

Mina93
    23. Studeni 2018. 10:27

du1988

m.girl, sad si me bas scimala s kreveticem jer smo i mi uzeli nas u adaxu, samo drugi model. Imali smo ga u planu sastaviti oko Bozica da se prozraci sve…doduse, nasa aplikacija je stigla nakon 10 dana kak su i rekli i prodavacica je napomenula da se zna dogoditi da fali koji saraf, ali ne tako cesto. Bas cu javiti dojmove. Mi smo uzeli tamo jer svi hvale kvalitetu pa kao i hrvatska proizvodnja ovo ono…ali ovo je bas neozbiljno sto govoris, nadam se da cetw rijesiti! mina, evo bas sam gledala ethereal-dekica snizena sa 100 na 95 kn, bezobrazluk! Sretno s ulovima danas! barbie, jesi gledala laptop u linksu? i na tecaju su nam rekli

Bas sajamski popusti nema sta 😂😂 strasno, al dobro svejedno mi je bilo u planu uzet ako mi se svidi nmvz za cijenu.. 

• Figurica_bez_ziga
    23. Studeni 2018. 10:28

mmama2

Dajo97

Pitanjee. A ta patronazna dolezi po mjestu stanovanja ili? Da znam sta mogu ocekivat jer sam na 2 kvarta 😫

Po mjestu stanovanja da, iz najblizeg dz, gdje ces biti sa bebom, vjerujem da neces ici tih prvih tj dca na dve lokacije sa novorodencetom.. ona ne dolazi vise od 3,4x najvise osim ako ju zoves

Ja svoju nisam zvala pa je dolazila svaka 2 dana 😂 (nije samo meni tako dolazila nego svim bebacima). Tad sam zivjela u Spanskom.

None

• Figurica_bez_ziga
    23. Studeni 2018. 10:31

Sanja28

Figurica_bez_ziga

pepe1907

samo da javim, eto me u TA Merkur, cekam vec 1.5h a jos nisam ni bila na ctgu…😶 do 15h cu valjda bit gotova

😱

Cuvaj ga i ne daj nikome 😂
    Ja sam s prvim isla na UZV u TA jer moja ginicka nema UZV. Ta cekanja su bila suluda. Ali sad sam hvala Bogu na odlicnom dopunskom od firme pa sam svaki UZV obavila besplatno privatno. Preporodila se 😁

None

• Sanja28
    23. Studeni 2018. 10:33

Figurica_bez_ziga

Sanja28

Figurica_bez_ziga

pepe1907

😱

Cuvaj ga i ne daj nikome 😂
    Ja sam s prvim isla na UZV u TA jer moja ginicka nema UZV. Ta cekanja su bila suluda. Ali sad sam hvala Bogu na odlicnom dopunskom od firme pa sam svaki UZV obavila besplatno privatno. Preporodila se 😁

Hahaha nedam 😂😂😂😂 

du1988
    23. Studeni 2018. 10:35

allie pa prezgodna 😍 strudlice, stvarno jesmo grozne...saljem zagrljaj podrske i ne sumnjam da cete izgurati do zeljenog cilja! 🤗 emily, jesu ti poslali mail da je posiljka na putu? meni je mail stigao 19., jucer su htjeli dostaviti, ali sam odgodila za danas jer me jucer nije bilo kuci. evo bas iscekujem dostavljaca, pise da bi trebao doci izmedju 11 i 12!

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    23. Studeni 2018. 10:48

Jesss ja pitala za dufaston..jer ka ja san tribala ga vec ukinut ali kako mi sestra taj put poslala par kutija i to bass na kraju ja ga nastavila ali po jednu pijem...ali ginic mi je bija reka da se mogu skinut..ali mislim da cu sad s ulaskom u 35tj.jer ionako san na toj jednoj mislim da to ni nema neki utjecaj a ginic mi je dao zeleno svjetlo jos prosli put..samo eto ja s tri smanjila na jednu ka za mi da bacam pune kutije..pa racunam jos par popit i ukinut 35 tj san u pon.i mislim da nije ni potrebno vise..zato san i pitala koliko vas da vidim tjedne i kolicinu koju pijete..

url=https://lilypie.com]

Slampo
    23. Studeni 2018. 10:49

Sto se tice patronazne, ok da dode dva-tri puta i ako je sve ok...da ne zeza. Ali ocito to ovisi i o sestri koja vas dopadne. Jucer u Vinogradskoj je od 8-11.30 dr.Gall, a kasnija dr. Kosec. Iskreno ja ih obje lajkam, kod Gall ovo bio drugi pregled a Kosec je tamo sefica. Samo do 11 moraš doci tamo ostaviti uputnicu na onom nekom stolicu, ja sam bila u pola 8 dolje, 10ak zena prije mene a bila gotova do 9, s time da je dr dosla u 8 dolje.(mene je mali zeznuo na CTG-u pa se oduzilo...)  Nadam se da nece za dva dana se javiti netko sa jako losim iskustvima ali ja jakoo zadovoljna sa TA Vinogradska.

pepe1907
    23. Studeni 2018. 11:02

mmama2

barbiemama

oprostite na mom glupom pitanju, ali jel mora ta patronažna dolazit 😁😂😂

Mozes ju odbit ali ako si sigurna u to da dobro papate, rastete, cistis pupak i ostalo, znas posto ti je prvi😂😂 naravno ako dode, jednom, dva puta i ne pase ti lijepo kazes da nije potrebno da vise dolazi.

One se najave kad dolaze?il ih moras zvati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.