Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    23. Studeni 2018. 05:29

E da, jučer krenuo muž sastavljati krevetić i totalno razočarenje. :( pola sarafa nismo dobili, pola rupa nisu izbušili sa strane na stranicama a ni aplikaciju medo nisu poslali. Uzeli ga u adaxu i čekali 45 dana, i nije da smo ga malo platili. Danas on poslije posla ide u centar i u kod njih u tvornicu, prežalosno. Hrvatska firma šta ćeš, ne možemo mi uspjeti nikako 😞

Noa 💙

barbiemama
    23. Studeni 2018. 05:50

ubi i mene žgaravica 😱😪 prije spavanja sam pojela dva reda čokolade i odmah se pojavila. ni Rennie ne pomaže 🤪

AllieH
    23. Studeni 2018. 06:37

Jutro cure! 💕
    BellaLuna, vijenac je iz cvjecarne Cvjetna Galerija Oh La La - Osijek. Mislim i da salju kud treba. 😊
    Du, Ethereal minky je super topla, a danas mi stize i Noona personalizirana dekica, pa ti javim dojmove. 
    MareiKate, ja sam zasad uzela 1 paket Premium Carea, strah me natrpavat se ako nam slucajno ne budu pasale, evo frendica rodila i kaze nikako joj ne odgovaraju. 
    m.girl, ne mogu vjerovati za krevetic, pa gori su i od Lesnine 🤦🏽‍♀️

Luka ❤

barbiemama
    23. Studeni 2018. 06:47

i ja sam uzela samo jedan paket Pampers Premium Care 2-5 kg. onomad na sniženju u Mulleru.

drže me sve više ti menstrualni bolovi. lagano kroz cijeli dan sad već. ne znam koliko dugo mogu još tako. možda i 100 god. nemam iskustva s tim koliko mom tijelu treba. ali sam iscrpljena zadnja 2-3 tjedna i nadoknadila sam za cijelu relativno pokretnu i simptomi free trudnoću. 

barbiemama
    23. Studeni 2018. 06:50

Lesninu ne bih naručila preko neta da mi nude bespla. grozni su. samo ono što mogu sa sobom iz dućana ponijeti 😁 a nemam komentara za krevetić iz Adaxa. stvarno koma. dobro da ste išli slagati na vrijeme i uočili. 

• nali
    23. Studeni 2018. 07:00

Jutro curke,zao mi je za vase zgaravice, bolove, neprospavanu noc,krevetice.. 😣 Sve krivo nesto krenulo. Nadam se da ide na bolje 🤗
    Ja sam svakih 40min do sat vremena morala ici piskit. Ne kuzim vise, ovo nije  normalno. Ko da me neko tuko sam umorna od tog isprekidanog spavanja. Ak mi jos jednom netko kaze "naspavaj se sad ti u trudnoci, kasnije neces moc" pogodit cu ga necim. 😔

• nali
    23. Studeni 2018. 07:05

Nego, ajmo s pozitivom. Danasnji dan mi je vec jako dugo zaokruzen na kalendaru, kao neka psiholoska granica do kad moram izdrzati 2u1. 33.tjedan 😊😊
    Ne mogu vjerovati da smo toliko izdrzali. Sad postavljam novu granicu 35 tjedana 😁😁😁 Nema ti bebo van do tad.

Mamica2
    23. Studeni 2018. 07:06

nali

Pticice mame su zakon. Svaka cast mami ❤️Jako me tvoja prica podsjeca na moju. Isto sve zivo kupuje, odkad sam se preselila od sveki,svaki dan mi rucak donese da ja sto vise mirujem. Pocistila,sterilizirala cijeli stan. I nakon 30 godina, mame se i dalje zrtvuju i nije im nista tesko ❤️
    Mamica2jesam, vec mjesecima. Ti isto?

Nisam jos ovaj put
    Prvu trudnocu sam bila a za sada se drzim osim kojeg skoka tu i tamo pazim se samo s neslanom dijetom

Ptičica
    23. Studeni 2018. 07:18

Jutro!
    Pticica je grumpy. Spavala sam od 4 do sad. Da je meni moj muzic ovdje, masazom listova bi me uspavao 😫
    Hehe. Ajmo okrenut plocu. Spavat cu popodne. Danas je lijepi novi dan. Idemo po krevetic. I po rennie 😂 
    Allie svakako javi za dekicu i stavi sliju. 😊

Duda
    23. Studeni 2018. 07:21

Dobro jutro ☺
    Enna, pisala sam baš curama zadnja dva dana o nekim svojim poteškoćama i pitala može li to biti od višeg tlaka. I ja cijelo vrijeme imam skroz nizak. Jesi li ti osjetila tu promjenu, imaš li kakve simptome?
    Slampo, bodi je baš sladak..i ja sam mislila uzet taj al nije bilo niti jednog.. Koji doktor ti je bio jučer u TA? Ja idem sljedeći četvrtak..
    Joj kad čitam da su vam se spustili trbuščići i za menstrualne bolove..znači da se bliži sve (iako se nekom ne spusti do dana poroda).. Ja jedva čekam primjetiti da mi se približava taj dan, predugo mi traje trudnoća jer sam većinu morala strogo mirovati..
    Sretno danas svima u shopingiranju i netko ima pregled pa sretnooo ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.