Duda osjecala sam neku slabost i ujednom momentu malo nesvjestice dok sam lezala i kada sam mu to opisala rekao je da su to sve simptomi da se povisio.. Uglavnom sada cu svaki dan navece mjeriti i pratiti. Iskreno nisam ni znala da moze tako preko noci skociti jos kada mi je rekao da je previsok poguban za bebu omg
Jesss ja pitala za dufaston..jer ka ja san tribala ga vec ukinut ali kako mi sestra taj put poslala par kutija i to bass na kraju ja ga nastavila ali po jednu pijem…ali ginic mi je bija reka da se mogu skinut..ali mislim da cu sad s ulaskom u 35tj.jer ionako san na toj jednoj mislim da to ni nema neki utjecaj a ginic mi je dao zeleno svjetlo jos prosli put..samo eto ja s tri smanjila na jednu ka za mi da bacam pune kutije..pa racunam jos par popit i ukinut 35 tj san u pon.i mislim da nije ni potrebno vise..zato san i pitala koliko vas da vidim tjedne i kolicinu koju pijete..
To sto pijes jednu je toliko mala doza da mislim da nema nekog utjecaja, pila ili ne pila. Kod moje opce prakse je fora da ako neki lijek vise ne trebas pit, da ne bacas nego njoj doneses, pretpostavljam da je tako i kod gin, pa oni daju kome treba.
Allie zgodna 😍 i odlicno za nalaz
Nali stvarno nezz evo..ali svakako nekako san planirala stat saad u 35 tj.nema svrhe jedna dnevno mislim da je to isto pila ne pila...jer ja kad san gledala smanjit sestra mi sikla dvi kutije a uvik do tad jednu...reko sto cu sad..aj odlucim nema veza kao pit cu jednu jos koji tj.to je ubiti pila ne pila isto samo eto ka da mi sto manje ostane..ali ostat ce mi opet cila kutija jedna..al pitat cu mozda stvarno moze tako da in to donesem..nisan se susretala s tim obicno san uvik sve popila a ovo sad ispalo totalno ne planski...
url=https://lilypie.com]
Ajme, pa da sam sama morala izabrati dvije doktorice, njih dvije bi izabrala! ☺
Znam sve kako ide, hvala ti (bila tamo više puta u prvoj polovici trudnoće). Ja planiram doći oko 7 odmah pa koliko bude trebalo čekati, čekam, nemamo izbora.. Jel tebi bio prvi pregled tamo i odmah rade ctg? Il ovisi u kojem si tjednu možda.. Ja sam tjedan iza tebe pa moguće da će ga raditi drugi put.. Ma kako bude 😁 Bitno da je sve ok ☺
Opet mi nije citirao, baš sam smotana.. Slampo 😉
Allie, zgodna kao uvijek! ☺
Štrudlice, drži se..i dobro činiš, misli samo na vas i bit će sve dobro..
Promjer srceka iz etherala je nekih 20cm, nzn koja je pitala, iskreno mali su po meni..
Nali stvarno nezz evo..ali svakako nekako san planirala stat saad u 35 tj.nema svrhe jedna dnevno mislim da je to isto pila ne pila…jer ja kad san gledala smanjit sestra mi sikla dvi kutije a uvik do tad jednu…reko sto cu sad..aj odlucim nema veza kao pit cu jednu jos koji tj.to je ubiti pila ne pila isto samo eto ka da mi sto manje ostane..ali ostat ce mi opet cila kutija jedna..al pitat cu mozda stvarno moze tako da in to donesem..nisan se susretala s tim obicno san uvik sve popila a ovo sad ispalo totalno ne planski…
Ja sam ti pisala već o tome, ako se sjećaš..meni je smanjila kratko na 2, 1 dnevno sam pila nekih 10 dana i sad već mjesec dana ne pijem, znači u 32. tjednu prestala. Ja bi isto dala sestri ostatak tableta, inače ne volim tablete pa ne pijem ako ne moram..
Curke sretno danas na pregledima i da cim prije dodete na red.
Mene tjesi kad me popodne naruci da dodem,izmjeri mi tlak i stanem na vagu pa me odma posalje na ctg i poslije cekam do 10 minuta doktoricu. Tak da uglavnom ne cekam dugo. Nadam se da ne bude one starije zenice od zadnji put koja mi je vadila krv🙈 Pospricala je sve u krugu od metar😂
Moguce da mi je i ovo zadnji pregled prije poroda kod moje doktorice.
Jedna je u bolnici,samo pozitiva i ostati u glavi jaka.Sve bude ok 😊
Duda sicam se nesto daaa...mene sestra zeznula tad kad san ka trebala pocet smanjivat trebala je niva kutija i ona posalje dvi..i ja ka sto cu aj reko s tri na dvi s dvi na jednu i sad ru jednu furam vec dva tjedna bice..nekako mi i glupo pit vise jer evo 35tj je tu a dr.samo san na jednoj..pa cu ja tu jednu na pola par dana da ne bude sad odjednom cisto eto par dana i to je to...a u utorak iden na kontrl.pa ki se sitam pitat cu bass sestru da im dam tu jednu kutiju...jer sto ce meni a propast ce mi....bez veze..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji