Bulbi ja sam ga imala u urinu u 20 tt i opet na brisu u 35 tt. Dobila sam atb deset dana prvi put, nakon toga je urinokultura bila sterilna, a kad je opet bio bris pozitivan du mi na porodu intravenozno dali dvije doze atb i bebici prije otpusta vadili kks i crp. Nema panike, jako puno žena je pozitivno, a atb sve riješi 👍
Jupi za Antona! Kani, čestitam! 😍😍
Barbie, nadam se da ce se vidjeti neki pomak u četvrtak 🙏
Bulbi, imala sam ga ja u prvom tromjesečju, pila antibiotik i riješila ga se. Pri porodu ću opet zbog toga dobiti antibiotik, iako je sad sve uredno. Mogu mislit koliko sad brines, s obzirom na sve prije, ali ne daj se! Riješit će se to terapijom ❤
Hvala vam cure ❤❤❤❤...
Samo cekam da mi se dr.javi da otrcim po antibiotik....jednostavno ne zelim ni pomisljat na nesto ruzno...znam da cemo rijesit,ali bas me iznenadilo...s obzirom da su brisevi nakom spontanog i prije trudnoce bili cisti,ocito se bio prikrio...
Bulbi, nisam imala streptokok, ali jesam ureaplazmu i E. coli. išla guglati i naravno najgori scenariji. tipa pobačaj i malformacije. riješila sam se oboje i evo, ne da nije uzrokovalo prijevremeni porod nego ću još i prenijeti. ne brini ❤️
Bulbi, ja nemam iskustva s tim, i samoj su mi jucer radili bris na streptokok, nalazi su mi u petak. Ali evo cure su ti napisale svoja iskustva, dobit ces terapiju i bit ce sve ok, sigurna sam. Na vrijeme si saznala, to je najbitnije.
Luka ❤
Ja samsam gotova, sve je ok, prst otvorena, za 2 tj opet kontrola, dobila papire za porodiljni i samo 3 kile u mj dana😂😂 tlak i dalje skolski.. jedino me zbunila pitanjem jel su decki rodeni u terminu, i to onak, ti radas u terminu djecu? Ja ono, daaaaaa u 38 tt obojicu rodila :/ ne kuzim zakaj to pitanje :/
url=https://lilypie.com]
Bulbi nemoj guglati, to je najgore sto mozes napraviti. Meni je bris pozitivan na streptokok bio u 36 tjednu, popila sam antibiotike i doktor je rekao da nema mjesta panici. Da bebi ne moze biti nista i da se mora otkriti prije poroda jer se inace bebica moze zaraziti i dobiti upalu pluca. Na porodu ce mi dat jos antibiotik i sve ok.
Nadam se da ce te doktorica brzo umirit da pocnes pit antibiotike.
Bit ce sve u redu, sigurna sam. 🤗 javi nam novosti 😙
Ja samsam gotova, sve je ok, prst otvorena, za 2 tj opet kontrola, dobila papire za porodiljni i samo 3 kile u mj dana😂😂 tlak i dalje skolski.. jedino me zbunila pitanjem jel su decki rodeni u terminu, i to onak, ti radas u terminu djecu? Ja ono, daaaaaa u 38 tt obojicu rodila :/ ne kuzim zakaj to pitanje :/
Super za pregled 😁😁 mozda ces prije 38 tjedna, ipak je ovo 3 bebica 😍
mmama, super za pregled, uskoro stize jos jedna beba! bulbi, nadam se da su te cure smirile i utjesiley drzi se ❤️ duda, sarma vrhunska, sveki zna znanje 😂 jesi ti spremna? bome se i tebi priblizilo?
url=https://lilypie.com]
Oho, Nuni, grah imam, znači trebam sve izribat danas i sutra idem rodit 😉
Da barem pomaze.Vec bi imala bebaca u rukama.Moj ocito voli kampirati.Ne pomaze ni ciscenje,skakanje po lopti,duza voznja u auta,topla kupka.Citala sam da ljuta hrana pomaze,ali to odbijam. Nisam sigurna,mislim da je susjeda jela isto dan prije ljuto i u noci je uhvatilo.
Bulbi,cure su ti napisale svoja iskustva i drugih.Nadam se da su te barem malo umirile.Pokusaj ostati cim vise hladne glave dok ti se doktor ne javi.I sama znas da danas ima svako pristup internetu i da moze svasta napisati tak da bolje da ne citaj na nekim stranica.Cure koje su to prosle najbolje znaju.Bolje od nekog novinara kojem je doslo da napise clanak na tu temu. Sretno i javi nam
Sortiraj odgovore
Najstariji