Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    07. Prosinac 2018. 22:53

E znala sam da sam nešto zaboravila... Pitanje za postojeće mame ili one koje su unaprijed planirale... Gdje ima za kupiti roba za dojilje? Mislim na majice koje se lako rastvore ako smo negdje vani, tako da mi ne mora cijeli trbuh biti na vidjelu. 
    Idem sad Googlat, vjerojatno se može naručiti, ali voljena bih ipak na licu mjesta probati.

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 22:57

Nunii

I mene su iznenadile bolnice u Njemackoj.
    Dok sam dobila menu ostala sam onak 😯😯 I fina hrana bila cak,samo meni preveliki razmak izmedu obroka.
    Radaone izgledaju ko hoteli,sestre i doktori su ljubazni i nema nadrkanih faca i da pacijent trpi. Puno su njezniji kod pregleda. Stvarno se trude da se osjecas ugodnije. E sad samo cekam iskustvo s poroda. Pitala sam dal rade ciscenje prije i rekli su ne. To mi je bilo najgore valjda i najvise me toga bilo strah.
    Nema tecaja za muza da bude na porodu,nema pritiska. Malo mi je lakse zbog tih nekih stvari. Danas mi bas nije bilo svejedno dok znam da sam blizu termina i onda cujem zenu da vristi. Mislim da sam mini infarkt imala 😂

Ma dajjj sta se bojis hehehhe pa nekw vriste neke ne ... Neke namjerno vriste jer zele pozornost.. 
    Samo.laganini hahah ja sam skroz pozitivna i uopce ne mislim na porod hahaha a kazem danas muzu reko bas sam ono flegma  a kad me copi tada bude vec kasno ... Ni sama neznam kako mi to uspjeva da me ne pere strah i nocne more... Moras si postaviti  da ti bude porod ko iz bajke i da cemk roditi u De i da nam bude lijepo heh jer kako kazes ovdje su njezniji nema prisilnog poroda sve ide svojim tokom mozes i u kadi roditi oni to lagano odradjujj ... 

• Nikoll
    07. Prosinac 2018. 23:00

Strudlica

Nikoll

Strudlica

Nikoll to mi zvuči bolje nego kod Podobnikapa mi zbilja živimo u srednjem vijeku, kod nas ne da nema wc papira nego te hrane da kad iziđeš iz bolnice da budeš s kilažom u minusu

Kod njega se masno placa …ovo je obicna bolnica .. a da ne pricam kako je uredjena … Ja znam da nista ne mjenja stavr da ce porod boliti da se poradjas i u pozlacenoj bol. Al mislim da svatkk zasluzuje humane uvjete … Mene ovo iznenadilo jer sam rodila prvo u Perovoj i sve je bilo ok dok me nisu zgurali na neki kat di budu majke doilje ja sam spavala u prasnjavjoj sobi sa paucinom zastori strunuli od sunca wc nema ni tople vode ni svjetla plocice napuknite mozes se razrezat nwsto prestrasno … A vizite ni na vidiku … Horor… I sad ovo nestl predivno…

Stvarno mi filmski i zvuči…upravo tako žena treba imati dostojanstven boravak u bolnici, da se osjećaš da su tu svi za tebe,a ne da si samo broj. Ja bi bila zadovoljna da nam očiste sobe i kupaone temeljito i redovito, a ne da na odjelu pokupiš bakteriju od "čistoće", a sve drugo bi mi bilo samo bonus

Ovdje ciste svaki dan i pune te ormarice i sto mogu potvrditi ne ciste jednom krpom sve nego imaju oooogromna kolica sa razno raznih krpa svaka krpa je za jedno kad je iskoristi ide u odredjenu kantu i vise se ne koristi i tako u svakoj sobi nova i cista ... Po bojama su te krpe ... Ja sam dugo lezala pa sam to skuzila ... 

Nunii
    07. Prosinac 2018. 23:06

Evo bas sam primjetila da u toj bolnici je wc koma. Izgleda cisto,ali smrdi uzasno.
    Rodila ja u De ili Hr uvijek mogu naletjeti na uzasne babice ili doktore. Nitko mi ne garantira da mi porod bude lagan i da budem uzivala.
    Tu forsiraju prirodno. Nikad ne znas kaj te ceka. Imaju svoju praksu kak imaju i ovi u Hr. Nekima je i  u Hr porod predivan i bajka.  
    :)

