Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    04. Prosinac 2018. 14:55

Jel se javljala Kani na fb možda? Znači sad smo sigurno već bogatiji za jednu bebicu ❤
    Joj Barbie, vjerujem da ti je sad stvarno već dosta čekanja.. 😕 Drži se! Kad imaš pregled u ovom tjednu?
    Mama2, sretno na pregledu!
    Mamice2, super, znači skoro je sve spremno ☺👍
    Du, jel bila dobra sarma? 😁
    Kod nas danas grah 😁😋

Duda
    04. Prosinac 2018. 14:56

Oho, Nuni, grah imam, znači trebam sve izribat danas i sutra idem rodit 😉

barbiemama
    04. Prosinac 2018. 15:09

Duda, Kani se javila. ona i Anton su dobro. Anton je presladak ❤️

pregled sam imala jučer, ali samo ctg. na kojem nisu zabilježeni trudovi. imam zakan još jedan pregled u četvrtak. 

Bulbi91
    04. Prosinac 2018. 15:13

Cure🤗😘,
    Trebam pomoc ....nasli su mi u urinu i na brisu streptokok b....isla citat i presjeklo me ,on moze u trudnoci uzrokovati upalu plodovih ovoja...sto se desilo u prethodnoj trudnoci s mojom curicom
    ...cekam da mi se dr.javi,ali u strahu i soku sam....tresem se...napokon imam razlog pred nosom...i u isto vrijeme me uzasno strah...
    Jel imala koja od vas to pozitivno?

Ptičica
    04. Prosinac 2018. 15:29

Bulbi prvo nemoj citat google molim te. Imala mi ga je rodica, i otkrili su joj ga tek kad je prijevremeno rodila sa 34tt. U drugoj trudnoci su ju odmah testirali, otkrili ga opet i bila je na antibiotiku i redovitim kontrolama. Ona je kliconosa, a trudnoca joj je okidac za aktivaciju streptokoka. U drugoj trudnoci nikakvih problema nije imala jer su ga otkriki na vrijeme i lijecili, pratili i drzali pod kontrolom. I prijateljica je u 6om mjesecu trudnoce zavrsila na hitnoj zbog jakih bolova u trbuhu. Otkrili su streptokok, bila je na antibiotiku intravenozno nekoliko dana u bolnici i sve je biko u redu. Rodila curicu od skoro 4 kg ima dva mjeseca. Bitno je da je na vrijeme otkriven. Bit ce sve kako treba, ozbiljno ti kazem! Javi sto doktorica kaze. Ljubim puno!

Ivylee
    04. Prosinac 2018. 15:29

Bulbi ja sam ga imala u urinu u 20 tt i opet na brisu u 35 tt. Dobila sam atb deset dana prvi put, nakon toga je urinokultura bila sterilna, a kad je opet bio bris pozitivan du mi na porodu intravenozno dali dvije doze atb i bebici prije otpusta vadili kks i crp. Nema panike, jako puno žena je pozitivno, a atb sve riješi 👍

Duda
    04. Prosinac 2018. 15:30

Jupi za Antona! Kani, čestitam! 😍😍
    Barbie, nadam se da ce se vidjeti neki pomak u četvrtak 🙏
    Bulbi, imala sam ga ja u prvom tromjesečju, pila antibiotik i riješila ga se. Pri porodu ću opet zbog toga dobiti antibiotik, iako je sad sve uredno. Mogu mislit koliko sad brines, s obzirom na sve prije, ali ne daj se! Riješit će se to terapijom ❤

Bulbi91
    04. Prosinac 2018. 15:32

Hvala vam cure ❤❤❤❤...
    Samo cekam da mi se dr.javi da otrcim po antibiotik....jednostavno ne zelim ni pomisljat na nesto ruzno...znam da cemo rijesit,ali bas me iznenadilo...s obzirom da su brisevi nakom spontanog i prije trudnoce bili cisti,ocito se bio prikrio...

barbiemama
    04. Prosinac 2018. 15:38

Bulbi, nisam imala streptokok, ali jesam ureaplazmu i E. coli. išla guglati i naravno najgori scenariji. tipa pobačaj i malformacije. riješila sam se oboje i evo, ne da nije uzrokovalo prijevremeni porod nego ću još i prenijeti. ne brini ❤️

AllieH
    04. Prosinac 2018. 15:44

Bulbi, ja nemam iskustva s tim, i samoj su mi jucer radili bris na streptokok, nalazi su mi u petak. Ali evo cure su ti napisale svoja iskustva, dobit ces terapiju i bit ce sve ok, sigurna sam. Na vrijeme si saznala, to je najbitnije. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.