Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    04. Prosinac 2018. 07:37

Nikoll

Pozdrav curke ,ja sam ovdje nova.,,brojimo 35+5 nadam se da cu izgurat do 37tj. Cijeli 11mj sam provela u bolnici necu sada negativno jer kako sam sve ovo citala jako ste pozitivne i to je ono sto nam svakoj treba..nego zelim s vama podjeliti nesto sto sam nekin dan saznala na kontroli … Znaci imam curicu od 3,5g i kad sam ostala trudna cim je dr . Vidjela spol odmah je rekla da nam stize seka.. bili smo prestretni i pripremili se mi za seku naravno sve imam od kcerek robicu al nesto smo kupili i nadopunili jer prva je bila proljetma bebab a ova nam curkam zimska … I lijepo mi sve kupili tako malomse gustirali i naravno kupili smo novu as u lila boji … Da bi ja zavrsila u bolnici i sad kad su me pustali iz bolnice kazi oni meni ,,eto djecak vam dobro napreduje sve je uredu mozete ici kuci … Ja sama se sokorala reko molim DJECAK???? cijelo vrijeme je cura sad DECKO reko jel vi dobro vidite … Ja sam jos pod sokom a muz nemze vjerovat pa je trezio tu dr da s njom porazgovara … Ljudi moji dal je moguce da se na svakom uzv vidi da je cura inna kraju mi u bol.kazi decko … Naravmo mi smo presretniiiiiii al zamislite da sam na samom poriodu saznala …. E sad lijepo moram prodat svu mirisljavu i opranu popeglanu novu robicu i naravno Lila as … I sto prije se oslkrbiti muskm stavrima … Eto zasad je to od mene … Idem pokusat zaspat vec nekoliko noci ne spavam sve me boli i muci zgaravica :(

Nazalost, to se dogadja, pogotovo ako ti doktor nema najbolju opremu, a pisko se nije ocito pokazao. 
    Cure, sretno danas!
    Duda, umirem na sarmu, i kod nas se tako pakira 😂

Luka ❤

MareiKate
    04. Prosinac 2018. 08:23

Jutro cure!
    Nikol, meni je prijatelj prije mjesec dana dobio sina, a čekali su curku 9 mjeseci! Gledaj to s vedrije strane, ipak imate vremena ispraviti garderobu i AS, mogli ste imati na porodu kinder surprise 😁

zadranka86
    04. Prosinac 2018. 08:28

Jutro curee...ja taman marendala i ispijam sakicu caja....noc mi je prosla super evo vec dvi noci bez onih strasnih grceva i odma se bolje spava...pocela san i ja mjesecarit po dva puta u vc...jucer san bezz da vam lazem jedno sugurno 20puta isla piskit..imala san dole bass pritisak....etoooo...ode vrime uzasss..kisa tmurno ma strasnooo....cujemo se kasnije odoh sad malo citati jer ovo je vrime kad je rezer.samo za mene..curau sk.muz radi mlada spava....☺pozdravljamm

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    04. Prosinac 2018. 09:17

Dobro jutro svima :)
    Nakon dužeg izbivanja želim svima čestitati na bebicama  Naravno da mi treba da pohvatam uopće što se ovdje događalo.

Jučer smo izišli iz bolnice nakon 3 tjedna borbe. I dalje strogo mirovanje i brojiti dan po dan kolko izdržimo 2u1. Bolje da ne pišem o tome kolko te bolnica psihičko iscrpi i čega se nagledaš. Ali eto od 31 tjedna prešli smo 34 i sada smo u sigurnim tjednima i konačno mogu odahnuti da i ako krene porod bit će s bebom sve dobro.

AllieH
    04. Prosinac 2018. 09:25

Strudlica

Dobro jutro svima :)
    Nakon dužeg izbivanja želim svima čestitati na bebicamaNaravno da mi treba da pohvatam uopće što se ovdje događalo.

Jučer smo izišli iz bolnice nakon 3 tjedna borbe. I dalje strogo mirovanje i brojiti dan po dan kolko izdržimo 2u1. Bolje da ne pišem o tome kolko te bolnica psihičko iscrpi i čega se nagledaš. Ali eto od 31 tjedna prešli smo 34 i sada smo u sigurnim tjednima i konačno mogu odahnuti da i ako krene porod bit će s bebom sve dobro.

Ajme Bogu hvala!! Stalno cekam kad ces se javiti, pa gledam na fejs, pa nista. Super ste izgurali i bit ce sigurno sad sve u redu i drago mi je sto si i ti pozitivna! 

Luka ❤

Klikerica
    04. Prosinac 2018. 09:34

Duda

Klikerice, jesu svekar i svekrva još tu?

Ma samo su za vikend bili u posjeti...😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    04. Prosinac 2018. 09:50

Duda slike su hit!!
    Strudlice predivne vijesti! 😍 izgurat cete jos zajedno, sigurno! Najgore je proslo 🙏

Duda
    04. Prosinac 2018. 09:57

Hej curke.. Baš mi je drago da sam vas malo nasmijala 😉
    Noćas spavala do pola 4..nisam ja neka spavalica pa mi ne fali taj san nego mi je najgora ta dosada, ne znam šta bi sa sobom u noći..
    Sjećate se kad smo pisale prije možda 2 mjeseca da nas dolje onako baš kost boli, jedva hodale nekad..eto mene od sinoć opet to boli, sad jesam se preforsirala il šta, nemam pojma.. Al dobro, proći će..
    Štrudlice, drago mi je da ste kod kuće. Znam kako je biti u bolnici i blizu svih tih iskustava drugih trudnica (a ima ih baš svakakvih 😢). Al super si ti to odradila, svoje malo sunce čuvala i sad ste sigurni, kad god da krene.. Ti se i dalje pazi i bit će sve super.
    Klikerice, ma mislila sam da su možda tu jer tebe nije bilo s nama..al vidim da se mnogima nešto baš bi ne tipka..valjda smo obradile sve teme, sve smo pokupovale..i sad nam je samo čekati 😁
    Čekamo li koga s pregleda danas? U svakom slučaju sretno svima i ugodan dan! ☺

• Dalal
    04. Prosinac 2018. 10:26

Čekamo Kani da nam javi da smo bogatiji za još jednu zimsku bebicu. ..Ali obzirom da je carski rez, možda tek večeras ili sutra. ..Sretnooo Kani

AllieH
    04. Prosinac 2018. 11:13

Kani radja pod spinalnom, trebala bi se brzo javiti, u 11h je carski. 🤗 Anton stize svaki cas! 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.