pepillu
    07. Prosinac 2018. 23:09

Sto se tice tog disanja tijekom poroda, ja ne znam al ja sam mislila da nas to na tečaju uče ili bar objasne?? Kad gledam ove američke filmove uvijek budu vježbe disanja na tečajevima 😄  
    Zapravo mislim da je to jako bitno znati za porod al eto mozda se i varam 🤷🏻‍♀️

mmama2
    07. Prosinac 2018. 23:17

Maggie85

E znala sam da sam nešto zaboravila… Pitanje za postojeće mame ili one koje su unaprijed planirale… Gdje ima za kupiti roba za dojilje? Mislim na majice koje se lako rastvore ako smo negdje vani, tako da mi ne mora cijeli trbuh biti na vidjelu.
    Idem sad Googlat, vjerojatno se može naručiti, ali voljena bih ipak na licu mjesta probati.

Nemoj kupovat bas za dojilje namjenjeno jer je naravo 6x skuplje zbog namjene same🙄🙄 gdje inace kupujes robu vidi da ti je na gumbice da ima mrvu veci izrez ili da je full rastezljivo ... moja sisa je uvijek isla odozgora van😂😂😂

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    07. Prosinac 2018. 23:20

Peppilu...disanje je jakooo bitno jakoo puno si sa prabilnim dusanjem mozes olaksati..ja nikad nisam isal na teceve nit probavala to disanje ono je doslo spontano samo od sebe tjekom poroda..jednostavno tjelo mi ke samo pocelo disati na taj nacin da sebu samoj olaksam bolove..nezz evo ja nit malo mikad nisam razmisljala o nicem u vezi poroda nit se bojala nit opterecivala...straha nikad nisal imala uvik san isla opustena spremna na to da ce bolit i imam jaku toleranciju na bol..ono isla san sigurna u sebe sa nekim stavom i nezz dali su zato moji porodi bili idealni ili se tako poklopilo..evo i sad ni malo ne razmisljam o tome nit brinem..znam da ce bolit i da cu izdrzat...a sve drugo mi dolazi prirodno ne olterecujem se nit san prvi put nit dosanjem nit dojenjem nicim zaista..tako da samo opusteno i disenje je jakooo bitno ali evo ako triba mozes i probati malo vjezbati ako mislus nor da nece znat..nismo svi isti ima zena koje to ni ne znaju pravilno disat tiskat i slicnoo..sve smo mi razlicite kao i trudnoce i nicim se nije cudit...pa tako ni manjim i vecim bebama....nismo ni mi svi vanka isti...I NE BI BILO DOBRO DA I JESMO😚...samo opusteno...

url=https://lilypie.com]

• Nikoll
    08. Prosinac 2018. 00:17

Nunii

Evo bas sam primjetila da u toj bolnici je wc koma. Izgleda cisto,ali smrdi uzasno.
    Rodila ja u De ili Hr uvijek mogu naletjeti na uzasne babice ili doktore. Nitko mi ne garantira da mi porod bude lagan i da budem uzivala.
    Tu forsiraju prirodno. Nikad ne znas kaj te ceka. Imaju svoju praksu kak imaju i ovi u Hr. Nekima je i u Hr porod predivan i bajka.
    :)

Istina nema nikad garancije meni je porod bio i u Hr super zato gledam sve sa pozitivom ...nekako je lakse ..mogu ti reci meni je prva trudnoca od prvog ttrna bila koma a zastoo?? Zato je jer su svi dr billi negativni bezobrazni i umjesto da budem mirna kad dodjem sa pregleda ja sam jos vise pod strahom i naravno sve je to utjecalo na moju trudnocu i rodila sam u 34tj a sad je toliko pozitivno i ja sama sam odlucila da ce sve biti pozitivno i evo dogurala sam do 36 +3 osjecam se super .. ;) ja nam zelim brz i sto manje bolan porod ..;)

pepillu
    08. Prosinac 2018. 00:40

Ja racunam isto da ce doci spontano, iako ko zna 😅 i nije me strah poroda, jedino sto je meni ono bas ajmeee je to rizanje ili pucanje pa to šivanje na zivo jer koliko sam skuzila sve cure do sada ovde su na zivo šivane 😭😭

Ptičica
    08. Prosinac 2018. 04:35

Meni se cini da nitko nije na zivo sivan.🤨 Svi su imali lokalnu anesteziju. Ako sam u krivu, mea culpa. Ali lokalnu anesteziju imas pravo i zahtjevat ukoliko ti ju ne nude. Ja sam na proslom imala "mali milijun" savova, dobila dvije lokalne zbog duzine rezova. Nekako mi to nije ostao big deal u memoriji 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.