Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    23. Studeni 2018. 07:22

Jutro curke 🤗
    Peeetak je i vikend pocinje, al prvo shopping i black friday 😍😍
    Ja se super naspavala sinoc 😊
    Pticice mama ti je divna ❤ 
    Allie vijenac je bas dobar, nije kicast kakvi se inace mogu kupit 😊 danas je veliki dan za tebe, dostave sa svih strana. Javi jel sve stiglo i kak izgleda 🤗
    Du bas ne mogu vjerovat za adax 😢 meni su oni bili preskupi iako podrzavam hrvatsku proizvodnju. Nekako nisam dobila dobar feeling tamo pa smo se na kraju odlucili uzet krevetic na drugom mjestu 😊
    Curke cestitam svima na velikim tjednima, to je super i svaki dan nam znaci 🤗
    Barbie ti si deff blizu, bas me zanima kaj ce ti rec na kontroli, kad ono ides? Mene isto boli ali ne toliko jako i ne bas tako cesto. Ajme prenijet cu 😢 jel osjetis i lazne trudove ili samo bolove?
    Ah ta zgaravica, moja najbolja prijateljica u trudnoci. Meni jedino pomaze Rennie, ovo drugo je sve kratkog vijeka 😢
    Mene mala toliko udara i mice se da je nekada bas jako bolno 😅 sinoc me bas izudarala, mislila sam da ce kroz pupak van 😂
    Kakvi su planovi za vikend?  Ja cu danas po masinu u elipso, beko je na 15%, usisavac i jos par ducana u citiju. Dolazi muz predvečer i bas se veselim 😍 nismo se vidjeli cjeli tjedan 😅

Ptičica
    23. Studeni 2018. 07:27

Jeeeej, stize splićo u Zg svojim curama ☺☺ kad ce moj splico kuci..😢😂😂😂

Salatica9192
    23. Studeni 2018. 07:31

Ptico, 
    38 nedelja 😍😍😍🤗🤗🤗 Ana, pratis li je haha. Jos uvijek pratim svoje nedelje 🤣
    Black Friday, a meni plata treba leci, ali sta mi znaci, spisak: toalet papir, ulosci, pelene, truleks spuzvica, itd, hahahhahaa, ne treba mi Black Friday za to 🤣🤣🤣 ali radujem se i tom odlasku vcrs, ako se unormale babe, pa im ne bude problem pola sata cuvati.. 
    Ko sta kupuje dobro? Da skrenem misli malo (previse vam kukam, isprepada vas, sve je stvar organizacije samo cure - to je spas i direktna komunikacija, sto je Maggie opisivala). 

Pticaselicazgst
    23. Studeni 2018. 07:33

Ptičica

Jeeeej, stize splićo u Zg svojim curama ☺☺ kad ce moj splico kuci..😢😂😂😂

Hihi daaa jako mu se veselimo ❤a di je tvoj Splico? Ako je u zg moj muz ce ga dovest u nedjelju u st 😂

Pticaselicazgst
    23. Studeni 2018. 07:36

Salatica9192

Ptico,
    38 nedelja 😍😍😍🤗🤗🤗 Ana, pratis li je haha. Jos uvijek pratim svoje nedelje 🤣
    Black Friday, a meni plata treba leci, ali sta mi znaci, spisak: toalet papir, ulosci, pelene, truleks spuzvica, itd, hahahhahaa, ne treba mi Black Friday za to 🤣🤣🤣 ali radujem se i tom odlasku vcrs, ako se unormale babe, pa im ne bude problem pola sata cuvati..
    Ko sta kupuje dobro? Da skrenem misli malo (previse vam kukam, isprepada vas, sve je stvar organizacije samo cure - to je spas i direktna komunikacija, sto je Maggie opisivala).

Da Salatice moja si vidla, 38 😍 ja ti to jos ne vjerujem.😊 nekad bi se odmah mjenjala s vama, ne mogu docekat da je vidim. 🤩
    Ja mislim da ti skroz dobro sve radis,snalazis se najbolje sto mozes, brines se, pitas mame nase sa iskustvom. A najvaznije od svega vidi se od aviona da je obozavas a to je ono najbitnije 😍❤ tako da bit ce ona super cura cim ima takvu mamu ❤

Pticaselicazgst
    23. Studeni 2018. 07:48

Ako nekog zanimaju stokke kolica 

• nali
    23. Studeni 2018. 07:52

Ako koja ide na sajam beba, molim da napise sto sam propustila 😁
    I sretno shoppingu za BF,javite svoje ulove. Ja za sada nisam nasla nista pametno,razocarana sam malo. 

Ana89
    23. Studeni 2018. 08:06

Mamica2

Juhu
    Dok sam sve iscitala mislila bar 2 bebe a ono nista
    Vjerovatno sam puno toga pozaboravljala pa eto kratko samo
    Pticice svaka cast za mamu
    Krepala na komentar od Barbie i Salatice na ovom dijelu
    Salatice obje babe posjedi i reci sad je dosta, dajte malo da uzivamo sami
    Netko je bio na pregledu i sve je ok, bravo
    Bravo za mame i tate sto pomazu
    Ono oticanje zaboravih kod koga nije za zezat se
    Mene kod skoka tlaka boli glava najcesce, ozada, plus jucer slabost i vrtoglavica
    Nali jesi ti na methyldopi s tim tlakom?
    Ana jesi ti jos na terapiji i kako tlak

Tlakomjer pokazuje moje niske vrijednosti. Skinuli su mi terapiju, ali moram pratiti tlak.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    23. Studeni 2018. 08:07

Pticaselica, u pon mi je kontrola u TA. i mene zanima što će mi reć. osjećam baš lagane menstrualne bolove skoro stalno, pa se pred večer pojačaju. i tu i tamo neka štrecanja i zatezanja jako nisko. a mali me kicka sve u 16 i baš se puno vrpolji.

i ja očekujem detaljan izvještaj iz shoppinga. ne brinem, znam da će Klikerica biti detaljna 😘

• Teatoni
    23. Studeni 2018. 08:10

Curke dobro jutro 😊
    Nadam se da ste se naspavale ja bas i nisam 😏
    Sretno svima na pregledima danas i ocekujemo lijepe vijesti. 😊😊
    Moram vam se pozaliti na uzasnu bol u zdjelici i kukovima koja traje od jucer. Boli dok lezim, boli dok sjedim, boli dok stojim. Neznam vise kako bi se namjestila. Svaki dan mi postaje sve vise neugodno i bolno i stvarno se iskreno nadam da ce mala uskoro van. 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.