Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Figurica_bez_ziga
    23. Studeni 2018. 08:12

Jutro curke! Ja sam tu uletila kao padobranac i nikako da vas sve pohvatam 🙈
    Sto se akcija tice u DM-u su sad Chicco ulosci na 10% popusta ako nekome treba.
    I pitanje-koliko cesto dolazi patronazna? I kad joj se treba javiti? Kad rodim ili prije (sad sam 34+)? 🤔 Meni je s prvim dolazila svaka 2 dana (sto je meni bilo iznimno frustrirajuce i stresno-vaganje svaka 2 dana i jel dobio na kilazi, jel gram manje dobio nego prije 2 dana, hoce se pokakat prije nego ona dodje pa ce odmah imat manje i sl.) ali sad smo na drugom kraju ZG pa ne znam jel to uobicajeno da se odmah pripremim ili je moja bila ultra nadobudna 😂
    I jedno glupo pitanje: jel ima koja dobra dusa da mi objasni kako se dolje stavi ovo koliko si trudna? 🙈🙈🙈

None

Ana89
    23. Studeni 2018. 08:21

Salatica9192

Ptico,
    38 nedelja 😍😍😍🤗🤗🤗 Ana, pratis li je haha. Jos uvijek pratim svoje nedelje 🤣
    Black Friday, a meni plata treba leci, ali sta mi znaci, spisak: toalet papir, ulosci, pelene, truleks spuzvica, itd, hahahhahaa, ne treba mi Black Friday za to 🤣🤣🤣 ali radujem se i tom odlasku vcrs, ako se unormale babe, pa im ne bude problem pola sata cuvati..
    Ko sta kupuje dobro? Da skrenem misli malo (previse vam kukam, isprepada vas, sve je stvar organizacije samo cure - to je spas i direktna komunikacija, sto je Maggie opisivala).

A da, znam da bih bila punih 38 danas. Organizacija je pola posla. Nisam toliko iscrpljena kad je sve po rasporedu 😀😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    23. Studeni 2018. 08:40

Jutro cure, mislila sam da je neka rodila s obzirom koliko sam imala zaostataka 😂 kad ono samo nespavalice 🤗
    Naravno da sam pola tog vec zaboravila.. 
    Prvo cestitke na okruglim tjednima ❤️ mislim da sam popratila par okruglih 😁
    Dekice imam par, al sad cemo vidit koliki popust daje etheral, bilo mi je u planu uzet jos kod njih jednu 😍
    Pelene uzela pampers premium i za bolnicu i kad je bila akcije 2+1 tako da sam se lagano opremila, nadam se da ce pasat inace prodajem na njuskalu 😂😂 mislim da je sad u dmu isto 2+1 na njih  a na obicne pampers zelene da se dobije mali rucnik..
    Du bas mi jr zao za kinder 😒 nadam se da cete to uspit sredit na vrijeme 🤗
    Barbie spremaj se mogla bi biti beba no 11 😁😘
    Tablica preslatka popunjena  nakon 6mj sta su decki bili u vodstvu stalnom, sad cure presisale 😍
    Patronaza nisam jos zvala, al mislim da sam nasla koja ide u moju ulicu, tj dvije su jer je duga ulica, al pisu brojevi otprilike pa cu nazvat onu koju mislim da me dopada, kaze mi frendica tu iz kvarta da mogu nazvat ranije prije poroda i da dodje doma da vidi jel sve imas i tak malo da se upoznas  onda jr zoves dan kad izlazis iz bolnice i ona ti dodje sutradan ako se ne varam.. A sad nzn svakih koliko dana dolazi onda..
    Eto pola zaboravih pa je to to zasad 😂

Mina93
    23. Studeni 2018. 08:41

I da sretan soping svima dns 😁 i javite ulove 😉

Mina93
    23. Studeni 2018. 08:42

I vidjeh slatko bozicno odijelce 😍 ja sam narucila jedan na ebayu i jedva cekam da dodje, oprat cu ga 15puta 😂

Mina93
    23. Studeni 2018. 08:43

To nam je isto stiglo sa ebaya, jedna mala uspomenica 😍

barbiemama
    23. Studeni 2018. 08:45

oprostite na mom glupom pitanju, ali jel mora ta patronažna dolazit 😁😂😂

du1988
    23. Studeni 2018. 08:47

m.girl, sad si me bas scimala s kreveticem jer smo i mi uzeli nas u adaxu, samo drugi model. Imali smo ga u planu sastaviti oko Bozica da se prozraci sve...doduse, nasa aplikacija je stigla nakon 10 dana kak su i rekli i prodavacica je napomenula da se zna dogoditi da fali koji saraf, ali ne tako cesto. Bas cu javiti dojmove. Mi smo uzeli tamo jer svi hvale kvalitetu pa kao i hrvatska proizvodnja ovo ono...ali ovo je bas neozbiljno sto govoris, nadam se da cetw rijesiti! mina, evo bas sam gledala ethereal-dekica snizena sa 100 na 95 kn, bezobrazluk! Sretno s ulovima danas! barbie, jesi gledala laptop u linksu? i na tecaju su nam rekli 

du1988
    23. Studeni 2018. 08:48

ode post...na tecaju su nam rekli da imas pravo odbiti patronaznu 😊

m.girl6
    23. Studeni 2018. 08:50

AllieH, bome da, gori su od Lesnine. 😔 nadam se da će danas muž uspjeti rješiti to s njima. Kupiš nekaj malo bolje i skuplje platiš kad na kraju dobiješ ništa, žalosno. 
    Barbie, mislim da si ti sljedeća draga 👶🏻💙
    Nali, to mi je najdraže kad mi netko kaže pa spavaj sad dok možeš, a daj me nemoj sa savjetima milim te pa ne spavam zadnjih mj dana kak treba 😳
    I da, tak sam si i ja nekak zacrtala posto smo sad u 33., mislim si samo da do 36. Izguram tj hoću biti za Božić domeka jel imam još planova do poroda kaj bi htjela pa se nadam da će mi se željica ispuniti i da me neće 3.12. ostaviti u Petrovoj. Zato ću i dalje strogo mirovati 😊🥰

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.