Ajme ona sarma i rakija, umrla sam na to 🤣 i mi dobivamo u tim pakiranjima, a rakiju taman imam negdje u coli od 2l 🤣
Da se zabiljezim da sam bila jutros na pregledu, sv duh, dr berberovic, ctg ponavljali jer se lukas smirio jos jucer i nikako ga probuditi.. Imamo oko 3300g i 1cm otvorena 😊
Cestitke na danasnjim pregledima ❤️
Drago mi je vidjet da se strudlica javila, sad ste sigurni i ne sumnjam da cete izdrzat jos 2u1 😉😍
Bulbi nmg puno pomoc jer nemam iskustva, al se nadam da su te cure smirile, bitno da je na vrijeme otkriveno, snazne ste i ti i beba i ne sumnjam da ce sve biti super ❤️
Hvala cure jos jednom,on nije toliko opasan u kasnijoj trudnoci,ali u ranoj trudnoci je ma zalost....znate i same sto mi se desilo...stvarno ne zelim ni pomisljati vise na to ...dobila sam amoksicilin i polygynax vaginalete,namolila sam tete u ljekarni da mi prodaju na temrlju dr.maila da odma krenem s time...
U svoj toj strci zab.sam pitati dr.jel treba i muz terapiju🤔...iako odnose nemamo od kad smo potvrdili trudnocu....
Samo da beba bude ok i da ovaj put izduramo do termina 🙏❤...taman sam mislila malo mira,cak mi se i secer normalizirao i onda ovo 😑...
Strudlice zaboravila sam se osvrnut na tvoj izlazak iz bolnice, bas mi je drago da ste izasli i da se situacija normalizirala. 😊 samo pozitivno do kraja 😍
Bulbi nemoj previse razmisljati, koliko znam muz ne treba uzimat terapiju. Nije to nesto cime te on mogao zaraziti. To mi sve imamo u sebi i nekome se aktivira u trudnoci a nekome ne. S obzirom na sve sto si prosla razumijem tvoj strah ali probaj biti pozitivna i vjerovati da ce sve biti u redu. Saljem zagrljaje 🤗
Hvala cure jos jednom,on nije toliko opasan u kasnijoj trudnoci,ali u ranoj trudnoci je ma zalost….znate i same sto mi se desilo…stvarno ne zelim ni pomisljati vise na to …dobila sam amoksicilin i polygynax vaginalete,namolila sam tete u ljekarni da mi prodaju na temrlju dr.maila da odma krenem s time…
U svoj toj strci zab.sam pitati dr.jel treba i muz terapiju🤔…iako odnose nemamo od kad smo potvrdili trudnocu….
Samo da beba bude ok i da ovaj put izduramo do termina 🙏❤…taman sam mislila malo mira,cak mi se i secer normalizirao i onda ovo 😑…
Ne gubi nadu,evo brzo si dobila terapiju,odmah pocinjes. Srecom je na vrijeme otkriveno. Smiri se,i ostani jaka i pribrana za to malo.cudo koje raste u tebi.
Mamma2 super za pregled. Ipak je to 3 beba,mozda doktorica misli.da bi mogla ranije posto si trecerodka. Samo nek bebe napreduju <3
Nikoll zadavila bi ginica da mi skoro pred termin kaze da ipak nije curka nego decko. Ja sam bas jako htjela prvu curku i kad mi je receno da je decko malo me depresija drzala😂
Previse me hvata ovo ciscenje kuce i da mi bude sve tip top. Bole me prepone vec dva dana,ali sam pocela spavati svaku drugu noc ko medvjed. Istina da zaspim poslije ponoci,ali cvrsto spavam il me uspavaju bolovi prije 🤨🤔
Sveki je prosla termin u prvoj trudnoci i kaze da je dan prije izribala cijelu kucu i onda je uhvatilo. Majka kaze da je jela sa svima nama dan prije grah s jos necim😂 Zelje ili na mexicki.
Ja sam da budem iskrena od prvog dana osjecala da nije cura jer predhodna trudnoca je bila cura al ovo bas sam osjetila da je sve drugacije beba snaznija i puno dr stavri ... I meni kad su rekli da je cura ja sam odreagirala na glas da me muz na kraju grdio kako sam tako odregirala djete je djete pa stabima veze sto nije musko .. a svi znamo nije bitno koji je spol al kad vec imam ciricu lijeok bi bilo imat i decka ugl... Pred sam porod ja saznam na kon. U bolnicimda je decko pala sam doslovce u nesvjest kad sam javila muzu on meni kaue ma ti simsigurno cula krivo jer mi smo u njemavkoj a ja bas neznam ponajbolje njemcki pa sam sigurno cula krivo... Hahah i na kraju je muzic trazio po bolnici tu dr da je pita nije mi vjerovao ... Hahah eto sta da kazem brzo sam se morala presaltat da vise nije cura nego decko a moja L i dalje govori mama ce roditi seku ... Neznam sto da kazem ,,,strah me sad sve i kupovat dodatno dok svojim ocima me vidim tu pisu:))
Dal ima neko kome je termin kad i meni 2.1? Ja sam sigurna da necu docekat taj dan al eto valaj biti pozitivan ...
Ej curke, nikak da natipkam post.
Danas mi je od jutra dan počeo krivo, mob me opet zeza, sam od sebe se pali i gasi, ova s posla me opet zove jer kaže da je u panici i da ne zna sama napraviti plaću, a ja se mogu poroditi praktički svaki čas, ne smijem nikud, a nemam ni auta jer ga je trenutno svekar posudio, pola noći ne spavam jer me bole rebra i stalno moram do wc-a, imam lagani pritisak dolje, ne bi htjela još roditi tak da samo sa malim bude sve ok. Psihički sam isto baš nikak, osjećam se ko u kavezu, živčana i nikakva, znam da ne smijem biti takva zbog Noića ali ne mogu si pomoći, sve me to tišti
sory na takvim žalopoljkama, ali jednostavno mi je lakše kad natipkam. Muža sam dočekala sa takvom facom kad je došao s posla da je odma vidio da nešto nije u redu. Grozna sam i sva nikakva... :((
Salatice, razumijem te i drago mi je da su ti kritični tjedni prošli, sad samo lagano i polako da čim dalje izguraš. Bit će sve ok.
Nadam se da ste vi ostale cure ok, jer malo pozitive mi ipak treba...
Noa 💙
Dal ima neko kome je termin kad i meni 2.1? Ja sam sigurna da necu docekat taj dan al eto valaj biti pozitivan …
Meni je termin 2.1., ali nema šanse da mali bude još toliko u buši
Noa 💙
Bulbi, nemoj previše čitati baš kak ti ostale cure kažu.
Mina, pa super mjere, svaka čast. :))
Barbie, ja molim Boga da što više izdržimo jer se bojim za maloga da će biti premali s obzirom na sve kaj sam prošla, a znam da bi htjela da Neo čim prije izađe van. A daj mi reci jesu ti samo ctg radili ili su te i pregledali? Jesi otvorena i to? Cerviks?
Noa 💙
Objavljujem tablicu jer broj novih mama i beba u grupi raste velikom brzinom. Kani,od srca čestitam na velikom dečku koji je danas ugledao svjetlo dana! Šaljem vam puse i zagrljaje!😍
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji